Jump to content
BulForum.com

WarCraft3: Frozen Throne

JOKe

Recommended Posts

• Replies 785
  • Created
  • Last Reply

Az puk da vi se opla4a.Igraq undead vs edin mizeren elf.Biq go no problema e 4e dokat az si kusam zadnika ot ba4kane(expandove , armiq ) oniq ni6to ne prai....pusne 5-6 talona , 1-2 driadi , 1-2 gianta i fanii...az trea da te4vam do 3 da hvana abomins...afe shit.

Ina4e praskam v na4aloto DL za sleep creepvam za fast expan i v na4aloto go pazq dokat ne bude zakulen.Praskam i 1-2 kuli v bazata...posle bluskam paqzi masovo i minavam kum abominations...samo togava go ma4kam bez problem.

Ina4e na karta s tavern...mi kvo da ti kaja oniq mi idva s nekvi summoned units det sa poe4e ot moita armiq...fani teq skeleti na drowa i firelord + nekfi mizerni ar4eri.Expana nqma kak da ozelee...defenda ne izdurja.Teq ghouls dokat se se namurdat i ve4e sa -1/2.

Elfa ot ni6to prai ne6to. 1 ar4er 1 hunters i 384729834 summoned shitzzz... :)

Ina4e ud imba vs si4ko drugo

Елфът е такава раса...има 2 свои единици и всичко друго е призовани. Между другото дредлорд на фаст експанд е доста опасно за орк,макар че откакто се научих да бия тая стратегия, не са ме били с дредлорд. Тhief, 5-6 талона 1-2 дриади и 1-2 giants са МНОООООООГО МНОГО МНОГО АМА много по-скъпи от 3 тиер на ъндеда. Не само защото искат AOL & AOW (2 различни сгради, смятай дървото), да не говорим за giants колко са скъпи. Друг е въпросът,че аз не съм виждал тази единица от половин година да бъде използвана някъде освен на аТ. Друг е и въпросът,че ако попаднеш на добър елф, най вероятно няма да те остави и да експанднеш, като междувременно той вдига 2-ра база. Всичко си зависи от играча, но дори и най-добрите орки не могат да бият дестрота с мана. Разбирате ли, докато са с мана, трябва да се бяга, дори и да го превъзхождате и по експанди, и по съплай. Друга такава единица няма.

Повечето ундеди правят гулс/дестос срещу орк и НЕ ПРАВЯТ ъбгрейда на бронята им който намалява дмг на бат райдера минимум с 150 :blink: пък и да е нправил което не става с батове става с мн батове :) А ако е на фиендс трябва да си идиот да контрираш фиендс/дестос със чейн + уеив + ейр :blink: затва се правят райдерс/хеадхънтерс ако няма дк и лич по 5 лвл си го бил ...

Гианти срещу ундеда са пълна простотия :/ да не говорим колко скъпо излиза да напавиш необходимите 2-3 с необходимите ъбгрейди ....ако прави гарги съм на хипос/хънтс а ако е на фиендс /абос /десто просот не го оставям да ги извади

В крайна сметка в играта сичко е въпрос на микро , и много рядко на тактики...бай дъ уей сяка раса има масс съмоунс , не само елфа ,но просот елфа няма необходимата комбинация от герой :/ като фс/тц арч/мк/пала или дк/лич/кл ....ето защо ползват таверната ...а уд е пълна имба с тая коил/нова/импейл

райдерс/хеадхънтерс ако няма дк и лич по 5 лвл си го бил ...

Гианти срещу ундеда са пълна простотия :/ да не говорим колко скъпо излиза да напавиш необходимите 2-3 с необходимите ъбгрейди ....ако прави гарги съм на хипос/хънтс а ако е на фиендс /абос /десто просот не го оставям да ги извади

хм не съм съгласен , без тия юнити елфа са нищо , особено след РОК когато хънтресите не са това което бяха ..и повярвай вс ъндед гиантс са много добри ..паяци/або + 2-3 дестро са бият с гиа дрияди и химери , просто правиш уарден + панда 3-4 хънт мас арчери талони и дрияди , няма особено голям смисъл да правиш много хипота , ще ги изядат за секунди

Знам че някъде в темамата има това което търся ама 25 страници... Та имам оригинално сд от около година и днес се пуснах в сингъл за нещо (нищо необикновенно ) , после излязох и сега немога да вляза в играта. Когато стартирам иконата ми пише: Couldn't open Game.dll Някои да знае за какво става дума :confused

Повечето ундеди правят гулс/дестос срещу орк и НЕ ПРАВЯТ ъбгрейда на бронята им който намалява дмг на бат райдера минимум с 150  :blink: пък и да е нправил което не става с батове става с мн батове :) А ако е на фиендс трябва да си идиот да контрираш фиендс/дестос със чейн + уеив  + ейр  :blink:  затва се правят райдерс/хеадхънтерс ако няма дк и лич по 5 лвл си го бил ...

В крайна сметка в играта сичко е въпрос на микро , и много рядко на тактики...бай дъ уей сяка раса има масс съмоунс , не само елфа ,но просот елфа няма необходимата комбинация от герой :/ като фс/тц арч/мк/пала или дк/лич/кл ....ето защо ползват таверната ...а уд е пълна имба с тая коил/нова/импейл

играл съм срещу много добри ъндедове и съм забелязал,че на орк често вадят смесено финди и гулове и после дестрота. Та се чудех какво да направя когато оня наизвади скелети, направи нова, свали ми уиндрайдърите и тогава? И май сте объркали версията. Дестрота не могат да се спрат с батове, просто излиза много скъпо. Хиляди пъти по-добре е на уивърни да играеш особено със отрова. Колкото за елфа,че не била раса на масово призовавания, не виждам оркът какво има за призоваване(2 вълка рофл) или хюмъна (2-3 елементала рофлмао)

Друго си е да имаш едно добро такова елфче дето микрото му е да натисне на биистмастъра и файърлорда буквичките за призоваване и да се чудиш армията ли, спауновете ли , хаука ли. Елфите са играчи, които микроват стил старкрафт(демек правят 100000 експанда и помпят юнити. На елфът не микрото, а макрото и позиционирането на войската, да не забравя и многото скролове, решават играта)Просто елфът не е за тая игра, а е за старкрафт. Искам да обърна внимание и на едно изречение - трябва да си идиот, за да контрираш фиендс/дестос със чейн + уеив + ейр :blink: затва се правят райдерс/хеадхънтерс ако няма дк и лич по 5 лвл си го бил ... Така...коментарът ми е.....ахххххххххххахахахахахаахахахаахаахахахахахахахаххахахахахахах

хахахаххахахаххахахахахахахаххахаххахахахххааххахххаахахахахахахахаххахаххахха

хахаххаха

райдърс/грунтс е идеално, докато той няма повече от 3 дестрота и нова 2 левел. После, бате или няма контра, или е еър. ЕЪР-да. Но не от некфи батрайдъри, а чист еър от уинди с пойзън и чайн+уейв. От година вече никой не ползва батрайдъри. Гледайте малко реплейчета. Разбирам да е на гулове/дестрота(нещо, което..познайте...никой вече не прави), тогава може батрайдъри смесено с уивърни. А на финди + дестро СЕ ВАДЯТ УИНДРАЙДЪРИ.

хм не съм съгласен , без тия юнити елфа са нищо , особено след РОК когато хънтресите не са това което бяха ..и повярвай вс ъндед гиантс са много добри ..паяци/або + 2-3 дестро са бият с гиа дрияди и химери , просто правиш уарден + панда 3-4 хънт мас арчери талони и дрияди , няма особено голям смисъл да правиш много хипота , ще ги изядат за секунди

е точно това е ...правиш мас...ама преди това имаш минимум един експанд. Ще помоля вас, елфи да си помислите кога за последно сте били без да експандвате и дори кога за последно сте били противника, когато той е имал вашият брой мини. А, вие не можете да биете без 2-ра, 3-та и 4-та мина? Предполагам,че в описания от теб случай извадената от теб "мас арчери, талони и дриади" (3 сгради) е победила извадената от ъндеда паяци/або/2-3 дестро(2 сгради). А ...лимитът ти е бил 100/100, а неговият 50/100 и въпреки това ти е убил половината армия. Еми какво да кажа. Чудя се кое повече мразя- елф, нароил експанди и масиращ като някаква пчела кралица :punk или ъндеда с неговия нюк ала"колкото и да сте, аз ще ти убия героя и половината армия с мойто страшно трио и после с балансираната аура ще си отида най-необезпокояван докато ми станат дестротата, след което право към бъроусите ти(заобиколен и оправян от 10!!! работника бъроу пада от 2 дестрота с мана за 4 секунди). 1.19 ениуан?

Vikate giants sa prostotiq vs undead...mi are kaji mi kak she mi spresh mass fiends ot undead ? 90 % ot unitite na elfa sa unarmored.Ako trugnesh na me4ki...pak nqmash shans.Ili shte trugna za destro pri tva she imam dovolno kogato stane bitkata ili she si ka6iram v bazata , she prasna 2-3 kuli i naprao she mi napraish ne6to.Puk da ne govorim ako izkaram frost...tva e napulno vuzmojno...undead s expan noo trudno se buta ako bitkata stava v bazata my.

I btw na map det nqma tavern...adski trudno she mi spresh fast expanda.Primerno Lost temple...trugvam s 6 ghoula za expan pred men...kogato go puskam koet stava sled o/o 1 min sled kato sum creepnal imam 2 fienda i sled oste max a i ziguratite pred samiq expan sa po4ti gotovi.Tva koeto moje da mi nalee elfa sa nqkolko huntresa...ako imash rod of necromancy...gl na huntreskite.

Na map s tavern stava tupo oba4e.

играл съм срещу много добри ъндедове и съм забелязал,че на орк често вадят смесено финди и гулове и после дестрота. Та се чудех какво да направя когато оня наизвади скелети, направи нова, свали ми уиндрайдърите и тогава? И май сте объркали версията. Дестрота не могат да се спрат с батове, просто излиза много скъпо. Хиляди пъти по-добре е на уивърни да играеш особено със отрова. Колкото за елфа,че не била раса на масово призовавания, не виждам оркът какво има за призоваване(2 вълка рофл) или хюмъна (2-3 елементала рофлмао)

Друго си е да имаш едно добро такова елфче дето микрото му е да натисне на биистмастъра и файърлорда буквичките за призоваване и да се чудиш армията ли, спауновете ли , хаука ли. Елфите са играчи, които микроват стил старкрафт(демек правят 100000 експанда и помпят юнити. На елфът не микрото, а макрото и позиционирането на войската, да не забравя и многото скролове, решават играта)Просто елфът не е за тая игра, а е за старкрафт. Искам да обърна внимание и на едно изречение - трябва да си идиот, за да контрираш фиендс/дестос със чейн + уеив  + ейр  :blink:  затва се правят райдерс/хеадхънтерс ако няма дк и лич по 5 лвл си го бил ... Така...коментарът ми е.....ахххххххххххахахахахахаахахахаахаахахахахахахахаххахахахахахах

хахахаххахахаххахахахахахахаххахаххахахахххааххахххаахахахахахахахаххахаххахха

хахаххаха

райдърс/грунтс е идеално, докато той няма повече от 3 дестрота и нова 2 левел. После, бате или няма контра, или е еър. ЕЪР-да. Но не от некфи батрайдъри, а чист еър от уинди с пойзън и чайн+уейв. От година вече никой не ползва батрайдъри. Гледайте малко реплейчета. Разбирам да е на гулове/дестрота(нещо, което..познайте...никой вече не прави), тогава може батрайдъри смесено с уивърни. А на финди + дестро СЕ ВАДЯТ УИНДРАЙДЪРИ.

е точно това е ...правиш мас...ама преди това имаш минимум един експанд. Ще помоля вас, елфи да си помислите кога за последно сте били без да експандвате и дори кога за последно сте били противника, когато той е имал вашият брой мини. А, вие не можете да биете без 2-ра, 3-та и 4-та мина? Предполагам,че в описания от теб случай извадената от теб "мас арчери, талони и дриади" (3 сгради) е победила извадената от ъндеда паяци/або/2-3 дестро(2 сгради). А ...лимитът ти е бил 100/100, а неговият 50/100 и въпреки това ти е убил половината армия. Еми какво да кажа. Чудя се кое повече мразя- елф, нароил експанди и масиращ като някаква пчела кралица  :punk или ъндеда с неговия нюк ала"колкото и да сте, аз ще ти убия героя и половината армия с мойто страшно трио и после с балансираната аура ще си отида най-необезпокояван докато ми станат дестротата, след което право към бъроусите ти(заобиколен и оправян от 10!!! работника бъроу пада от 2 дестрота с мана за 4 секунди). 1.19 ениуан?

no coment , 1v1 ? ud vs orc ? аз ще ти правя фиендс + десто ти ще ми правиш уиверни , навит ? Орк ?? той има повече съмони ве! беаст мастер + файрлорд + фар о.0 кво повече искаш ?? Просто с уейва е по имба , и затва се прави ;) ами нищо ти си про ;) интересно ми е кой са тия добри уд с който си играл о.0 аз лично съм играл с танта който е може би най-добрия бг ъндед след стар21 и рой и не е правил смесици , нвм....

baba_qga_ мм елфа си е баш за тази игра, в конкретния случей за който спорим , вс уд с гарги, ми кажи как да не хвана >1 експан като той , 1во с гулите в началото на лост темпъл веднага може да си хване експанд а в тоя случей с гаргите много бързо взе 2та острова , ходи го хвани , ако направя някакав мизерен експанд той веднага ще дофтаса с гаргите и ще ме разиграва докато спокойно криипва ..и моля ти не обвинявай елф играчите за експанди - това е част от играта..щом може да се направи , значи има смисъл ..ако не ти харесва..играй нещо друго , и мен ме нерви фаст експанда на хуманите ама ..си трая и играя ;) а иначе с удоволствие ще ти пратя реплея за който ти говоря , да видиш колко играчка е да се бие ъндед и колко се крие в тая пуста база и те разиграва като гъз

no coment , 1v1 ? ud vs orc ? аз ще ти правя фиендс + десто ти ще ми правиш уиверни , навит ? Орк ?? той има повече съмони ве! беаст мастер + файрлорд + фар о.0 кво повече искаш ?? Просто с уейва е по имба , и затва се прави wink.gif ами нищо ти си про wink.gif интересно ми е кой са тия добри уд с който си играл о.0 аз лично съм играл с танта който е може би най-добрия бг ъндед след стар21 и рой и не е правил смесици , нвм...

бре, брей, ами ако разбереш , че съм бил стар, играл съм 3 пъти срещу рой, а thant просто не може да ме впечатли. а...играл съм и срещу мартин (ака 420), но хваля ли се с това?просто сигурно само протата са играли с тhant rofl . А комбинацията бм,фл, фс за орк е рофл меко казано смешна. Един ъндед с неговото прекрасно трио или елф с неговото прекрасно демонче правят всичко безсмислено. Не си ли е фс/тц , не става. Аз между другото от отдавна играя ладър с елф и ми е доста смешно как си хващам експанд с база, 2-3 уиспа и 4 арчърки. Годсмакер, как ти е акаунта в бнет да правим аТ, че търся свестен елф или ъндед.с уивърни с пойзън се спират дестрота и финди и мога да го докажа ако някой иска да опитаме една-две игри.(п.с не играя на гнол ууд и на ония снежни там карти дет не им знам имената)

i az sum igral s dosta dobri igra4i spokoino ;) a izqvlenieto za tanta e sme6no ...kogato dobiesh negovata izvestnost i umeniq togava mi razpravqi "toi ne moje da me vpe4etli" :/ az sum si elf o6te ot roc kudeto suvsem ne bqha tolkova imba sre6u orc , sega e na6 red ;) da ne govorim 4e na lost temple sre6tu orc e prosto UJASNO da se igrae , osobeno ako ti spre fe-to....i posel ti se nalee s tc -to i wyvernite....elfite si imat i svoite slabi strani , katko vsqka raca (kakto i vsqka raca imat despell...probvai shamni , polezni sa) i na men mi e sme6no kak ud hvashta exe s 4 gula i dk no nego pravq na vapros :/ bahti roda bahti 4udoto , sme6no mi e kak orca fa6ta exe s grunt i fs , sme6no mi e kak hu hvashta exe s militia ...sme6ni sa mn ne6ta. Sme6no mi e kak ud idvat s 3 geroq zimati ti polovinata limit a ti nqma kvo da praish zaradi tupata aura ....na orcite nuke-a pone e super imba...baht insnare-a bahti 4udoto....a sre6tu elf nz kvo se oplakvash ...bm/tc ownz....da ne govorim 4e cqlata armiq mu e unarmored :/ a riderite pravqt siege....abe si4ko e vapros na skills ne na masovka...(sme6no mi e i kak exeto na orca stavaa za 10 sec po 4asovnik,zme6no mi e i orba deto s 1 udar buta summon unit...) Si4ko e vupross na skills ne na imbi ;)

btw kak sa vi acc v bnet ?

baba_qga_ ами акаунта ми е korn_ (статса не е впечатляващ , но няма да се оправдавам , просто няма смисъл , като играем ще видим кой колко може :P ) , елф не играя откакто хванах уарден иконката , но може с друг акаунт , кажи как да се уговорим да играем , по въжмозност днес че утре и петък съм в сф , между другото ако влизаш в irc или имаш skype ще е най-добре ,пусни един pm ако искаш

baba_qga_ ами акаунта ми е korn_ (статса не е впечатляващ , но няма да се оправдавам , просто няма смисъл , като играем ще видим кой колко може :P ) , елф не играя откакто хванах уарден иконката , но може с друг акаунт , кажи как да се уговорим да играем , по въжмозност днес че утре и петък съм в сф , между другото ако влизаш в irc или имаш skype ще е най-добре ,пусни един pm ако искаш

godsmacker, някак си ми е гадно да ти го кажа ...но според мен се казваш Иво ...хмм...и ...хмм...прозрение...учиш в мг....прозрение...с физика...бтв аз съм Колио

кога сме си ги мерили? :D ние говорихме за ат , и бай дъ уей се оказа че се познаваме от доста време и се знаем как играем , но иначе ще ти съобщим лично като играем ако желаеш :P

• 2 weeks later...
no coment , 1v1 ?  ud vs orc ?  аз ще ти правя фиендс + десто ти ще ми правиш уиверни , навит ? Орк ?? той има повече съмони ве! беаст мастер + файрлорд + фар о.0 кво повече искаш ?? Просто с уейва е по имба , и затва се прави  ;) ами нищо ти си про  ;) интересно ми е кой са тия добри уд с който си играл о.0 аз лично съм играл с танта който е може би най-добрия бг ъндед след стар21 и рой и не е правил смесици , нвм....

Аз имам 2 или 3 реп-а , в които бия тант и рой... Така че не ми говори за добри УД-та. Хора като Northstar , който е 1вия УД с CL ico в България.. Zografa ... и т.н. , които ме самнява дали някога си виждал камо ли играл с тях... И най - вече four20... Ама нищо. Ти си винаги най - добрият и най - най от всичко. Няма да се ям с теб.. Но не забравяй , че ти мен не си ме бил.. А аз теб да. Така че не се заяждай с БАБА ЯГА... Той не ти е виновен..

@Godsmacker .. помниш ли ме братле? :) Мн. поздрави на сестра ти :) :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...