po_taka Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 ПС. Аболиша на дриадите между другото активно диспелва блудлъст... <{POST_SNAPBACK}> no ne na autocast !!! trqbva ti da si go cakne6 !!! mdam s wispove 6te probvam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Az puk da vi se opla4a.Igraq undead vs edin mizeren elf.Biq go no problema e 4e dokat az si kusam zadnika ot ba4kane(expandove , armiq ) oniq ni6to ne prai....pusne 5-6 talona , 1-2 driadi , 1-2 gianta i fanii...az trea da te4vam do 3 da hvana abomins...afe shit. Ina4e praskam v na4aloto DL za sleep creepvam za fast expan i v na4aloto go pazq dokat ne bude zakulen.Praskam i 1-2 kuli v bazata...posle bluskam paqzi masovo i minavam kum abominations...samo togava go ma4kam bez problem. Ina4e na karta s tavern...mi kvo da ti kaja oniq mi idva s nekvi summoned units det sa poe4e ot moita armiq...fani teq skeleti na drowa i firelord + nekfi mizerni ar4eri.Expana nqma kak da ozelee...defenda ne izdurja.Teq ghouls dokat se se namurdat i ve4e sa -1/2. Elfa ot ni6to prai ne6to. 1 ar4er 1 hunters i 384729834 summoned shitzzz... Ina4e ud imba vs si4ko drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Елфът е такава раса...има 2 свои единици и всичко друго е призовани. Между другото дредлорд на фаст експанд е доста опасно за орк,макар че откакто се научих да бия тая стратегия, не са ме били с дредлорд. Тhief, 5-6 талона 1-2 дриади и 1-2 giants са МНОООООООГО МНОГО МНОГО АМА много по-скъпи от 3 тиер на ъндеда. Не само защото искат AOL & AOW (2 различни сгради, смятай дървото), да не говорим за giants колко са скъпи. Друг е въпросът,че аз не съм виждал тази единица от половин година да бъде използвана някъде освен на аТ. Друг е и въпросът,че ако попаднеш на добър елф, най вероятно няма да те остави и да експанднеш, като междувременно той вдига 2-ра база. Всичко си зависи от играча, но дори и най-добрите орки не могат да бият дестрота с мана. Разбирате ли, докато са с мана, трябва да се бяга, дори и да го превъзхождате и по експанди, и по съплай. Друга такава единица няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Повечето ундеди правят гулс/дестос срещу орк и НЕ ПРАВЯТ ъбгрейда на бронята им който намалява дмг на бат райдера минимум с 150 пък и да е нправил което не става с батове става с мн батове А ако е на фиендс трябва да си идиот да контрираш фиендс/дестос със чейн + уеив + ейр затва се правят райдерс/хеадхънтерс ако няма дк и лич по 5 лвл си го бил ... Гианти срещу ундеда са пълна простотия :/ да не говорим колко скъпо излиза да напавиш необходимите 2-3 с необходимите ъбгрейди ....ако прави гарги съм на хипос/хънтс а ако е на фиендс /абос /десто просот не го оставям да ги извади В крайна сметка в играта сичко е въпрос на микро , и много рядко на тактики...бай дъ уей сяка раса има масс съмоунс , не само елфа ,но просот елфа няма необходимата комбинация от герой :/ като фс/тц арч/мк/пала или дк/лич/кл ....ето защо ползват таверната ...а уд е пълна имба с тая коил/нова/импейл Link to comment Share on other sites More sharing options...
haha Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Има някои който е надахан да ми продаде оригинален CD Key и на каква цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haha Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Server name: Alkar.net Host name: war3.alkar.net Timezone: 0 Ето и друг Сървър за Warcraft 3 ама в него влизат много малко хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodSmacker Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 райдерс/хеадхънтерс ако няма дк и лич по 5 лвл си го бил ...Гианти срещу ундеда са пълна простотия :/ да не говорим колко скъпо излиза да напавиш необходимите 2-3 с необходимите ъбгрейди ....ако прави гарги съм на хипос/хънтс а ако е на фиендс /абос /десто просот не го оставям да ги извади <{POST_SNAPBACK}> хм не съм съгласен , без тия юнити елфа са нищо , особено след РОК когато хънтресите не са това което бяха ..и повярвай вс ъндед гиантс са много добри ..паяци/або + 2-3 дестро са бият с гиа дрияди и химери , просто правиш уарден + панда 3-4 хънт мас арчери талони и дрияди , няма особено голям смисъл да правиш много хипота , ще ги изядат за секунди Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Знам че някъде в темамата има това което търся ама 25 страници... Та имам оригинално сд от около година и днес се пуснах в сингъл за нещо (нищо необикновенно ) , после излязох и сега немога да вляза в играта. Когато стартирам иконата ми пише: Couldn't open Game.dll Някои да знае за какво става дума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Повечето ундеди правят гулс/дестос срещу орк и НЕ ПРАВЯТ ъбгрейда на бронята им който намалява дмг на бат райдера минимум с 150 пък и да е нправил което не става с батове става с мн батове А ако е на фиендс трябва да си идиот да контрираш фиендс/дестос със чейн + уеив + ейр затва се правят райдерс/хеадхънтерс ако няма дк и лич по 5 лвл си го бил ...Гианти срещу ундеда са пълна простотия :/ да не говорим колко скъпо излиза да напавиш необходимите 2-3 с необходимите ъбгрейди ....ако прави гарги съм на хипос/хънтс а ако е на фиендс /абос /десто просот не го оставям да ги извади В крайна сметка в играта сичко е въпрос на микро , и много рядко на тактики...бай дъ уей сяка раса има масс съмоунс , не само елфа ,но просот елфа няма необходимата комбинация от герой :/ като фс/тц арч/мк/пала или дк/лич/кл ....ето защо ползват таверната ...а уд е пълна имба с тая коил/нова/импейл <{POST_SNAPBACK}> играл съм срещу много добри ъндедове и съм забелязал,че на орк често вадят смесено финди и гулове и после дестрота. Та се чудех какво да направя когато оня наизвади скелети, направи нова, свали ми уиндрайдърите и тогава? И май сте объркали версията. Дестрота не могат да се спрат с батове, просто излиза много скъпо. Хиляди пъти по-добре е на уивърни да играеш особено със отрова. Колкото за елфа,че не била раса на масово призовавания, не виждам оркът какво има за призоваване(2 вълка рофл) или хюмъна (2-3 елементала рофлмао) Друго си е да имаш едно добро такова елфче дето микрото му е да натисне на биистмастъра и файърлорда буквичките за призоваване и да се чудиш армията ли, спауновете ли , хаука ли. Елфите са играчи, които микроват стил старкрафт(демек правят 100000 експанда и помпят юнити. На елфът не микрото, а макрото и позиционирането на войската, да не забравя и многото скролове, решават играта)Просто елфът не е за тая игра, а е за старкрафт. Искам да обърна внимание и на едно изречение - трябва да си идиот, за да контрираш фиендс/дестос със чейн + уеив + ейр затва се правят райдерс/хеадхънтерс ако няма дк и лич по 5 лвл си го бил ... Така...коментарът ми е.....ахххххххххххахахахахахаахахахаахаахахахахахахахаххахахахахахах хахахаххахахаххахахахахахахаххахаххахахахххааххахххаахахахахахахахаххахаххахха хахаххаха райдърс/грунтс е идеално, докато той няма повече от 3 дестрота и нова 2 левел. После, бате или няма контра, или е еър. ЕЪР-да. Но не от некфи батрайдъри, а чист еър от уинди с пойзън и чайн+уейв. От година вече никой не ползва батрайдъри. Гледайте малко реплейчета. Разбирам да е на гулове/дестрота(нещо, което..познайте...никой вече не прави), тогава може батрайдъри смесено с уивърни. А на финди + дестро СЕ ВАДЯТ УИНДРАЙДЪРИ. хм не съм съгласен , без тия юнити елфа са нищо , особено след РОК когато хънтресите не са това което бяха ..и повярвай вс ъндед гиантс са много добри ..паяци/або + 2-3 дестро са бият с гиа дрияди и химери , просто правиш уарден + панда 3-4 хънт мас арчери талони и дрияди , няма особено голям смисъл да правиш много хипота , ще ги изядат за секунди е точно това е ...правиш мас...ама преди това имаш минимум един експанд. Ще помоля вас, елфи да си помислите кога за последно сте били без да експандвате и дори кога за последно сте били противника, когато той е имал вашият брой мини. А, вие не можете да биете без 2-ра, 3-та и 4-та мина? Предполагам,че в описания от теб случай извадената от теб "мас арчери, талони и дриади" (3 сгради) е победила извадената от ъндеда паяци/або/2-3 дестро(2 сгради). А ...лимитът ти е бил 100/100, а неговият 50/100 и въпреки това ти е убил половината армия. Еми какво да кажа. Чудя се кое повече мразя- елф, нароил експанди и масиращ като някаква пчела кралица или ъндеда с неговия нюк ала"колкото и да сте, аз ще ти убия героя и половината армия с мойто страшно трио и после с балансираната аура ще си отида най-необезпокояван докато ми станат дестротата, след което право към бъроусите ти(заобиколен и оправян от 10!!! работника бъроу пада от 2 дестрота с мана за 4 секунди). 1.19 ениуан? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Vikate giants sa prostotiq vs undead...mi are kaji mi kak she mi spresh mass fiends ot undead ? 90 % ot unitite na elfa sa unarmored.Ako trugnesh na me4ki...pak nqmash shans.Ili shte trugna za destro pri tva she imam dovolno kogato stane bitkata ili she si ka6iram v bazata , she prasna 2-3 kuli i naprao she mi napraish ne6to.Puk da ne govorim ako izkaram frost...tva e napulno vuzmojno...undead s expan noo trudno se buta ako bitkata stava v bazata my. I btw na map det nqma tavern...adski trudno she mi spresh fast expanda.Primerno Lost temple...trugvam s 6 ghoula za expan pred men...kogato go puskam koet stava sled o/o 1 min sled kato sum creepnal imam 2 fienda i sled oste max a i ziguratite pred samiq expan sa po4ti gotovi.Tva koeto moje da mi nalee elfa sa nqkolko huntresa...ako imash rod of necromancy...gl na huntreskite. Na map s tavern stava tupo oba4e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 играл съм срещу много добри ъндедове и съм забелязал,че на орк често вадят смесено финди и гулове и после дестрота. Та се чудех какво да направя когато оня наизвади скелети, направи нова, свали ми уиндрайдърите и тогава? И май сте объркали версията. Дестрота не могат да се спрат с батове, просто излиза много скъпо. Хиляди пъти по-добре е на уивърни да играеш особено със отрова. Колкото за елфа,че не била раса на масово призовавания, не виждам оркът какво има за призоваване(2 вълка рофл) или хюмъна (2-3 елементала рофлмао) Друго си е да имаш едно добро такова елфче дето микрото му е да натисне на биистмастъра и файърлорда буквичките за призоваване и да се чудиш армията ли, спауновете ли , хаука ли. Елфите са играчи, които микроват стил старкрафт(демек правят 100000 експанда и помпят юнити. На елфът не микрото, а макрото и позиционирането на войската, да не забравя и многото скролове, решават играта)Просто елфът не е за тая игра, а е за старкрафт. Искам да обърна внимание и на едно изречение - трябва да си идиот, за да контрираш фиендс/дестос със чейн + уеив + ейр затва се правят райдерс/хеадхънтерс ако няма дк и лич по 5 лвл си го бил ... Така...коментарът ми е.....ахххххххххххахахахахахаахахахаахаахахахахахахахаххахахахахахах хахахаххахахаххахахахахахахаххахаххахахахххааххахххаахахахахахахахаххахаххахха хахаххаха райдърс/грунтс е идеално, докато той няма повече от 3 дестрота и нова 2 левел. После, бате или няма контра, или е еър. ЕЪР-да. Но не от некфи батрайдъри, а чист еър от уинди с пойзън и чайн+уейв. От година вече никой не ползва батрайдъри. Гледайте малко реплейчета. Разбирам да е на гулове/дестрота(нещо, което..познайте...никой вече не прави), тогава може батрайдъри смесено с уивърни. А на финди + дестро СЕ ВАДЯТ УИНДРАЙДЪРИ. е точно това е ...правиш мас...ама преди това имаш минимум един експанд. Ще помоля вас, елфи да си помислите кога за последно сте били без да експандвате и дори кога за последно сте били противника, когато той е имал вашият брой мини. А, вие не можете да биете без 2-ра, 3-та и 4-та мина? Предполагам,че в описания от теб случай извадената от теб "мас арчери, талони и дриади" (3 сгради) е победила извадената от ъндеда паяци/або/2-3 дестро(2 сгради). А ...лимитът ти е бил 100/100, а неговият 50/100 и въпреки това ти е убил половината армия. Еми какво да кажа. Чудя се кое повече мразя- елф, нароил експанди и масиращ като някаква пчела кралица или ъндеда с неговия нюк ала"колкото и да сте, аз ще ти убия героя и половината армия с мойто страшно трио и после с балансираната аура ще си отида най-необезпокояван докато ми станат дестротата, след което право към бъроусите ти(заобиколен и оправян от 10!!! работника бъроу пада от 2 дестрота с мана за 4 секунди). 1.19 ениуан? <{POST_SNAPBACK}> no coment , 1v1 ? ud vs orc ? аз ще ти правя фиендс + десто ти ще ми правиш уиверни , навит ? Орк ?? той има повече съмони ве! беаст мастер + файрлорд + фар о.0 кво повече искаш ?? Просто с уейва е по имба , и затва се прави ами нищо ти си про интересно ми е кой са тия добри уд с който си играл о.0 аз лично съм играл с танта който е може би най-добрия бг ъндед след стар21 и рой и не е правил смесици , нвм.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodSmacker Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 baba_qga_ мм елфа си е баш за тази игра, в конкретния случей за който спорим , вс уд с гарги, ми кажи как да не хвана >1 експан като той , 1во с гулите в началото на лост темпъл веднага може да си хване експанд а в тоя случей с гаргите много бързо взе 2та острова , ходи го хвани , ако направя някакав мизерен експанд той веднага ще дофтаса с гаргите и ще ме разиграва докато спокойно криипва ..и моля ти не обвинявай елф играчите за експанди - това е част от играта..щом може да се направи , значи има смисъл ..ако не ти харесва..играй нещо друго , и мен ме нерви фаст експанда на хуманите ама ..си трая и играя а иначе с удоволствие ще ти пратя реплея за който ти говоря , да видиш колко играчка е да се бие ъндед и колко се крие в тая пуста база и те разиграва като гъз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 no coment , 1v1 ? ud vs orc ? аз ще ти правя фиендс + десто ти ще ми правиш уиверни , навит ? Орк ?? той има повече съмони ве! беаст мастер + файрлорд + фар о.0 кво повече искаш ?? Просто с уейва е по имба , и затва се прави wink.gif ами нищо ти си про wink.gif интересно ми е кой са тия добри уд с който си играл о.0 аз лично съм играл с танта който е може би най-добрия бг ъндед след стар21 и рой и не е правил смесици , нвм... бре, брей, ами ако разбереш , че съм бил стар, играл съм 3 пъти срещу рой, а thant просто не може да ме впечатли. а...играл съм и срещу мартин (ака 420), но хваля ли се с това?просто сигурно само протата са играли с тhant rofl . А комбинацията бм,фл, фс за орк е рофл меко казано смешна. Един ъндед с неговото прекрасно трио или елф с неговото прекрасно демонче правят всичко безсмислено. Не си ли е фс/тц , не става. Аз между другото от отдавна играя ладър с елф и ми е доста смешно как си хващам експанд с база, 2-3 уиспа и 4 арчърки. Годсмакер, как ти е акаунта в бнет да правим аТ, че търся свестен елф или ъндед.с уивърни с пойзън се спират дестрота и финди и мога да го докажа ако някой иска да опитаме една-две игри.(п.с не играя на гнол ууд и на ония снежни там карти дет не им знам имената) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 i az sum igral s dosta dobri igra4i spokoino a izqvlenieto za tanta e sme6no ...kogato dobiesh negovata izvestnost i umeniq togava mi razpravqi "toi ne moje da me vpe4etli" :/ az sum si elf o6te ot roc kudeto suvsem ne bqha tolkova imba sre6u orc , sega e na6 red da ne govorim 4e na lost temple sre6tu orc e prosto UJASNO da se igrae , osobeno ako ti spre fe-to....i posel ti se nalee s tc -to i wyvernite....elfite si imat i svoite slabi strani , katko vsqka raca (kakto i vsqka raca imat despell...probvai shamni , polezni sa) i na men mi e sme6no kak ud hvashta exe s 4 gula i dk no nego pravq na vapros :/ bahti roda bahti 4udoto , sme6no mi e kak orca fa6ta exe s grunt i fs , sme6no mi e kak hu hvashta exe s militia ...sme6ni sa mn ne6ta. Sme6no mi e kak ud idvat s 3 geroq zimati ti polovinata limit a ti nqma kvo da praish zaradi tupata aura ....na orcite nuke-a pone e super imba...baht insnare-a bahti 4udoto....a sre6tu elf nz kvo se oplakvash ...bm/tc ownz....da ne govorim 4e cqlata armiq mu e unarmored :/ a riderite pravqt siege....abe si4ko e vapros na skills ne na masovka...(sme6no mi e i kak exeto na orca stavaa za 10 sec po 4asovnik,zme6no mi e i orba deto s 1 udar buta summon unit...) Si4ko e vupross na skills ne na imbi btw kak sa vi acc v bnet ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodSmacker Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 baba_qga_ ами акаунта ми е korn_ (статса не е впечатляващ , но няма да се оправдавам , просто няма смисъл , като играем ще видим кой колко може ) , елф не играя откакто хванах уарден иконката , но може с друг акаунт , кажи как да се уговорим да играем , по въжмозност днес че утре и петък съм в сф , между другото ако влизаш в irc или имаш skype ще е най-добре ,пусни един pm ако искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 baba_qga_ ами акаунта ми е korn_ (статса не е впечатляващ , но няма да се оправдавам , просто няма смисъл , като играем ще видим кой колко може ) , елф не играя откакто хванах уарден иконката , но може с друг акаунт , кажи как да се уговорим да играем , по въжмозност днес че утре и петък съм в сф , между другото ако влизаш в irc или имаш skype ще е най-добре ,пусни един pm ако искаш <{POST_SNAPBACK}> godsmacker, някак си ми е гадно да ти го кажа ...но според мен се казваш Иво ...хмм...и ...хмм...прозрение...учиш в мг....прозрение...с физика...бтв аз съм Колио Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodSmacker Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 всичко позна без физиката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 И кво ся, от вчера си мерите *ишките. Играхте ли най-накрая? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodSmacker Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 кога сме си ги мерили? ние говорихме за ат , и бай дъ уей се оказа че се познаваме от доста време и се знаем как играем , но иначе ще ти съобщим лично като играем ако желаеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 И кво ся, от вчера си мерите *ишките. Играхте ли най-накрая? <{POST_SNAPBACK}> ela da ti premerim i tvoita :/ cql den bez kirlica e adski tegavo :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 GodSmacker, говоря за баба яга и найтуолф. NightWolf, няма смисъл, много ми е малка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodSmacker Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 аха..ок извинявай , грешно съм те разбрал явно Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 tykmo 6tqh da po4vam da psuvam ek i blizz za disc to 1.19B pusnali :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 no coment , 1v1 ? ud vs orc ? аз ще ти правя фиендс + десто ти ще ми правиш уиверни , навит ? Орк ?? той има повече съмони ве! беаст мастер + файрлорд + фар о.0 кво повече искаш ?? Просто с уейва е по имба , и затва се прави ами нищо ти си про интересно ми е кой са тия добри уд с който си играл о.0 аз лично съм играл с танта който е може би най-добрия бг ъндед след стар21 и рой и не е правил смесици , нвм.... <{POST_SNAPBACK}> Аз имам 2 или 3 реп-а , в които бия тант и рой... Така че не ми говори за добри УД-та. Хора като Northstar , който е 1вия УД с CL ico в България.. Zografa ... и т.н. , които ме самнява дали някога си виждал камо ли играл с тях... И най - вече four20... Ама нищо. Ти си винаги най - добрият и най - най от всичко. Няма да се ям с теб.. Но не забравяй , че ти мен не си ме бил.. А аз теб да. Така че не се заяждай с БАБА ЯГА... Той не ти е виновен.. @Godsmacker .. помниш ли ме братле? Мн. поздрави на сестра ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Аве пичове закво като си свалих новия пач 1.19 ми дава някви грешки и не иска да го инсталира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.