Runner Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 jagblade, не ставай смешем, всъщност вече стана... Бухахахахахах, мх...буахахаха... Реплейа е пред теб, като мислиш, че има мх, прати го на Близард... Психара, ще играем. Но не мога да ти кажа точна дата. От една седмица имах време да направя само 2 игри и ще става все по-лошо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 kakto vijda6 i az ne igraq.. samo 4e toq pat 6te ugovorim da sme v edna i sa6ta zala za vseki slu4ai.. ne 4e en6to ma ti nqam vqra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 От сега ти казвам, че няма да играя от зала, сори, аз не давам сума ти пари за нет и др. за да ходя по зали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Ka4vaite repovete, 4e mi stava vse po-interesno. BTW runnera NE igrae s maphack, no tova si e moe mnenie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 SK.MaD]Q[FroG e po4nal da igrae Elf. Predade UNDEAD... ne sym o4akval takova ne6to ot nego na ENC igrae s elf ako prodylji da igare i sled tova s elf naprao spiram wc3 ili i az po4vam elf. Tova mi e liubimiq igra4 we basi.Toi na RoC cyka6e s ELF i maje6e mnogo qko mai mai se zavry6ta stariq MaDFroG ELF-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Ahaha edo i na men Fredrik mi e lubimiqt igra4 vypreki 4e otdavna ne igraq s ud , no kakto vijdam se e zavyrnal kym pyrvata si rasa, pone za enc , no vs inso ne posmq da igrae s elf , za6toto Zdravko 6te6e da go Pwn qko , taka 4e ne se pla6i, 6te vidim sega kakvo 6te napravi v igrite vs franciq....az sno6ti taka se zaradvah na tova 4e bg : france 4:1 a oniq idioti ot replayers sa razmestili cifrite(trqq6e da gi gledam si4kite replayi sno6ti do 5, dokato se ubedq ) xD kato frog ti e lubim igra4, 6to ne igrae6 s ghouls a frog kato otide pak v koreq za vtoriq blizzard world wide international , 6te go vidim:), dano otide i na CXG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 А пък за MadFrog мога да кажа брао на него. Само елф е истината. Не ми харесваше като pro, но май ще си преосмисля мнението. offtopic : Спрете се заядате стаа ли ? Т'ва е тема за Warcraft, не за тва кои е по-добър. Има ПМ да знаете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Kak da si naprava Regioni deto da se spawnvat kato na ENFOTO , da imat cel da uni6tojat , da se dvijat ? Ima li drug editor osven WorldEditor ? Ako moje da e na BG obqsneno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 da vs insomnia igra Undead edva li 6te po4ne otna4alo az tova si mislq si4koto koeto e postignal nanovo da go pravi takova pro na vyrha... symnqvam se no 6te vidim nadqvam se da si e undead.A kolkoto do tova da igraq s ghouls man mnogo e trudno probvah go ne moga vs orc da biq s ghouls kakto toi go pravi =))) toi ima takyv unikalen focus 4e ... A imam i o6te edin vypros na4i vijte sq nali poprincip kop4eto Alt dava koi health bara na unitite az kato natisna alt i mi bugva i po4va da svqtka kato natiskam kop4eto na mi6kata ima li ne6to patch 4e mi trqbva tova e sigurno uveli4enie i ulesnenie na apm-to, ama dam li go i bugva i trq da natisna alt i tab tova e na si4ki deto polzvat WinXp ako nqkoi znae kak moje da se opravi 6e e super znam az s koe kop4e ne se bugva "]" sys tova ama to e mnogo dale4e trq da puskam kontrolite ne stava ne e udobno a ne moga da si naglasqm controls =))) hehehehe namerih ot kvo e problema trq da izkliu4vam Flex Type-a ina4e bugva. e sa gi 4upih 400+ apm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Ами аз съм с ХР, но тоя проблем не съм го имал никога. Да не би да използваш флекс тайп? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 Runner vikam da praim clan i az qko 6te e men mi be6e minala takava ideq sy6to ama sme mnogo malko hora mai deto igraqt warcraft. Kato gledam samo az ti i Baba_qga vlizame v b-net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 Виж тук за клана: http://www.games.bg/forums/viewtopic.php?t=14172 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 da gledah daje sa regnah ama 4akam ve4e 3 dena da mi aktivirat accounta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 A imam i o6te edin vypros na4i vijte sq nali poprincip kop4eto Alt dava koi health bara na unitite az kato natisna alt i mi bugva i po4va da svqtka kato natiskam kop4eto na mi6kata ima li ne6to patch 4e mi trqbva tova e sigurno uveli4enie i ulesnenie na apm-to, ama dam li go i bugva i trq da natisna alt i tab tova e na si4ki deto polzvat WinXp ako nqkoi znae kak moje da se opravi 6e e super znam az s koe kop4e ne se bugva "]" sys tova ama to e mnogo dale4e trq da puskam kontrolite ne stava ne e udobno a ne moga da si naglasqm controls =))) hehehehe namerih ot kvo e problema trq da izkliu4vam Flex Type-a ina4e bugva. e sa gi 4upih 400+ apm da....az i chaos ot otdavna nqmame flex type, ama ako mi dade6 rep , v koito si s 400 apm 6a ta 4erpa:) P.S.abe to normalnoto ti apm mai e 200...taka 4e tva za 4erpeneto go zabravi:) , prosto mi e lubopitno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 Тва с апм е много смешно. Нормалния апм е около 100-150, поне според мен, другото е излишно цукане. Като ония дръпнатите, правят ктрл1-3 и почват да цъкат последователно 1-2-3, после как се правило голям апм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 Тва с апм е много смешно. Нормалния апм е около 100-150, поне според мен, другото е излишно цукане. Като ония дръпнатите, правят ктрл1-3 и почват да цъкат последователно 1-2-3, после как се правило голям апм... ima ne6to takova:), no apm pod 100 e prosto sme6na rabota, az specialno rqdko ka4vam nad 200 , predimno v mirror igri xD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 dam....pod 100 e smeshno.100-150 pone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 AHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA haahahhaahahahahahah 100 apm e sme6no.. NAI DOBRITE IGRA4I V SVETA SA S PO 60-70 APM!!!!!!!! NAD 100 NE E REALNO TOWA E SAMO RALY POINT I QKO IRC!!! pitaiti koit si iskate dux-a[nai dobriq bg igra4 za men... ne vednuj e mazal inso] madfrog apm70 i tn .. nikoi ne ka4va nad 100! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 psihara ti se izkaza pi4. Na4i e se taq dali imash 300 apm i 80? Grubby sredno ima 250-270.Neznm sto si mislish che si4ko e raly point... Panic Wasano 350-400....vij pls nqkoi negov rep i useti za kfo micro si govorim posle zemi nqkoi s 80 i sravni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 frog ima obiknoveno 350+ apm , a nqkoi igra4i sa o6te po-izvynzemni: Slot Name Controller Race Team Handicap Actions APM 1 Star.WeRRa Player Undead 2 100 6970 910,72 2 min-ah[buzz] Player Undead 1 100 6202 810,37 nad 200 apm e abuse na rally pointove de ama vse pak e interesno s po kolko li mi6ki razpolgat koreicite.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 opredeleno hora s malko apm sa lameri nqma izli6no klikane we razberete go tova ok iskam nqkoi da sa postarae i da probva da ka4i 350 apm az sym se nasiral i ne moga da go naprava ei taka v normalna igra. Iskam samo da vidite v na madfrog repleya vs nqkoi human na lost temple da vidite samo kakvo DK upravlenie ima ne ostava udar da mu nanesat na dk-to i skeletite ednovremenno si4ko stava za sekudni footmanite da udarat DK-to po4ti nevyzmojno samo mage-a za6toto e ranged i strelq. Verno 4e ima takiva deto naro4no klikat i se my4at ama dobrite igra4i si li4at i tova za apm 4e i madfrog i si4ki imali po 70-80 prosto e nevyzmojno toi frog pravi samo s dk harras 150 actions sigurno a ostanaloto da ne govorim. Ima sq edin nov dosta lud i toi iskarva po 350-360 SK.Zacard. Mnogo dvijeniq imat we. + tova chata v igrata ne se otbroqva za apm we si4ko drugo moje ama chat-a ne se vkliu4va.Vijte samata programka vi pokazva koe se vkliu4va kym deistviqta. Edi koi si footman udrq edi koi si geroi kvo kop4e e natistano Select All demek Ctrl 1 - 2 ... etc. I takiva raboti. Nikade v Chart-a ne pi6e za Chat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 ok razbira4i.. babo iska6 li az sus 60/100 a ti s 150/200 i da vidi6 4e pak 6te si imam sa6toto mirco i vsi4ko? twa be6e bez da pro4eta sledva6tiq post edo towa e kogat harassva6... ami sled twa? natiska6 20000 pati za da razhodi6 1 ghoul ili 300000 pati za da dade6 na lich-a da hodi edi kude si? pomisli pak ? twa izkazvane nai malko ot teb sum go o4akval! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Napulno sum suglasen s soul fly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 ok... nqmam ni6to protiw... kakto i da e .. Runner lets play this game[ btw dneska razbrah 4e mai si imal izpit vze li go? ] Thief wanna play? EDO VIJ SI PM-a!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 edo dk na madfrog ne se dvije6e , a plava6e po terena, napravo bati mo6tnoto mikro maina, a psihara, to 100 apm e napylno dostaty4no s fiendi ili gruntove, oba4e q probvai da igrae6 s archeri ili gulove i da vidim sys 100 apm kakvo 6te napravi6:), a kakto znaem, frog igrae s ghouls.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.