Runner Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Пробвай, би трябвало да стане. И чети опътването, до колкото си спомнят, трябва да си пуснал програмата и после да влезеш в бнет или в локала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Пробвай, би трябвало да стане. И чети опътването, до колкото си спомнят, трябва да си пуснал програмата и после да влезеш в бнет или в локала. Да ве аз упътването си го знам, ама supported versions на най-новото което намерих е до 1 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Добре де, ти пробва ли с някоя от тия дали няма да стане? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Добре де, ти пробва ли с някоя от тия дали няма да стане? Пробвах не става... Ако някой може да ми намери някоя версия дето подържа 1.20 ще съм му много благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 oohh .. айде пак на помощ Changer TFT and RoC (btw непомня дали се виждаше стария кей .. ама от проба глава неболи, kolkoto do Psyhara ... почакай 2 дни да мина 2ра смяна и ще поиграем .. че в нас нета е ужас за дота Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Разрових се малко из нета и от това, което прочетох разбрах, че няма грабър за 1.20. Единствения вариант е да пачнеш с някоя по-стара версия (ако става) и да пробваш тогава. А между другото, някой може ли да ми даде линк към работещ крак за 1.20 и бнет? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 oohh .. айде пак на помощ Changer TFT and RoC (btw непомня дали се виждаше стария кей .. ама от проба глава неболи, kolkoto do Psyhara ... почакай 2 дни да мина 2ра смяна и ще поиграем .. че в нас нета е ужас за дота Тая програмка я имам, ама там не пише настоящия кей... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 грабара за 1.18 става и за 1.20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 грабара за 1.18 става и за 1.20 Сигурен ли си? Дай линкче за него... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 ne e vqrno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 advanced warcaft configurator (AWC) anyone? misclick? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 За какво служи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Nqkoi da e probval da pravi LOCAL mejdu 2ma na dostypna?! Za6toto az opitvam ot nqkolko dni i LAGA E OGROMEN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Nqkoi da e probval da pravi LOCAL mejdu 2ma na dostypna?! Za6toto az opitvam ot nqkolko dni i LAGA E OGROMEN! ami v bnet ako nqkoi na dostypna hostne i ti se joinnesh, pingut e 62 sredno ,ama na men pingut mi kum bnet e sredno 120,taka 4e ne se 4udi, btw i nie sme probvali na localna,ama nqma smisal, po-dobre hoff ili bnet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 ima i drug na4in da smeni6 keya no ne znam dali e nadejden smenql sym na nqkoi igri keyovete taka. start ->run -> regedit i ot tam namirate na software warcraft III i ima edin file <Key> double click i smenqte keya. Az sym smenql key na Star Wars Republic Commando ot tam i na Need For SpeeD Underground 2 stava, no za warcrafta ne znam moje da nqmate problemi, no moje i da razvalite igrata az polzvam changerite za6toto sym s orginalni image-i ae uspeh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Как се казва програмата с която можеш да си видиш apm-то ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 WG master polzvah az. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Хора, помогнете, отчайвам се вече! Играя с елф, винаги, винаги, винаги когато играя с/у ъндед ме изнася в първите 10 минути. Как се спират 10-12 гоула + детнайт с 3 арчерки, може би една хънтреска и демонхънтър 2ро ниво? Помагайте, че самочувствието ми е под масата, четири поредни игри изгубих така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Хора, помогнете, отчайвам се вече! Играя с елф, винаги, винаги, винаги когато играя с/у ъндед ме изнася в първите 10 минути. Как се спират 10-12 гоула + детнайт с 3 арчерки, може би една хънтреска и демонхънтър 2ро ниво? Помагайте, че самочувствието ми е под масата, четири поредни игри изгубих така. taka 1 skautva6 s 1 wisp i ako vidi6 4e naistina ti pravi tova ti prepora4vam 1 level imolation slaga6 geroq do 2 moonki i 4aka6 da te obgradi i qko imolation. Taka sam spiral 6 gula i 1 li4 king sami s 2 ar4erki i DH BEZ ZAGUBA. i kakto vinagi vsi4ko si e micro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 AKo kartata e s tavern kupuvai netralen geroi sus summon , fire lord naprimer , i kak taka imash 3 ar4era kogat oniq ima 10 ghoula ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 taka 1 skautva6 s 1 wisp i ako vidi6 4e naistina ti pravi tova ti prepora4vam 1 level imolation slaga6 geroq do 2 moonki i 4aka6 da te obgradi i qko imolation.Taka sam spiral 6 gula i 1 li4 king sami s 2 ar4erki i DH BEZ ZAGUBA. i kakto vinagi vsi4ko si e micro edno e lich,drugo e dk, drugo e protivniukt ti da e s 10 gula, drug e i vuprosut,4e na 1st skill zaduljitelno trqbva da razviesh mana burn, drug e vuprosut,4e ne trqbva da imash huntress hall,ako imash archerki, ili ne trqbva da imash archerki, a samo huntresski ,dokato imash huntress hall. Ina4e moje da go spresh s beastmaster ili dh po jelanie ako oba4e si izigraesh hubavo detonate s wispovete i durjish archerkite do aow i moonwellite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 edno e lich,drugo e dk, drugo e protivniukt ti da e s 10 gula, drug e i vuprosut,4e na 1st skill zaduljitelno trqbva da razviesh mana burn, drug e vuprosut,4e ne trqbva da imash huntress hall,ako imash archerki, ili ne trqbva da imash archerki, a samo huntresski ,dokato imash huntress hall. Ina4e moje da go spresh s beastmaster ili dh po jelanie ako oba4e si izigraesh hubavo detonate s wispovete i durjish archerkite do aow i moonwellite. Вчера намравих 15 арчерки на 2/0 О.о Онзи дойде с втори герой крипт лорд, аз имах сам ДХ на 3 ниво - 1 евейжън и 2 мана бърн. Оставих му и 2те героя без мана, скелетите му и те изчезнаха покрай тва. Убих му гуловете и единият герой. Даже пуснах още две арчерки. Остана му личът на половин кръв и 3-4 фийнда с/у ДХ на червено и арчерка и половина (изчерпани кладенчета, вече нямах нито хънтърс хал нито казарма, олтара го разби точно преди да излезе героя... късмет, мамка му И пак изгубих накрая Май просто тренировка ми трябва, благодаря за съветите все пак! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Значи според мен трябва да погледаш малко реплеи, виж, в сегашният пач елфът е най -силната раса, ултимативно мощна и не би трябвало да срещаш проблеми да биеш която и да е раса освен може би хюмън. Според мен с арчъри не може да биеш гулове и виж сега колко грешки имаш-1. ПАНДААААААААААААААААААААААА за 2-ри герой срещу ъндед е задължителна,особено ако имаш проблеми с гуловете 2(зависи от стила ти на игра и неговия)-дриади+талони ,само дриади или дриади и мечки , като всичко зависи от това колко дестрота прави той(което може пък да разбереш предварително от броя на Slaughterhouse). Колкото и да говоря, без микро не може, без гледане на реплеи също не може, ама да не вземеш да копираш 1/1 някой добър, просто виж,прави си изводите и т.н, това,което работи за тях, не означава,че ще работи и за теб, но все пак едно две неща ще научиш (П.С лол ,играл ти е за 1-ви герой лич, 2-ри крипт лорд?!?! ако често срещах такива играчи..............) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Ами с/у хюман всъщност се справям, засега. Най-лесно ми е срещу елф, което не е много логично, нали?! Проблем ми са единствено ръшовете в началото (макар че вече почнах и с тях да се оправям... днес успях само с ДХ 1во ниво с ивейжън и квито там дървета имаше наоколо да убия джудже 2ро ниво и 3 райфъла на пълна кръв (е, имах мнооого кладенчета и той нямаше мана и накрая излезе още една хънтреска но май разбрах истината, че ако правиш сградите си нагъсто, чуждите герои по-трудно минават, а ти се забутваш отзад, лекуваш се и пак биеш И накрая даже спечелих! Както и да е, отивам да търся риплеи с ръшове Пак благодаря за съветите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 A някой DotA не играе ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.