Jump to content
BulForum.com

WarCraft3: Frozen Throne

JOKe

Recommended Posts

• Replies 785
  • Created
  • Last Reply

awe hora vijte toq rep tuka molq vi se o_O e tova ne mi go bqha pravili prosto ako vi kaja 4e v momenta kogato mi go napraviha i mojeh da sma4kam na nqkoi 4erepnata kuhina s goli ryce da e s4upa kato qice makar 4e i nie sme malko vinovni za tova 4e taka se razvi igrata, no vse pak tolkova drazne6ta igra ne bqh igral do sega si4ko bqh vijdal no to4no tova ne !!!

• 1 month later...

abe , orc igra4ite( runner , za teb govorq), da vi pitam kak igraete vs ud , koito se razviva po sledniq na4in- 1st hero dk ghouls late fiends 2nd hero dl statues late destro morph, 6toto az vinagi prava vs tova air , ama ne6to taurena mi vse spi i e malko bezpolezen, gledal sym i replays na zacard vs goStop i ne moja be, vypreki 4e ima po-golemi lvl heros , pove4e kinti etc

ai predlagaite, ako mojete da prilojite i replay 6te e nai-dobre :D

abe , orc igra4ite( runner , za teb govorq), da vi pitam kak igraete vs ud , koito se razviva po sledniq na4in- 1st hero dk ghouls late fiends 2nd hero dl statues late destro morph, 6toto az vinagi prava vs tova air , ama ne6to taurena mi vse spi i e malko bezpolezen, gledal sym  i replays na zacard vs goStop i ne moja be, vypreki 4e ima po-golemi lvl heros , pove4e kinti etc

ai predlagaite, ako mojete da prilojite i replay 6te e nai-dobre :D

:D mass training. az taka mnogo rqdko igraq i kogato igraq taka obiknoveno padam nai-4esto tova s toq sleep e pylen ta6ak :P ako moga taka da go kaja za6toto dobrite go sybujdat sys farseera vednaga ili s nqkoi drug unit primerno nqkoi windrider nz az ot orc naposledyk nai-mnogo padam, za6toto sym na mass fiends a mai ne trqbva taka taktikata e kakto ti mi dade na 1 rep s 3 geroq nqkvi koli4ki tam 1-2 gargi abota 1-2 ne6to takova e sq drug e vyprosa 4e kogato dl-da ka4i ultimate ne sym gubil igra vs orc :P ama i az vseki pyt razli4no igraq vs orc ediniq pyt DK s mass fiends drugiq pyt dl na expand nqkoi pyt CL i az ne znam kak da igraq za sega nai mi haresva onaq taktika s 3ite geroq deto ti mi prati na edin rep tam ne znam tova koi be6e ti li be6e toq und player.

Не съм играл 3 месеца. Само Foty Frenzy от време на време...

Абе нещо почна да ми омръзва...

Иначе наистита, освен Windriders и Bats, друго не виждам, какво може да направиш...

Ако помня правилно, Груби биеше и с Esnare, ама тоя има такова микро, каквото аз няма да имам никога...

Не съм играл 3 месеца. Само Foty Frenzy от време на време...

Абе нещо почна да ми омръзва...

Иначе наистита, освен Windriders и Bats, друго не виждам, какво може да направиш...

Ако помня правилно, Груби биеше и с Esnare, ама тоя има такова микро, каквото аз няма да имам никога...

dam...az nikoga ne bih napravil wolfrideri tolkova kysno v igrata ,ama grub si razbira ot rabotata. drug e vyprosyt 4e 6ibaniq sleep mu e dostaty4en da go vkara vednyj i posle dori i da si vkaram wave onq ma sleepva i sa healva ,6ot mu e minal cooldowna na healing scrolla....abe bie se ama mnogo trudno , nomeryt e da napravi6 100 expanda i da gi zakuli6 posle 4 beastiarita i mass wind riders .......

edo, nakefiha li ta trite herota :D

Vs orc ve4e igraq za qko fast expan i mass frosts sus fiends  :)

:D frosts rulz we. tva e ultra imba vs orc i kato gi naprai6 na 0/3 da ne moje gi butne i s kamikadzeta :P

@Baba_qga 3ite herota rulz :D mnogo dobra taktika tova ti li si ? dobre se spravi kato za orc player daje mnogo dobre.

eto o6te malko novi reps na 2oiki ima mnogo qki :P

ama vie ne me razbrahte nqma da masirate shamni i spirit te sa kolko da castnat nqkoq druga magiq a puk ako sa mnogo estoryerite kuv e problema da vadish batove ?!??!?! ili hh s spirit link i s toq medium armor znam kvo pravat destoyeite na hh aza pone s orc taka igraq vs ud est imam dosta zagubi no i dosta pobedi vapros na micro

ee psihar zakvo v WTA we .......tiq puk tolkova da gi mrazq :sayjin :sayjin :sayjin

ama vie ne me razbrahte nqma da masirate shamni i spirit te sa kolko da castnat nqkoq druga magiq a puk ako sa mnogo estoryerite kuv e problema da vadish batove ?!??!?! ili hh s spirit link i s toq medium armor znam kvo pravat destoyeite na hh aza pone s orc taka igraq vs ud est imam dosta zagubi no i dosta pobedi vapros na micro

spirit linka se devour-va sys destroyerite, a gulovete s frenzy ne mi sa iska da ti kazvam kvo 6te ti napraat HH taq taktika s HH i prase edinstveno vs fiends e dovolna hubavo focusira6 fiendovete ni6to ne praat na HH dovolna e ima6 anti-air... spirit walkerite po-kysno digat taureni ima6 i dispel za skeletite i primerno ako e na CL za beetles i tqh gi dispelva6. Taq taktika za ghouls i i dk + dl s 1-2 fienda i dest se spira edinstveno s air pone ako dobre izpolzva6 windraiderite... az kato igraq na ghouls dk dl padam ot air nai-ve4e... za zemq trudno se biqt tiq ghouls, a i posle destoryerite tva onva tiq rideri i grunts ni6to ne praat. Awe si4ko e do skills we zavisi kak 6te si izigrae6 igrata sqka taktika si ima predimstvo vyprosa e dali ti si dostaty4no dobyr za da go priloji6.

Hubavi sa, no omrazvat. I Frozen Throne ne e ni6to po razli4no ot Reign of Cthaos

:spam: nikoi ne e pital dali ti haresva warcraft taq tema syvsem ne e za tova ima si tema za nai-typite i nai-hubavite igri ili tam kvo ti e omryznalo i da mi govori6 vreli nekipeli 4e nqmalo razlika ... tolkova si i igral omryzvali az warcraft igraq 3 godini ve4e samo neq si jitam i o6te ne mi e pisnala zemi opitai battle net ne headoff ili da si jita6 lockal s nqkoi ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...