Jump to content
BulForum.com

WarCraft3: Frozen Throne

JOKe

Recommended Posts

OMG, а аз казах, че на финала (даже на четвърт финала) няма да има орк, а пък те май ще се окажаш два... Хаахахахахах...

• Replies 785
  • Created
  • Last Reply

Grubby vs Shortround 1:1(v momenta te4e 3-tata ifra,koqto e mnogo osporvana)

ToD vs Zacard 0:2

Zacard e nepobedim prosto,naistina si zaslujava titlata.Za men nqma nikakvo sumnenie,4e shte q spe4eli.

P.S. Grubby spe4eli neveroqtnata 3-ta igra,koqto produlji okolo 30 minuti.

Finalut e Grubby vs Zacard,spored men Zacard shte spe4eli s 2:0 ;)

все пак мисля че Груби ще ги накаже.Пьрвите трима ще са с раси ud или ork така мисля  :woot  но тва е само прогноза

:punk кво да говоря,жалко само че Х-са отпадна толкова рано.Другата изненада за нас бьлгарите доиде от дисциплината StarCraft: Brood War кьдето нашето момче [3wD]Christian (теран) достигна до полуфинала и отпадна от кореец,все пак ще се бори за бронза :punk Интересното в StarCraft: Brood War че пьрвите четирима са терани B)

NE ZNAM KOI KAZA 4E DO POLUFINALITE NQMALO DA STIGNE NITO EDIN ORC, SEGA NA SAMITE FINALI SA 2 ORCA.IZKLU4ITELNO MNOGO SE RADVAM ZA GRUBBY,SEGA MNOGO ISKAM DA DOKAJE 4E E PO SKILL-NAT IGRA4 OT ZAKARD.

I BTW NALI GRUBBY BIL V SLABA FORMA NAPOSLEDUK ?? 4ESTOOO, SQ 6E DOKAJE O6TE MALKO 4E E NAI-DOBRIQ V CELIQ SVQT.

DAVAI GRUBBY NIE SME S TEB :punk :punk :thumbs-up:

6ot ne si s originalen image i

6oto si kraknal predi tva i sq prai6 exeto v-u kraka

ili 6oto ponqkoga prosto taka staa

probvai reinstall i posle patchvane na patcha

ako ne stava, reinstalirai igrata i posle probvai vsi4ki patchove edin sled drug

ako i togava ne stava, kakto edin mydrec e kazal: prekompilirai qdroto :allien

Nali ne se zablujdavate,4e do momenta v turnira Grubby e postignal neshto zna4imo? Toi imashe edna ot nai-lesnite grupi i sled tova edion ot nai-lesnite bracketi...Edinstveniqt mu naistina tejuk ma4 beshe na polufinala vs Shortround(koito naistina podnese iznenadata na tozi turnir otstrtanqvaiki Insomnia i FaTC)...

Predi tova Grubby pobedi i Caravaggio,no tova ne e golqma iznenada s ogled na tova 4e nai-silno Grubby igrae vs Humans...

Mnogo po-vpe4atlqvasht e Zacard,koito uspq v izkliu4itelno napregnat i ravnostoen 3-ma4ov dvuboi da otstrani Spirit Moon.Sled tova prosto v negoviq bracket nqmashe igra4,koito da moje da go zatrudni...otstranqvaiki 2-ma ot top Human-ite v Evropa Miou i ToD.

Shte vidim kakvo shte stane,az mislq 4e v ma4a za 3-toto mqsto Shortround shte pobedi s 2:1 ToD,a na finala Zacard shte bie 2:0 Grubby.

GoGo Zacard nakaji typiq ne6tastnik grubby. Eto pi4a vi go kaza 4e grubby ima6e edna ot nai-lesnite grupi. Interesno mi e da vida frog kak e pandal ot human koeto e po4ti nevyzmojno no kakto i da e moje ne6to da e opleskal kakto onaq igra ako e izgledahte.

und%20all.jpg

feel the power of Darkness :P

WCG 2004 Champion 4K^Grubby!!!

o4akva6e se :( :cry

link za repovete ot finala da ima6? :)

i btw sega vidqh ne6to , koeto me potrese...

http://file.worldcybergames.com:88/file/GE...%20Anderson.jpg

warcraft 2 rule them all...

http://file.worldcybergames.com:88/file/GE...2004/9/miou.jpg

tova sa pgShoCk i sK.Miou (posledniqt grubo nagavri edin na6 igra4 predi vreme.... oO :)

Emi vsushnost po4ti vsi4kii hora,sledqshti turnira otblizo o4akvaha pobeda na Zacard,no Grubby uspq da podnese iznenadata.

Replays ot finala shte ima utre predpolagam,nai-rano...

za zacard vinagi nai-trudnata igra e bila orc vs orc

taka 4e ne se iznenadahme 4aaak tolkova

Emi vsushnost po4ti vsi4kii hora,sledqshti turnira otblizo o4akvaha pobeda na Zacard,no Grubby uspq da podnese iznenadata.

Replays ot finala shte ima utre predpolagam,nai-rano...

az nikoga ne sum smqtal zacard za 4ak tolkoz silen protiwnik... daje sifte go 4uh v tozi forum ina4e predi twa ne go znaeh... a kakwo tolkoz protiw 4k grubby ima6 nz... ama twa ve4e si e li4no twoi problem

Protiv Grubby? Nishto,daje mu se kefq 4e spe4eli WCG 2004,zashtoto naistina na finala beshe v rolqta na outsider.

Imam protiv tova da vuzhvalqvate daden igra4,dali Madfrog,dali Grubby vse taq...Istinata e 4e nqma nai-dobur igra4,edna opredelena grupa ot hora sa s izravneni vuzmojnosti i vednuj edin pe4eli,drug put drug...

Zna4i imam akolo po 10-na CD-keys za TFT i ROC

po edin sym dal na edin priqtel i toi si vliza v Bnet bez problem ( osven koga e zat keya de )

az probvah sq s teq det sym mu dal , s drugite si i ne moga , dava mi ili "Unable connect to Battle net ....." ili v Evropa 4e e zet keya , igrata ne e krakvana i e s VCD i si tragva! Probvah s reinstall

Ako kajete 4e e ot keya , ne e sega toi si caka , a na men mi iskarva 4e ne moje se konectne .

I ot firewall nqma da e - znam kak se raboti ; probvah i bez firewall - pak sy6toto !

Не знам, от какво е и при мен някой път така става и се чудя, от какво може да е. Сменям крака и тръгва, ама при теб с тоя всд...

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...