nasco Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Parvo Sorry za Offtopica Molia wsi4ki Admini i Moderatori da ne mi mestiat temata zashtoto ne e za tozi razdel no e priako swarzana s nego. Kato pisah w Temata za predlojenia koi mi obarna wnimanie ? NIKOI, za towa molia ne mestete temata a pro4etete i izmislete reshenie na problema. Moje li kakto ste si napisali Prawilata i Poprawkite za UP i GORE da poiasnite (pak s washtata zakliu4ena temi4ka) na nas obiknowennite Useri kak da postapim w slu4ai 4e prodavame neshto i e otishlo twarde nazad, ne momem da prawim UP spored twa dopalnenie kam prawilata. Ako iskame da si pusnem nowa tema, narushawame prawilata. Ako sme otgoworili polsedni po temata ni, spored parawilata tribwa da prawim EDIT ne now post. E kak da si ka4a temata po napred ? primerno tema koiato e bila predi mesec ? da smena cenata da namalia s 50st. sledwashtia pat da si gi wdigna shtoto $ e sko4il ? mislite li 4e e seriozno ? Saglasen sam 4e ne moje wseki da si UPva kogato si poiska ama daite da izmislim neshto po normalno, primerno da ne moje da se Upwa 2- pati za daden period - Samo po wednaj na den ili neshto ot sorta. Na nas ni e lesno da se prawim na tarikati be hora, winagi moga da pomolia niakoi priatel da pita neshto tapo i da mi UPne taka topica , a az da iz4akam da mi padne temata po nadolu i togawa da otgoworia neshto oshte po tapo i pak si go UPwam - niama da ima narushenie , no ako malko pomislite taka shte si pishem bezmisleni postowe, twa li siakate da palnim foruma s gluposti ? Mojem da go uredim vervaite mi. Blagodaria za vnimanieto na wsi4ki zainteresowani i oshte wednaj se izwiniawam za Offtopica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Мисля, че съвсем ясно съм ти обяснил кое как и защо. Лиготии и фатки не са нужни. Щом темата е отишла назад значи липсва интерес към нея. Learn to live with that. В противен случай мисля да взимаме паричен процент от далавераджийте (което разбира се е в кръга на шегата). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.