Flameseeker Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Това със waitinga се появи при мен след като ЕКК купиха пловдивския евроком. Преди това бях на минималната и никога не се беше появавало. Скоро не съм пробвал да играя за да видя как е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 kak da q podkaram pod 1280x800 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Аве защо след излизането на 1.22 ми иска пак CD нали уж го бяха оправили на 1.21b за съм си загубил оригиналния диск на TFT и ся не мога да я подкарам... Някой знае ли къде има no cd crack за новата версия??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Аве защо след излизането на 1.22 ми иска пак CD нали уж го бяха оправили на 1.21b за съм си загубил оригиналния диск на TFT и ся не мога да я подкарам... Някой знае ли къде има no cd crack за новата версия??? Ако ми дадеш skype ще ти пратя нужните файлове, за да не ти иска диск. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Свали това: http://runner.data.bg/war3alliso.rar Едит: току що и аз качих последната версия и не ми иска диск. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Ако ми дадеш skype ще ти пратя нужните файлове, за да не ти иска диск. neo_ddt ми е скайпа Свали това: http://runner.data.bg/war3alliso.rar Едит: току що и аз качих последната версия и не ми иска диск. Unaible to mount image file not accesible.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Как да играя и хофф с 1.22 ? Не ми тръгла лоадера До сега ползвах една прогарама w3l.exe със сива икона на която пише ACiD ама сега след пача като я пусна и пише Wrong War3.exe version . (need 118) Със лънчара им пак не става пише че не поддаржа версията....аааааааааааааааааааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Не знам ако успееш да намериш IP на хоффа и чрез gateway editor-а да го добавиш и така да влизаш дали ще стане. Ако искаш пробвай. Ако не става, сори, 1.21. Иначе в Garena почти всички за минали на 1.22. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 ами точно това е , че играта трябва да се стартира чрез лоадера , иначе не те конектва към хофа. иначе хофф-а е war3.headoff.com зона 2 С добавянето нямам проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 neo_ddt ми е скайпа Unaible to mount image file not accesible.... А ти отвори ли рар архива първо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 А ти отвори ли рар архива първо? Отвоих го ама не щеше, рестартирах и ся го маунтнах ама пак ми иска cd въпреки че е маунтнато... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 Явно проблема ти е по-сериозен, изтрий регистри файловете и пробвай пак. Довечера ще кача един рег. файл с пътищата и ще ти дам линк ако не си се оправил до тогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 Явно проблема ти е по-сериозен, изтрий регистри файловете и пробвай пак. Довечера ще кача един рег. файл с пътищата и ще ти дам линк ако не си се оправил до тогава. Хм ами не съм се оправил явно има някакъв бъг... Кои регистри фаилове трябва да изтиря ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 HKEY_CURRENT_USER->Software->Blizzard Entartainment->WarcraftIII Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Имам следния проблем - правя скрееншот със "print screen sys rq", ако отида в paint-a и си цъкна ctrl+v скреена си излиза няма проблем, но ако влезна в warcraft3/screenshots там скрийна го има в TGA format отварям го с фотошоп и оп скрийншота е черен.. проблема се появи откакто сложих нови драйвери на видео картата (7300Gt). Някаква идея как може да се оправи без да се слагат пак старите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Пробва ли с друга програма да отвориш файла, освен с фотошоп? А драйверите, които си качил, последните ли са? Ако не са, търси последните и пробвай пак... Също така, пробвай с реинстал на играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Пробва ли с друга програма да отвориш файла, освен с фотошоп? А драйверите, които си качил, последните ли са? Ако не са, търси последните и пробвай пак... Също така, пробвай с реинстал на играта. пробвах и с ACDsee 10 пак същото, последните драйвери сложих да, преди това бяха тези от диска на видеото, на повече от година и половина. С реинстал на играта още несъм пробвал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Пробвай, защото друго не се сещам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 същата история, единствената разлика по уаркрафта с старите и новите драйвери е че преди вървеше на 60hz , а сега с тези без да барам нищо стават 75hz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Irfan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 намерих частично решение на проблема, ако задам в рапаметрита на играта да тръгва на openGL няма проблем с скрийншотове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Някой да знае, защо не може да се конектва към европейският сървър ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakonaa Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 хехе има ли DotA маниаци Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Има, да. И? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 /offtopic Като за подпис поне да беше сложил Triple kill или beyond godlike, ако някога си правил /offtopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.