chistacha Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 хехе има ли DotA маниаци Има, да. И? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Вчера като влязох и ми даунлоадна някъв пач ми изкарва следната грешка: Blizzard BNUpdate v2.133 compiled on Aug 14 2008Log created at 12:38 pm on 03/20/2009 This patch upgrades Warcraft III The Frozen Throne from the previous version. Registry error loading key 'Warcraft III\InstallPath' The system cannot find the file specified. RESULT: Patch failed Някой знае ли как се оправя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Най-вероятно играта не ти е инсталирана на компа, ами е копие от някъде, или седи от предишна инсталация и за това няма коректни пътеки в регистрите. Ако не забравя довечера ще погледна, мисля, че имах някакъв .reg файл... Та не псувай свети Близард за това Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Най-вероятно играта не ти е инсталирана на компа, ами е копие от някъде, или седи от предишна инсталация и за това няма коректни пътеки в регистрите. Ако не забравя довечера ще погледна, мисля, че имах някакъв .reg файл... Та не псувай свети Близард за това Инсталирана си ми е на компа от оригинални дискове и си работеше перфектно докато не излезна тоя пач... След преинстал почна да ми дава друга грешка: Blizzard BNUpdate v2.130 compiled on Jun 24 2008 Log created at 2:47 pm on 04/20/2009 This patch upgrades Warcraft III Reign of Chaos from the previous version. ERROR: unable to apply patch to file 'Abilities\Spells\Items\AIsp\SpeedTarget.mdx' RESULT: Patch failed И продължава да я дава въшреки трите преинстала edit 2:// След 6 преинстала и слагане на по стар пач, от който да ъпдейтне на най-новия се получи... И все пак да им е*а майката на BLIZZARD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Хм, сега като го припомни, се сетих, че и аз съм имал подобен проблем с грозния кон... btw, сещаш се да си преименуваш оригиналното war3.exe, ако слагаш крак, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Хм, сега като го припомни, се сетих, че и аз съм имал подобен проблем с грозния кон...btw, сещаш се да си преименуваш оригиналното war3.exe, ако слагаш крак, нали? Аз не слагам кракове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Тя играта от 1.22 насам вече не иска диск, така че от кракове смисъл няма. Иначе и моята е оригинална, и моята даде проблем. Оправя се най-лесно ако намериш някой вече пачнал да ти прати: frozen throne.exe worldedit.exe war3.exe warcraftIII.exe war3patch.mpq storm.dll game.dll Заменяш ги в папката на играта и си готов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Ами аз с повече нерви се оправих, но успях де... Въпреки това BLIZZARD са си за ебане, защото поразгледах из нета на адски много хора им е дало тоя проблем... Като ще пускат пач да си ги тестват като хората Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 А някой играе ли в Garena? Писна ми от олигофрени. Мога да събера отбор от 5 човека и да направим някакви игри? Някой...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 А някой играе ли в Garena? Писна ми от олигофрени. Мога да събера отбор от 5 човека и да направим някакви игри? Някой...? Ами аз мисля да си направя и там акаунт, иначе по принцип играя dota-league.com там не са олигофрени, даже ако си твърде добър може да се пробваш и във Vip игрите ама там са абсолютни маняци Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Не съм твърде добър, но достатъчно, за да се дразня като падам заради некадърници или leavers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 и аз цакам в гарена , 3ма сме. пишете ми на скайп po_taka да се разбираме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Аз наскоро минах фазата на дразненето и просто си правя безсмислени билдове и си гледам кефа Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Аз наскоро минах фазата на дразненето и просто си правя безсмислени билдове и си гледам кефа То така се губи удоволствието от играта поне според мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Е, разбира се, имам си приятели, с които играем сериозни игри вечер в hlr или някой ladder room, но през деня определено напоследък ми е по-забавно да правя гореописаното Link to comment Share on other sites More sharing options...
veloo Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Най-забавно е с Void-а да пускаш сфера на съотборниците си и докато лошите ги избиват да им пишеш "бягай, нууб" Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 И все пак, някой с отбор от 5 човека за сериозни игри? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Абе що всеки път, като се опитам да гледам replay на dota - всеки път ми е едно и също. Показва ми чата, но картата стои статична. Нито крийпове се вясват, нито герои, нищо. Никакво движение. Свалил съм последната версия на TFT, в /maps/download имам необходимата версия на dota и пак не става. Идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Абе що всеки път, като се опитам да гледам replay на dota - всеки път ми е едно и също. Показва ми чата, но картата стои статична. Нито крийпове се вясват, нито герои, нищо. Никакво движение. Свалил съм последната версия на TFT, в /maps/download имам необходимата версия на dota и пак не става. Идеи? Само дота replay ли не можеш да гледаш или всякакви ? Ако са всякакви може би трябва преинстал... Иначе не мога да се сетя за други идеи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Току що проверих - нормални replay-и си гледам нормално. Но дотските ми показват само терен и чат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 на някой играй ли му се мууумууу да го напраим на импосибъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 А бе не е лошо да разцъкаме малко, ама съм много слаб на развитие Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 някой за x hero или footy warz ? : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 пак питам, има ли навити за моомоо http://download.mooportal.com/maps/MooMoov3.7GenerationX.w3x на най-голямата трудност да го минем. Играта е сървайвъл, има много рецепти, куестове, тайни.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Тия цървули Близард пак осраха работата... С ноивия пач не може да се играе дота Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.