Runner Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Трябва да имаш реално айпи. Ако си в мрежа с още няколко човека и не си сървър, значи нямаш такова айпи. В такъв случей трябва да накараш някой с реално айпи да направи игра, иначе няма да стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Абе кажете ми как да пусна играта без да я краквам .. за 1.18 версия става въпрос... понеже като я кракна немога да флезна в battlenet а cdkey-a съм го виждал че бачка.. С лоадер ли с какво .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Абе кажете ми как да пусна играта без да я краквам .. за 1.18 версия става въпрос... понеже като я кракна немога да флезна в battlenet а cdkey-a съм го виждал че бачка.. С лоадер ли с какво .. <{POST_SNAPBACK}> Виждал си някой друг (от друг компютър) да използва същия CD key ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 svalq6 tova http://free.data.bg/lagwagon/Warcraft%20II...-%20Cracked.mdf i http://free.data.bg/lagwagon/Warcraft%20II...-%20Cracked.mds v edna i sy6ta papka , mountva6 s Nqkyv VCD / az Daemon Tools /. Igrata trygva.Tova e mini Image na originalniq disc i vyrvi na vsi4ki versii , az sym s nego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Имам леееек проблем в БатълНет-а. Като влезна да играя (в нашия БГ сървър) и играя 3 в 3 random. Демек не си избирам аз противниците и партньорите. Обаче ме drop-ва (не всеки път де) и ми се губи връзката с BattleNet-a. Излизам и нет-а си ми е добре - skype, ICQ , отварят ми се страниците. Проблемът не е в нет-а (или поне така си мисля). Някой може ли да ми каже как да го оправя (ако може) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Трябва да имаш реално айпи. Ако си в мрежа с още няколко човека и не си сървър, значи нямаш такова айпи. В такъв случей трябва да накараш някой с реално айпи да направи игра, иначе няма да стане. <{POST_SNAPBACK}> не съм свързан в лан клиент съм на евроком Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 не съм свързан в лан клиент съм на евроком <{POST_SNAPBACK}> Доколкото разбрах искаш да правиш игра в хофф?В случея щом имаш реално ип,изключи си firewall-а(ако имаш такъв) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Пичове имам проблем - свалям WC3 Reigh of Chaos и файловете който би трябвало да са архив не мога да ги отворя с нито една програма... Ако може някой да ми каже къв е проблема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Пичове имам проблем - свалям WC3 Reigh of Chaos и файловете който би трябвало да са архив не мога да ги отворя с нито една програма... Ако може някой да ми каже къв е проблема... <{POST_SNAPBACK}> отваря се с WinRar open->open archieve избираш 1 файл и след това open. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 А някой ще може ли да ми обясни малко по-подробно как да играя в тия безплатните сървъри Зимам си key с key-generator-а и после Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 А някой ще може ли да ми обясни малко по-подробно как да играя в тия безплатните сървъри Зимам си key с key-generator-а и после <{POST_SNAPBACK}> http://www.eurobattle.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 А някой ще може ли да ми обясни малко по-подробно как да играя в тия безплатните сървъри Зимам си key с key-generator-а и после <{POST_SNAPBACK}> www.headoff.com ъпдейтваш до версия 1.18 Инсталваш warcraft 3 ROC и ъпдейтваш ето пач-а: http://www.headoff.com/index.php?p=ftp&v_p...18a_English.exe след това инсталираш Фрозън Трон и ъпдейтваш с този пач: http://www.headoff.com/index.php?p=ftp&v_p...18a_English.exe Тук качх и крака за 1.18. сваляш също така и този лаунчер: http://ftp.headoff.com/Headoff/Bin/HoWC3L209.exe след това ти излизат 2 икони след като инсталираш лаунчера(1ната е за ROC,другата за Фрозен Троне) и последно трябва да се регистрираш тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Мерси много за обясненията Направих там всичко, и влязох да играя в eurobattle.net днес играх няколко часа, ама ся като пробвам да се конектна ми дава че се опитвам да се конектна към несъществуващ батъл нет сървър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Тва най-често е от крака. По-нагоре някой беше дал имидж, с който можеш да се играе и без крак, свали си него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Тва най-често е от крака. По-нагоре някой беше дал имидж, с който можеш да се играе и без крак, свали си него. <{POST_SNAPBACK}> Пак не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Значи CD-Key-а не ти е в ред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Значи CD-Key-а не ти е в ред. <{POST_SNAPBACK}> Хммм кво точно не му е фред ??? А някой знае ли дали в момента сървъра не eurobattle.net бачка щото до преди няколко дена питах хора и те ми казваха че и те не могат да влизат и сигурно е от сървъра... ЕДИТ:// Проверих вече работи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Гледам, че от доста време не сте поствали в темата, но съм сигурен, че играете Имам един въпрос: ще ходите ли на WCG квалификациите и ако да, знаете ли къде ще са. А другият ми въпрос е защо дестротата имат 10 броня?И защо ги има в играта? Защо ми са burrows като има дестрота , защо има раса ЪнДед, защо на орк всички използваеми юнити са с хеви армор или некъф друг дет поема МОЩНО magic dmg и защо ли въобще я играя тази игра като единствения начин да биеш ъндед с орк е да го смажеш от харас , да напраиш 100000 експанда и 100000000000000 кули и после да направиш едвам едвам fortified, щото онзи с 5 дестрота, 3 паяка и 2 героя бие 10 грунта , 3 райдъра , кодо , 2 героя и ти чупи и половината кули без да загуби юнит, а ако си на уинди , личът му ти ги бута с две nova + 1 ORB OF FUCKING FUCKING NOISE AND IMBALANCE SHIT, нюква ти фарсийра и т.н. NERF DESTRO and orb of imbalance pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Хахахаха...и аз се възмощавам от дестротата, ама кво да се прави, явно от близард няма да направят нищо. Гледам да скатая някъде експанжън, за да не го намери докато стигна до фортифайд-а. И ако прави дестрос, гледам повече харас да правя и бат райдъри и от далече да му бутам дестротата, когато са на разстояние от паяците. Кофти, че като ъпгрейдне армора и трябват по 3 бата-а за един дестройър... По-тръдно ми се срещу елф, където само с абюс става нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 da naistina orc ima nai slabiq AA v igrata. Za 1.19 mai se obsyjda se uveli4i na Head Huntera Range vs AIR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 То и да се увеличи, никъв смисъл те падат като мравки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 e da ama 1 e ti da gi izpraska6 1 pyt dokato te doidat , drugo e te da te ispraskat 1 pyt dokato ti otide6 se pak. i 1 e trolovte da sedat zad kulite , drugo e pred kulite ! Se pak vij rifle bez upgrade i rifle s upgrade ! ( long rifles ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 e da ama 1 e ti da gi izpraska6 1 pyt dokato te doidat , drugo e te da te ispraskat 1 pyt dokato ti otide6 se pak.i 1 e trolovte da sedat zad kulite , drugo e pred kulite ! Se pak vij rifle bez upgrade i rifle s upgrade ! ( long rifles ) Е, а дано, то и сега тролите мажат дестрота и финди ако няма висок левел лич или гули малко и скелети , ако се увеличи рейнджа им обаче според мен ще се стигне пак до такива ситуации като в ROC 2 rax и маса троли, щото това бяха единствените единици на орк, дето можеха да се хилват преди 3 тиер....пък и с бяха с пиърсинг дето точеше на хеви армор и кат вкараш и блудлъста.....е, пак не биеха хюманска ALL CASTER SHIT Army,ама си беше красиво. Та мисълта им е че най-много с 50 да им увеличат рейнджа и при тва само вероятно по въздух, иначе бая абюз ще има. Runner, те верно падат като мравки, ама това е защото като всички оркски играчи забравяме healing scroll,който нищо не е за грунтове,ама за такива по-масови армии като елфска, хюманска или ъндедска за гулове или в твоя случай- за троли, които имат по-малко кръв от грунта ,но са повече-трябва ти скрол и да видиш дали ще падат (освен ако не се опиташ да спреш меле юнити с тях де Абе като гледам Тод как играе, ми става гадничко за хюмана....верно,че Тод бие, ама винаги с около 100000 направени кули на 3, 5-6 експанда , с умряли около 10 пъти герои...Доста е учудващо как губейки през цялата игра, когато свършат мините на противника, хюмана има 3 или 4 мини, всяка закулена естествено. Дайте му некакви хубави юнити на хюмана и махнете кулите от играта . Thx Blizz nerf hu towers ,hu fe , ud destro armor, nerf ALCHEMIST?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Аз искам да се оплача от докторите на ОРК Аз съм НЕ Добре елф е супер имба срещу орк ( така смятах ) щото много дотт и е ГГ. но ако орк има доктори ? 6 секунди стън , гг ? елф няма никакъв массов диспел с които да унищожи уарда. Еми то добре 1-2 уарда ще счупиш ама тои ония тъп орк няма да е направил 1-2 а поне 5. Аз съм на 19.1" плазма и не мога да ги вида тея тъпи уардове , после ундеад били имба. даже уарда за стън не иска теч 3. КДФ ( кво да фак ) ? Единствения на4ин е да биеш орк на уардове като си елф е като имаш 2-3 МГ,но 1 Мг струва 400голд и за да не се стунва и упграде да му се земи.... казвате Аболиш магик ? ауто каст ? да ама ауто каст работи само за негативни буфове на твои юнит.ТЕ няма да диспелне уарда или блоод луст на враг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Разбирам,че говориш за известната и използвана преди стратегия хедхънтъри, прасе(крава(таурен чийфтан)) и доктори. Според мен именно тази стратегия е изключително трудна за прилагане срещу елф. Защо ли? Заради няколко неща. Първо...DH. Годините опит са показали,че крава срещу dh e трудно използваема, най-малкото трябва да носите колби за мана. Просто направи 10 мечки и 5-6 дриади, пък да видим дали докторчетата и хънтърите ще те спрат. Друга лесна контра е изборът на по-добрите елфи...bm. Закараш ли го на висок левел това говедо има hawk i quillbeast, които собственоръчно могат да бутнат много-много доктори и headhunteri. И трето...ами имаш мечки. И ако ти е трудно да диспелваш уарда с дриади, вземи си 1-2 уиспа...опс, то елфът май имал най-ранния масов диспел. (доживях да ми се оплвакват,че оркът имал масов диспел, а елфът нямал)Моят диспел мога да да го направя само веднъж с глупавия бял таурен(който се прави ПО-ДЪЛГО ОТ МЕЧКА НА ЕЛФ!!!!!!!!!!!!!!!) , затова много често орк пада от такива прекрасни тактики като..."крийпни колкото може по-рано червения крийп, че да падне book of the dead, изкарай след това firelord ,пусни си quillbeasts с bm и юруш към базата на зеленокожите". Да..дефакто елфът може на 7 минута да има 3 quillbeasta ,1 hawk 2 lvl, 6-7 archers, book of the dead, 2 lava spawns, 2 heros, 3 hunts. И просто ти влиза в базата и това е. Ако аз се опитам да направя това с орк на елф, свършва играта за секунди...хоп...елфът наистина имал масов диспел..tt gg. Да не говорим за 10000 експанди, които таз глупава раса пуска. Това е и единствената раса, която няма проблеми с Ъндеда, за чийто масов диспел просто не ми се коментира. ПС. Аболиша на дриадите между другото активно диспелва блудлъст... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.