Jump to content
BulForum.com

WarCraft3: Frozen Throne

JOKe

Recommended Posts

• Replies 785
  • Created
  • Last Reply

А със кой пач 1.15 или 1.17 щото на 1.17 ми изписва "The odinal 754 is missing from War3.exe..." и не мога да стартирам играта от лънчера

66 pak seriozen problem

da vi pitam kak s orc ili hu da biq ud destro+fiens+abo+triple hero+mnoooooogo late wyrms

problema s hu sa mi destrotata, i trite heros, v smisal 4e nqq s kfo da ubiq 5 destrota

a s orc destrotata gi butam s batrideri i/ili windi , ama prez tva vreme fiendite i abotata mi ma4kat kofata

ta osven expand, po-dobro micro, masovo zakulvane, iznasqne predi da e napravil tier3 , kajete ko da napra :D

to bnet v posledno vreme nqma kak da ne lagi ,6oto kakto znaem, se bugna v sybota ve4erta, razbrah 4e bilo svyrzano s WoW survers, taka 4e ladder nqma i moje samo custom, ama i tam mnoo lagi, az sym navit za dOTa aR- samo kajete koga

v bnet mn qko lagi naistina ! Mi kajete koga ste svobodni i da si praim DotA vsqka ve4er ili ne6to takova za sq sam sabral 3ma(TOTAL lamers-ne 4e sam golemiq gamer ama...) dobre 6te e da se suberem full house.

ам един проблем

пускам аз сега варкрафта батълнет и почва да ми тегли нов пач..... та.. изтеглям го обаче след като трябва да се инсталира стига почти до края и ми дава някаква грешка в war3.exe .... ако някой може да ъплоудне пача тук предполагам вече ще е 1.18

• 1 month later...

a nqkoi da mi dade kodovete za cvetnoto pisane v editora ?

za takiva stava vypros

|cffff0000clan nGe|r i clan nGe se ocvetqva

|cff32cd32nGe|r nqkoi da ima ne6to kato tabliza s cvetovete ?

neska nqkoi da be6e na turnira v Speed_ ?

az SPEED-FIEND & G040

zaguba - pobeda - zaguba

emi pak dobre se spravijme :)

• 1 month later...

абе разглежам си аз некви форуми из нета и гледам имаше постнати сериини номера на Warcraft:ROC и FT и си викам дай пък да пробвам.. оказа се че има и 1-2 работещи.. кофти само че доста често ги дава заети :bgrin: ..та въпроса ми е дали някой има някъв туул (инстромент) с който да мога да си сменя 2та CD-Key-а без да преинсталирам тъпата игра.. ако съществува и някой има такова нещо да каже.. мерси предварително..

Nqkoi kato e pisal na blizz za cheats i e pratil replay,

slu4aino da e polu4il pismo s rezultata ?

аз им пратих веднеж един бъг със старфол-а и гледам че сега са го оправили на 1.18 ....споко там са взискателни :D

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...