Jump to content
BulForum.com

WarCraft3: Frozen Throne

JOKe

Recommended Posts

jagblade, не ставай смешем, всъщност вече стана... Бухахахахахах, мх...буахахаха... Реплейа е пред теб, като мислиш, че има мх, прати го на Близард...

Психара, ще играем. Но не мога да ти кажа точна дата. От една седмица имах време да направя само 2 игри и ще става все по-лошо...

• Replies 785
  • Created
  • Last Reply

SK.MaD]Q[FroG e po4nal da igrae Elf. Predade UNDEAD... ne sym o4akval takova ne6to ot nego na ENC igrae s elf ako prodylji da igare i sled tova s elf naprao spiram wc3 :( ili i az po4vam elf. Tova mi e liubimiq igra4 we basi.Toi na RoC cyka6e s ELF i maje6e mnogo qko mai mai se zavry6ta stariq MaDFroG ELF-a.

Ahaha edo i na men Fredrik mi e lubimiqt igra4 vypreki 4e otdavna ne igraq s ud , no kakto vijdam se e zavyrnal kym pyrvata si rasa, pone za enc , no vs inso ne posmq da igrae s elf , za6toto Zdravko 6te6e da go Pwn qko , taka 4e ne se pla6i, 6te vidim sega kakvo 6te napravi v igrite vs franciq....az sno6ti taka se zaradvah na tova 4e bg : france 4:1 a oniq idioti ot replayers sa razmestili cifrite(trqq6e da gi gledam si4kite replayi sno6ti do 5, dokato se ubedq :lol: )

xD kato frog ti e lubim igra4, 6to ne igrae6 s ghouls ;)

a frog kato otide pak v koreq za vtoriq blizzard world wide international , 6te go vidim:), dano otide i na CXG

А пък за MadFrog мога да кажа брао на него. Само елф е истината. Не ми харесваше като pro, но май ще си преосмисля мнението.

offtopic :

Спрете се заядате стаа ли ? Т'ва е тема за Warcraft, не за тва кои е по-добър.

Има ПМ да знаете.

Kak da si naprava Regioni deto da se spawnvat kato na ENFOTO , da imat cel da uni6tojat , da se dvijat ?

Ima li drug editor osven WorldEditor ?

Ako moje da e na BG obqsneno

da vs insomnia igra Undead edva li 6te po4ne otna4alo az tova si mislq si4koto koeto e postignal nanovo da go pravi takova pro na vyrha... symnqvam se no 6te vidim :P nadqvam se da si e undead.A kolkoto do tova da igraq s ghouls man mnogo e trudno probvah go ne moga vs orc da biq s ghouls kakto toi go pravi =))) toi ima takyv unikalen focus 4e ... A imam i o6te edin vypros na4i vijte sq nali poprincip kop4eto Alt dava koi health bara na unitite az kato natisna alt i mi bugva i po4va da svqtka kato natiskam kop4eto na mi6kata ima li ne6to patch 4e mi trqbva tova e sigurno uveli4enie i ulesnenie na apm-to, ama dam li go i bugva i trq da natisna alt i tab tova e na si4ki deto polzvat WinXp ako nqkoi znae kak moje da se opravi 6e e super znam az s koe kop4e ne se bugva "]" sys tova ama to e mnogo dale4e trq da puskam kontrolite ne stava ne e udobno a ne moga da si naglasqm controls =)))

hehehehe namerih ot kvo e problema trq da izkliu4vam Flex Type-a ina4e bugva. :D e sa gi 4upih :) 400+ apm :)

A imam i o6te edin vypros na4i vijte sq nali poprincip kop4eto Alt dava koi health bara na unitite az kato natisna alt i mi bugva i po4va da svqtka kato natiskam kop4eto na mi6kata ima li ne6to patch 4e mi trqbva tova e sigurno uveli4enie i ulesnenie na apm-to, ama dam li go i bugva i trq da natisna alt i tab tova e na si4ki deto polzvat WinXp ako nqkoi znae kak moje da se opravi 6e e super znam az s koe kop4e ne se bugva "]" sys tova ama to e mnogo dale4e trq da puskam kontrolite ne stava ne e udobno a ne moga da si naglasqm controls =)))

hehehehe namerih ot kvo e problema trq da izkliu4vam Flex Type-a ina4e bugva.  e sa gi 4upih  400+ apm

da....az i chaos ot otdavna nqmame flex type, ama ako mi dade6 rep , v koito si s 400 apm 6a ta 4erpa:)

P.S.abe to normalnoto ti apm mai e 200...taka 4e tva za 4erpeneto go zabravi:) , prosto mi e lubopitno

Тва с апм е много смешно. Нормалния апм е около 100-150, поне според мен, другото е излишно цукане. Като ония дръпнатите, правят ктрл1-3 и почват да цъкат последователно 1-2-3, после как се правило голям апм...

Тва с апм е много смешно. Нормалния апм е около 100-150, поне според мен, другото е излишно цукане. Като ония дръпнатите, правят ктрл1-3 и почват да цъкат последователно 1-2-3, после как се правило голям апм...

ima ne6to takova:), no apm pod 100 e prosto sme6na rabota, az specialno rqdko ka4vam nad 200 , predimno v mirror igri xD...

AHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

haahahhaahahahahahah 100 apm e sme6no.. NAI DOBRITE IGRA4I V SVETA SA S PO 60-70 APM!!!!!!!! NAD 100 NE E REALNO TOWA E SAMO RALY POINT I QKO IRC!!!

pitaiti koit si iskate dux-a[nai dobriq bg igra4 za men... ne vednuj e mazal inso]

madfrog apm70 i tn .. nikoi ne ka4va nad 100!

psihara ti se izkaza pi4.

Na4i e se taq dali imash 300 apm i 80?

Grubby sredno ima 250-270.Neznm sto si mislish che si4ko e raly point...

Panic Wasano 350-400....vij pls nqkoi negov rep i useti za kfo micro si govorim posle zemi nqkoi s 80 i sravni :)

frog ima obiknoveno 350+ apm , a nqkoi igra4i sa o6te po-izvynzemni:

Slot Name Controller Race Team Handicap Actions APM

1 Star.WeRRa Player Undead 2 100 6970 910,72

2 min-ah[buzz] Player Undead 1 100 6202 810,37

nad 200 apm e abuse na rally pointove de ama vse pak e interesno s po kolko li mi6ki razpolgat koreicite....

opredeleno hora s malko apm sa lameri nqma izli6no klikane we razberete go tova ok iskam nqkoi da sa postarae i da probva da ka4i 350 apm az sym se nasiral i ne moga da go naprava ei taka v normalna igra. Iskam samo da vidite v na madfrog repleya vs nqkoi human na lost temple da vidite samo kakvo DK upravlenie ima ne ostava udar da mu nanesat na dk-to i skeletite ednovremenno si4ko stava za sekudni footmanite da udarat DK-to po4ti nevyzmojno samo mage-a za6toto e ranged i strelq. Verno 4e ima takiva deto naro4no klikat i se my4at ama dobrite igra4i si li4at i tova za apm 4e i madfrog i si4ki imali po 70-80 prosto e nevyzmojno toi frog pravi samo s dk harras 150 actions sigurno a ostanaloto da ne govorim. Ima sq edin nov dosta lud i toi iskarva po 350-360 SK.Zacard. Mnogo dvijeniq imat we. + tova chata v igrata ne se otbroqva za apm we si4ko drugo moje ama chat-a ne se vkliu4va.Vijte samata programka vi pokazva koe se vkliu4va kym deistviqta. Edi koi si footman udrq edi koi si geroi kvo kop4e e natistano Select All demek Ctrl 1 - 2 ... etc. I takiva raboti. Nikade v Chart-a ne pi6e za Chat.

ok razbira4i.. babo iska6 li az sus 60/100 a ti s 150/200 i da vidi6 4e pak 6te si imam sa6toto mirco i vsi4ko?

twa be6e bez da pro4eta sledva6tiq post

edo towa e kogat harassva6... ami sled twa? natiska6 20000 pati za da razhodi6 1 ghoul ili 300000 pati za da dade6 na lich-a da hodi edi kude si? pomisli pak ? twa izkazvane nai malko ot teb sum go o4akval!

edo dk na madfrog ne se dvije6e , a plava6e po terena, napravo bati mo6tnoto mikro maina, a psihara, to 100 apm e napylno dostaty4no s fiendi ili gruntove, oba4e q probvai da igrae6 s archeri ili gulove i da vidim sys 100 apm kakvo 6te napravi6:), a kakto znaem, frog igrae s ghouls....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...