Baba_qga Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 edo, uploadni q taq igra v replayers ,6toto ot dosta vreme mai nqmat RoTW ... ta v momenta postvam 6toto me e qd , 4e bnet se srina i mai nqma da ima kfalifikacii za BCL TT kak e myonLYdream ? , 6oto neska trqq i toi da u4astva v tura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 edo, uploadni q taq igra v replayers ,6toto ot dosta vreme mai nqmat RoTW ...ta v momenta postvam 6toto me e qd , 4e bnet se srina i mai nqma da ima kfalifikacii za BCL TT kak e myonLYdream ? , 6oto neska trqq i toi da u4astva v tura <{POST_SNAPBACK}> az e ka4ih v replayers.com ama ne znam dali 6e e slojat kato RoTW a ina4e koga e tura we ? 6e igraem dosta hora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasper Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 sega sam sas versiq 1.14b nqkoi moje li da mi kaje kak koq e poslednata versiq i kade da namera crack 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 sega sam sas versiq 1.14b nqkoi moje li da mi kaje kak koq e poslednata versiq i kade da namera crack 10x predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> 1.17+crack Link to comment Share on other sites More sharing options...
PerfectOne Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 edo, uploadni q taq igra v replayers ,6toto ot dosta vreme mai nqmat RoTW ...ta v momenta postvam 6toto me e qd , 4e bnet se srina i mai nqma da ima kfalifikacii za BCL TT kak e myonLYdream ? , 6oto neska trqq i toi da u4astva v tura <{POST_SNAPBACK}> Dobre sam :)jalko 4e nqma6e tur vapreki 4e moje6e i s 5 4oveka da stane 2/3 na 2na eliminaciq dalag i priqten... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 emi nqma ni6to, nali v kraina smetka gi bihme oniq ot data , nqma lo6o abe hora , glasuvaite na edo replaya da stava top 6ot mi pisna ot oniq shits v replayers aiiiidi da jitkam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 hora predi nekolko dni se natyknah na replays na durandal- Igrite bqha und(toi) vs elf. Pi4 vkarva mnogo qka taktika vs elfa naprao go maje.Su6tata v momenta q praktikuvam masovo vs elfa i malko raboti biha svurshili rabota Trugva za DL 4-5 ghouls creep za fast expan.Sled tfa minava na fiends i ghouls. DLto ka4va 6ti lvl i posle elfa e qko gg . afe noo zaribeno igrae vupreki che microto my ne e noo dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 da be...ti i durandal otkrihte Amerika >>> a taktikata si ima spirane s warden+panda+himeri+taloni+archeri+driadi+huntresi(celiq bulama4 na elfa) i sy6to s fast expand....nomera sled kat naprai6 tvoq da 4upi6 negoviq ili da power creep po-byrzo da si doida i na dumata: vsi4ki vi6te Tozi replay,az li4no mai dnes nqma da moga da spq, a mi se i otigra ...prosto nikoga nqma da moga da napravq ne6to podobno...gledaite i pla4ete http://replayers.com/?action=view&id=38027 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 hora predi nekolko dni se natyknah na replays na durandal-Igrite bqha und(toi) vs elf. Pi4 vkarva mnogo qka taktika vs elfa naprao go maje.Su6tata v momenta q praktikuvam masovo vs elfa i malko raboti biha svurshili rabota Trugva za DL 4-5 ghouls creep za fast expan.Sled tfa minava na fiends i ghouls. DLto ka4va 6ti lvl i posle elfa e qko gg . afe noo zaribeno igrae vupreki che microto my ne e noo dobro <{POST_SNAPBACK}> az taka igraq vs elf samo 4e ne praa nivki fiends ami mass 2 kontrola ghouls i prai6 3 spirit towera na expanda i to4no kato stanat kontrol i 5-6 gula hodi6 na glavnata baza i move da ne moje da repair i e 4upi6 dori i si4ko da ti umre ne spirai da e 4upi6 do sq ne sym propusal da 4upa baza ... i prez tova vreme da si naprail 3 crypta i masira6 ama masira6 pod masira6 imam predvid 3 kontrola gargi na 3/2 gi naprai i mu kaji gg izvajdam dk skrolove o6te 1 expand dylgi igri no po4ti 95% sigurni i ar4eri i si4ko umira ako e na mass ar4erki prosto idi smeni skila na dl-da vmesto sleep carrion i gledai kak pomita si4ko a ako e na daqdi prosto tiq gargi kvo gi praat ... unikalno qko stava a eto i igra v koqto igraq taka vs dosta dobyr mnogo dobyr igra4 tuk mahnah repa moq i lacho ot wareza 6toto nqma6e mqsto da ka4a toq nadqvam se 4e ste go izgledali si4ki, ako ne eto go pak TUK da be...ti i durandal otkrihte Amerika >>> a taktikata si ima spirane s warden+panda+himeri+taloni+archeri+driadi+huntresi(celiq bulama4 na elfa) i sy6to s fast expand....nomera sled kat naprai6 tvoq da 4upi6 negoviq ili da power creep po-byrzoda si doida i na dumata: vsi4ki vi6te Tozi replay,az li4no mai dnes nqma da moga da spq, a mi se i otigra ...prosto nikoga nqma da moga da napravq ne6to podobno...gledaite i pla4ete http://replayers.com/?action=view&id=38027 <{POST_SNAPBACK}> mnogo qsno 4e ima spirane to si4ko ima spirane spored men v momenta igrata e dosta balansirana si4ko e do skill. sq gledam ima nqkva nova zvezda Reset.Winner (Und) 158/17 e na solo rqdko se sre6tat takiva osven Zacarda a i se radvam da vida nqkoi player s druga rasa osven orc s takyv stats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Sry Flex-a pak se bygna Ta po princip taq igra nikoga nema da e balansirat i zatva vse o6te se igrae. Seki 4aka da opravqt imba-ta. Ina4e Baba_Qga ko si sa vpe4atlil tolkoz ve. Kvo kato Hu-to ima6e 3-4-5 expa.A tva 4e elfa nqma tree, ne zima zlato, nqma wispove kvo ozna4ava. Mi to mnogo qsno 4e kato trepi6 3 gianta s 12 breakera tva 6te stane. Ma e interesno kak 2 kontrola armiq 12 breakera mortari priestove 7 lvl arch 5 lvl mk se spira ot 2 gianta Demon i naga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Sry Flex-a pak se bygna Ta po princip taq igra nikoga nema da e balansirat i zatva vse o6te se igrae. Seki 4aka da opravqt imba-ta. Ina4e Baba_Qga ko si sa vpe4atlil tolkoz ve. Kvo kato Hu-to ima6e 3-4-5 expa.A tva 4e elfa nqma tree, ne zima zlato, nqma wispove kvo ozna4ava. Mi to mnogo qsno 4e kato trepi6 3 gianta s 12 breakera tva 6te stane. Ma e interesno kak 2 kontrola armiq 12 breakera mortari priestove 7 lvl arch 5 lvl mk se spira ot 2 gianta Demon i naga <{POST_SNAPBACK}> prosto tiq giants trq se namalqt malko tova e ne4ove6ko te sa po izdryjlivi ot taurenite ... a kolkoto do igrata toq human ima6e takiva 6ansove da pobedi prosto malko tyrpenie zakuli malko expandite napravi zamyk i knights na 3 ataka i x za bronq kolkoto iska edin paladin za aura na knights tam 3 expanda ima6e vse pak kvo mi prai tiq breakari toi i elfa ima6e mnogo dobri geroi toi o6te otna4alo mnogo dobre gi pazi a toq si dava jujeto qko ludo v na4aloto umrq sigurno 10 pyti tva juje a i dori kato vdigna visok level stana bezpolezno s taq manaburn to umira lesno s tiq viskoli leveli dh i naga a i elfa be6e unikalen lucker prosto igrata e gube6e to4no tam pri dh-a deto ostana 3 hp o6te 1 sec ako be6e zakysnql cqla igra v 1 edinstvena sekunda ... i jujeto mu be6e jivo nqma mana burn zemi toq bolt na nagata ... i expand nqma6e elfa, no kakto i da e si4ki dobri igra4i gledat jujeto da uni6tojat dokato e nisyk level. Az otna4alo gledam da go nuke jujeto dokato e nisyk level orb of coruption a edin elf mi igra s warden i mass giants i dh stanaha visok level i az bqh na gargi s DK i DL sy6to visok level prosto s gargi ne moje wardena fok dh orba i ... napukah edni abota na 2/1 i to4no za 1 min sigurno 5 gianta gi uni6tojih bez da razbera i az kak ... a na 2v2 s perfectniq kvi igri sme praili ne e isitna pak takiva debili 2 elfa masirat sigurno 10 giants imaha po zemq spirane nqma tova 4udo na 0/3 gi bqha napraili sys si4ki efekti na max tam nqkvi skinove ... 5 min bitka i nqma padane na ni6to az takyv se zora micro vkarvam nqma umirane nazad perfecta pra6ta pari az ot 2 sgradi destroyeri orb dk lich mk nuke focus 1 po 1 taka sme si igrali po 1 4as mnogo qki igri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Poneje nqma kak da procheta tolkova mnogo stranici, molq nqkoi da mi kaje ot kude da svalq Warcraft Frozen Throne, zashtoto tuka namerih samo nqkakuv patch 1.17... PLS help Link to comment Share on other sites More sharing options...
kan1bala Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Poneje nqma kak da procheta tolkova mnogo stranici, molq nqkoi da mi kaje ot kude da svalq Warcraft Frozen Throne, zashtoto tuka namerih samo nqkakuv patch 1.17... PLS help <{POST_SNAPBACK}> www.warez.ru ! Ima e ne mi govorete si4ki 4e imalo samo nqkakuv patch 1.17 pri polojenie 4e minalata sedmica ot warez.ru si e drupnah i sega igraq... A, shtqh da zabravq sled kato si svalite WarCraft III Frozen Throne ot warez.ru i tam vsi4ko e Ok... www.eurobattle.net <--- svalqite w3battle.exe za update na versiqta. Zashtoto mislq 4e ot wareza e nqkakva stara versiq a ne 1.17. S tova w3battle.exe (moje da stava bavno...za okolo 1 4as) no ot 1.14 mislq 4e e v warez-a se update-va avtomati4no na 1.17! Priqtna Igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 v wareza si ima ba6 1.17 a i vsi4ko si e to4no , a toq fail deto go kazva6 ti , e 100% zadyljitelen , 6toto e dosta po-udoben ot crackovete eTc i ne 4akate sled relase na versiqta standalone patch. offtopic Chaos , koga 6te te biq pak s burrow rush Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Малко късно ма ето и линк към играта : wacraft3 Frozen Throne Offtopic: Само кажи кога ве, бабо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Chaos ,moje da ti sipa po vsqko vreme, znae6, 4e sym online non-stop ei sq daje napravih 3 discos YEEEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Играта е на много високо ниво..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Тука има ли навити за една локална DotA? Събирам хора да си напраим едно яко клане и ако искате може да си праим доти-чки по-често, шотот в bnet "малко" лаг... Свиркайте ако има навитаци!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 to bnet v posledno vreme nqma kak da ne lagi ,6oto kakto znaem, se bugna v sybota ve4erta, razbrah 4e bilo svyrzano s WoW survers, taka 4e ladder nqma i moje samo custom, ama i tam mnoo lagi, az sym navit za dOTa aR- samo kajete koga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Имам много странен проблем, който не знам даже как се появи... Пускам си вчера играта, цъкам на батълнет и в тоя момент ме изхвърли... Някава грешка в war3.exe и game.dll. Смених крака, пак същото, после преинсталирах цялата игра - пак същото... Просто не ми идва на акъла, от какво може да е. Не ползвам Флекс Тайп и не съм инсталирал никакви програми преди да се скапе. Идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 ole i az imam sa6tiq problem?! kak taka we kvo stava tuka lol! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Имам много странен проблем, който не знам даже как се появи... Пускам си вчера играта, цъкам на батълнет и в тоя момент ме изхвърли... Някава грешка в war3.exe и game.dll. Смених крака, пак същото, после преинсталирах цялата игра - пак същото... Просто не ми идва на акъла, от какво може да е. Не ползвам Флекс Тайп и не съм инсталирал никакви програми преди да се скапе. Идеи? <{POST_SNAPBACK}> Същото и при мене. Какво ли не пробвах и няма оправия. Ако някои знае нещо по въпроса нека каже как да се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 на мен ми се редуват съобщенията за грешка или е проблем и вар3.ехе или проблем с некви адреси в памета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Оказа се, че Близард въвели няква нова система за сигурност и тея с ноу сд-тата били прецакани... Но има и решение - тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 тва нешто някъф подобрен крак ли е ?? тия от близзард мноо се изхитрили ... поне винаги се нмират добри хора които възвръщат реда edit: tva ne6tu baca 10x Runner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.