Psihara^^ Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Е на не можеш. Виж... Иди в някоя голяма НОВООТКРИТА зала и попитай дали скоро са правели пръчки на игри. С повече късмет и добър тон може и да се оредиш.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Vsa6nost bi trqbvalo da moje6 i az nqmax bankova smetka ili creditna carta i si pora4ax WoW ot saita, donesaxa mi go po po6tata dadox im parite i tfa be6e.Daje naskoro edin friend si pora4a taka guild wars factions tui4e ne vijdam problem i ti da napravi6 sa6toto s wc3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Хъм, днес прекарах почти целия ден в игра и гледане на реплеи (на DotA) и горе-долу май схванах основните идеи. Искам за начало да се науча да играя с Luna Moonfang (Moonrider-ката), можете ли да ми препоръчате някакви тактики и айтем билдове за нея? Доколкото гледах, в началото се криеш и не правиш нищо (само трупаш опит), след което тичаш бързо и дебнеш с eclipse, нали така? Четох гайдове из нета, ама друго си е да ти го кажат лично и на български Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Neznam za nqkakva specifi4na taktika za Luna, no moga da ti dam osnovi. Ako s/u teb e nqkyv drug agi geroi bez nukes vzimash Basilus i postoqnno harass&denies. Ako e nqkakyv nuker vzimash ror, shtoto Luna e s malko life. Str geroi go opraqsh kakto i agi geroi. Vajnoto i microto, nqma koi znae kakva taktika. Ako ste dvama v line ediniq zima basilus drugiq mekantism i ste gotovi. Vajnoto e da ne umirash i da ne se vryshtash do fontana (ili vyzmojno nai-rqdko). Posle golemite items spored otbora gi praish. Primerno ako nqmate disabler nqma da zemesh aghaim ami shte zemesh Guinsoo. Pravilno si razbral 4e trqbva da sledish za sami geroi i da gi gank-vash s eclipse. Mnogo e vajno da pazish ult-a i da go puskash kogato trqbva. Kak izbra to4no Luna be 4ovek? =) P.S. zaradi gadniq mi guideline shte ti dam 1-2 replay-a =). http://forums.dota-allstars.com/index.php?...e=post&id=22556 http://forums.dota-allstars.com/index.php?...e=post&id=22705 Izvinqvam se za 6liokavicata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Ами като гледах няколко реплея и забелязах, че е доста разнообразен герой, в смисъл че може да се развива и като нюкърка и като файтърка/фармърка (специално един реплей гледах, където крийповете умираха като мухи) Изключително много се кефя на ултимейта и, също и на това, че е доста бърза като герой, което и позволява бързо да заобикаля през гората/реката, за да напада в гръб или да преследва "червени" жертви (което си е опасничко, въпреки това) Освен това ме кефи как изглежда Та затова избрах нея. Иначе предполагам, че малко или много ще трябва да се науча с всички да играя. Благодаря за реплеите, ще ги разгледам по-късно. Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 я дайте сайт откъдето мога да сваля някакви туториали,че и аз сега се уча... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 я дайте сайт откъдето мога да сваля някакви туториали,че и аз сега се уча... http://forums.dota-allstars.com/index.php?showforum=225 тук има много, ама всичките са на английски. Ако това не ти е проблем, ще намериш guides за всички герои, повечето имат прикачени повторения. П.С. Убиецо на дракони, оказа се, че тези реплеи съм ги гледал вече Благодаря все пак, наистина научих доста от тях, особено от втория (който гледах на два пъти впрочем) Луна НЕ е за начинаещи... Или поне аз така смятам. Иначе сега в лигите бърз RO с LOTHAR е на мода... Няма проблем, кажи тогава с кой герой ми предлагаш да започна Общо взето предполагам, че ще свикна с времето, сега постоянно бъркам имена на герои/предмети, още не съм разучил картата изцяло (разните дупки в дърветата) и като цяло не се оправям добре, но за сметка на това имам 2 победи вече (друг е въпросът, че противниците ми сигурно бяха по-зле и от мен...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Луна НЕ е за начинаещи... Или поне аз така смятам. Иначе сега в лигите бърз RO с LOTHAR е на мода... Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Хехехе ем честно казано никой герой не е за начинаещи всичко е до микро и усет .. по-важното е не с кой герой да започнеш .. а да разбереш аджеба какво правят всички герои и чак тогава да си филтрираш някои от героите като любими ... според мойте скромни ~2години игра на дота .. като начинаещ ще ти е леко трудно да ги научиш героите ... предлагам на започващите да пуцат повече -dm така доста по-бързо ще навлезнат в играта ... та да обобщя моите съвети към начинаещите .. нау4ете какво правят всички герои ... научете какво правят всички айтъмс ... избягвайте пряки срещи с герои, които незнаете какво могат да ви направят .. демек по-добре да се скатавате .. отколкото да се правите на рамбо и да умрете и със времето и малко усет (пак) ще се научите как да комбинирате айтъмс с различните герои ... колкото до луна .. за предпо4итане е да се играе в началото за скиптър(aghanim) .. с напредването на играта лотар ... butter .. mkb .. бтв моите любими геройчета са панда(STR) ... воид(AGIL) .. и шаман(INT) ... от всеки вид по един Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Микрото, смея да твърдя, го имам - на нормалния си УарКрафт съм играл доста Това с незнанието кой/кое какво прави е вярно - но вече започнах малко по малко да ги научавам. Предполагам, че просто тренировка му е майката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Килл/Денай на крееповете... Ако това успее да се усвои достатъчно добре дори и в лаг нямаш равен... Аз в лигата играя с Nevermore и от 15те мача още нямам загуба... Не казвам, че аз взимам играта, но... Просто да си на 7ми левел и все едно имаш рапира... Не е честно спрямо другите герой! Иначе има герой за начинаещи... Мисля, че райфала и кентавара стават... Райфала не изисква кой знае каква философия, тъй като няма скилл за пускане А кентавара иска само 1 блинк останалото е атак до края Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Кил на крийповете? Имаш го. Луна + glaives + damage = любимият ми фармър. Обичам я тази. Заиграх се с нея днес и 2 пъти в една игра получих triple kill А за мен тва си е ехехехееее... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkwon Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 И аз имам малък проблем Имах някаква стара версия (от 4месеца не съм цъкал) и сега като пускам ми иска пач. свалям аз 1.20ц от тук(гамез) пачвам,краквам - не става, после виждам че има 1.20д и него свалям пачвам,краквам и пак пише Unable to validate game version. после изтеглих целия 1.20ц от близзард.ком и 1.20ц-1.20д и ги исталнах до 1.20д и лепнах крака от 1.20д дето го свалих от тук. и пак не стана пробвах всички комбинации между тея 4 вида пачове и каракове и все не става да го .... Дайте съвет кфо да правя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 И аз имам малък проблем Имах някаква стара версия (от 4месеца не съм цъкал) и сега като пускам ми иска пач. свалям аз 1.20ц от тук(гамез) пачвам,краквам - не става, после виждам че има 1.20д и него свалям пачвам,краквам и пак пише Unable to validate game version. после изтеглих целия 1.20ц от близзард.ком и 1.20ц-1.20д и ги исталнах до 1.20д и лепнах крака от 1.20д дето го свалих от тук. и пак не стана пробвах всички комбинации между тея 4 вида пачове и каракове и все не става да го .... Дайте съвет кфо да правя! ъъъъъъъъъъ...пачжаш с оригиналното ехе нали ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkwon Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 ъъъъъъъъъъ...пачжаш с оригиналното ехе нали ? Aхам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Преинсталирай играта и пачвай на чисто. Инсталираш слагаш 1.20ц и слагаш крака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Какво се занимавате с кракове...маунтва това в туулса и си готов. Крафта си сваля сам ъпдейтите и си ги инсталира без проблеми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Искам да попитам,пише ли някъде в темата,кое,как и кога да се инсталва.Т.е. пач след пач,крак след крак? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Абе човек, инсталирай играта, след това маунтни горния имидж и си готов. Не трябва нищо друго, няма да се занимаваш да качваш кракове, пачове и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Ок, откакто питах за guides за Луна играя почти всеки ден по 2-3 игри и все повече се зарибявам. Засега освен с Moonrider се справям що годе (правя повече от 10 килс в игра ) с Drow Ranger-ката. Сега да питам кой според вас е най-добрият герой за 1в1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 даите някав cdkey за warcraft3 i warcraft the frozen throne 10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Ок, откакто питах за guides за Луна играя почти всеки ден по 2-3 игри и все повече се зарибявам. Засега освен с Moonrider се справям що годе (правя повече от 10 килс в игра ) с Drow Ranger-ката. Сега да питам кой според вас е най-добрият герой за 1в1 Бих казал - няма такъв. 1. Героите са балансирани 2. Почти всеки герои си има анти-герои или анти тактика . Troll Berserker & Rhasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 даите някав cdkey за warcraft3 i warcraft the frozen throne10х предварително Какъв CD-Key търсиш, оригинален ли? За да можеш да играеш в battle.net или за Headoff-а?? Ако търсиш за battle.net, направо си купи Warcraft-а +експанжъна = 60 лева.Ако искаш за Hoff-a, ето ти Линк за генератор!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Какъв CD-Key търсиш, оригинален ли? За да можеш да играеш в battle.net или за Headoff-а??Ако търсиш за battle.net, направо си купи Warcraft-а +експанжъна = 60 лева.Ако искаш за Hoff-a, ето ти Линк за генератор!! аз си намерих,търсих за хеадоф Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Бих казал - няма такъв. 1. Героите са балансирани 2. Почти всеки герои си има анти-герои или анти тактика . Troll Berserker & Rhasta аз бих казал, 4е има такъв герой, който в правилни ръце кърти всичко наред ;p демек NightStalker ... отделно и Void-a е мъка на 1v1 ... Ogre-то също ... mage героите на 1v1 са яки само в началото после са usеless .. още добри = drow и трол на melle .. rhasta от mages само съм е признал и ме най-радва но vs stalker гг едит:... също имба за 1в1 е nerubian-a .. с правелен екуип пори матки всякакви .. дори и на сталкера с тоя ретърн дмг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.