Runner Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 OMG, а аз казах, че на финала (даже на четвърт финала) няма да има орк, а пък те май ще се окажаш два... Хаахахахахах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dragon Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Grubby vs Shortround 1:1(v momenta te4e 3-tata ifra,koqto e mnogo osporvana) ToD vs Zacard 0:2 Zacard e nepobedim prosto,naistina si zaslujava titlata.Za men nqma nikakvo sumnenie,4e shte q spe4eli. P.S. Grubby spe4eli neveroqtnata 3-ta igra,koqto produlji okolo 30 minuti. Finalut e Grubby vs Zacard,spored men Zacard shte spe4eli s 2:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 все пак мисля че Груби ще ги накаже.Пьрвите трима ще са с раси ud или ork така мисля но тва е само прогноза <{POST_SNAPBACK}> кво да говоря,жалко само че Х-са отпадна толкова рано.Другата изненада за нас бьлгарите доиде от дисциплината StarCraft: Brood War кьдето нашето момче [3wD]Christian (теран) достигна до полуфинала и отпадна от кореец,все пак ще се бори за бронза Интересното в StarCraft: Brood War че пьрвите четирима са терани Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJiMa Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 NE ZNAM KOI KAZA 4E DO POLUFINALITE NQMALO DA STIGNE NITO EDIN ORC, SEGA NA SAMITE FINALI SA 2 ORCA.IZKLU4ITELNO MNOGO SE RADVAM ZA GRUBBY,SEGA MNOGO ISKAM DA DOKAJE 4E E PO SKILL-NAT IGRA4 OT ZAKARD. I BTW NALI GRUBBY BIL V SLABA FORMA NAPOSLEDUK ?? 4ESTOOO, SQ 6E DOKAJE O6TE MALKO 4E E NAI-DOBRIQ V CELIQ SVQT. DAVAI GRUBBY NIE SME S TEB Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Abe shto vse kat iskam da patch-na igrata mi dava nqkvi error-i?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 moqt 1vi post po temata za wcg-to be6e 4e grubby e 6ampion.. vseki koit go osporva6e kato eddo i tn.. moga da kaja samo "mekiq" gl grubby.. show em whos the master! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 shortround qvno naistina e vyv forma emi pone ako grub stane 6ampion, 6te go zaslujava, no 6tqh da se radvam pove4e ako frog ili inso bqha na negovo mqsto Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Pak da popitam... Shto vse kat iskam da patch-na igrata mi dava nqkvi error-i?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 6ot ne si s originalen image i 6oto si kraknal predi tva i sq prai6 exeto v-u kraka ili 6oto ponqkoga prosto taka staa probvai reinstall i posle patchvane na patcha ako ne stava, reinstalirai igrata i posle probvai vsi4ki patchove edin sled drug ako i togava ne stava, kakto edin mydrec e kazal: prekompilirai qdroto :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJiMa Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 DANO GRUBBY SPE4ELI FINALA,ZA6TOTO TOI GO ZASLUJAVA NAI-MNOGO+ TOI MI E IDOL OT 2 GODINI Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Baba qga ne sym e patch-val igrata predi tova.Znachi re-install na igrata, tai li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dragon Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Nali ne se zablujdavate,4e do momenta v turnira Grubby e postignal neshto zna4imo? Toi imashe edna ot nai-lesnite grupi i sled tova edion ot nai-lesnite bracketi...Edinstveniqt mu naistina tejuk ma4 beshe na polufinala vs Shortround(koito naistina podnese iznenadata na tozi turnir otstrtanqvaiki Insomnia i FaTC)... Predi tova Grubby pobedi i Caravaggio,no tova ne e golqma iznenada s ogled na tova 4e nai-silno Grubby igrae vs Humans... Mnogo po-vpe4atlqvasht e Zacard,koito uspq v izkliu4itelno napregnat i ravnostoen 3-ma4ov dvuboi da otstrani Spirit Moon.Sled tova prosto v negoviq bracket nqmashe igra4,koito da moje da go zatrudni...otstranqvaiki 2-ma ot top Human-ite v Evropa Miou i ToD. Shte vidim kakvo shte stane,az mislq 4e v ma4a za 3-toto mqsto Shortround shte pobedi s 2:1 ToD,a na finala Zacard shte bie 2:0 Grubby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 GoGo Zacard nakaji typiq ne6tastnik grubby. Eto pi4a vi go kaza 4e grubby ima6e edna ot nai-lesnite grupi. Interesno mi e da vida frog kak e pandal ot human koeto e po4ti nevyzmojno no kakto i da e moje ne6to da e opleskal kakto onaq igra ako e izgledahte. feel the power of Darkness Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 feel the power of imbalance? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dragon Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 ToD vs Shortround 2:0(Lost Temple,Turtle Rock) 3-rd place ToD 4-th place Shortround Update: GRUBBY vs ZACARD 0:1 GRUBBY vs ZACARD 1:1 GRUBBY vs ZACARD 2:1 WCG 2004 Champion 4K^Grubby!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 WCG 2004 Champion 4K^Grubby!!! o4akva6e se link za repovete ot finala da ima6? i btw sega vidqh ne6to , koeto me potrese... http://file.worldcybergames.com:88/file/GE...%20Anderson.jpg warcraft 2 rule them all... http://file.worldcybergames.com:88/file/GE...2004/9/miou.jpg tova sa pgShoCk i sK.Miou (posledniqt grubo nagavri edin na6 igra4 predi vreme.... oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dragon Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Emi vsushnost po4ti vsi4kii hora,sledqshti turnira otblizo o4akvaha pobeda na Zacard,no Grubby uspq da podnese iznenadata. Replays ot finala shte ima utre predpolagam,nai-rano... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Emi vsushnost po4ti vsi4kii hora,sledqshti turnira otblizo o4akvaha pobeda na Zacard,no Grubby uspq da podnese iznenadata.Replays ot finala shte ima utre predpolagam,nai-rano... za zacard vinagi nai-trudnata igra e bila orc vs orc taka 4e ne se iznenadahme 4aaak tolkova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Emi vsushnost po4ti vsi4kii hora,sledqshti turnira otblizo o4akvaha pobeda na Zacard,no Grubby uspq da podnese iznenadata.Replays ot finala shte ima utre predpolagam,nai-rano... <{POST_SNAPBACK}> az nikoga ne sum smqtal zacard za 4ak tolkoz silen protiwnik... daje sifte go 4uh v tozi forum ina4e predi twa ne go znaeh... a kakwo tolkoz protiw 4k grubby ima6 nz... ama twa ve4e si e li4no twoi problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Много добри игри, особенно онази, в която Grubby успя дa бие въпреки, че закард имаше експ. от няколко минути. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dragon Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Protiv Grubby? Nishto,daje mu se kefq 4e spe4eli WCG 2004,zashtoto naistina na finala beshe v rolqta na outsider. Imam protiv tova da vuzhvalqvate daden igra4,dali Madfrog,dali Grubby vse taq...Istinata e 4e nqma nai-dobur igra4,edna opredelena grupa ot hora sa s izravneni vuzmojnosti i vednuj edin pe4eli,drug put drug... Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Zna4i imam akolo po 10-na CD-keys za TFT i ROC po edin sym dal na edin priqtel i toi si vliza v Bnet bez problem ( osven koga e zat keya de ) az probvah sq s teq det sym mu dal , s drugite si i ne moga , dava mi ili "Unable connect to Battle net ....." ili v Evropa 4e e zet keya , igrata ne e krakvana i e s VCD i si tragva! Probvah s reinstall Ako kajete 4e e ot keya , ne e sega toi si caka , a na men mi iskarva 4e ne moje se konectne . I ot firewall nqma da e - znam kak se raboti ; probvah i bez firewall - pak sy6toto ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Не знам, от какво е и при мен някой път така става и се чудя, от какво може да е. Сменям крака и тръгва, ама при теб с тоя всд... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 probvai da smeni6 realma na kalimdor primerno, iz4akai malko i posle si go smeni obratno na northrend ako ne stava, reinstalirai i nameri svesten crack Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Ima li bg kanali v aziq i 2-te ameriki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.