Jump to content
BulForum.com

WarCraft3: Frozen Throne

JOKe

Recommended Posts

• Replies 785
  • Created
  • Last Reply

mmmmda no twa ne sa vi nai malkite problemi za momenta s 1.15... ako ste zaribeni i igraiti bnet i saotvetno razbirate 6te razberete mnogo novi ne6ta

1vo az sum 15 lvl s rulez stats i padam ot nqkuw 11 lvl lamer i mi svalq 8 exp

2ro biq nqkuw 14 hmn i mi ka4va 100

3to biq 16 elf i pak mi ka4va maika si i ba6ta si

KAK STAVA TWA?!?!??!?!? 8 - 10 exp na zaguba= vsi4ki lameri po 50 lvl!!!

i o6te ne6to.... ne znam za kwo ama kat natisna alt da skiv healtha na ednicite i zelenoto mi ostava na screena i dori kat mahna alta?! moje bi e ot video kartata ama nz

aaaaaaaa da i vseki koito igrai mnogo ve4e znai 4e sa iztrili acc-ta na mnogo map hackeri i ve4e si v laddera ot 16ti lvl[btw iztrit e i acc-to na apm70.. twa govori li vi ne6to? :)]

bati tapnqta,slojix si patcha ama ne moga da vlqza v Battle Net:(

trqbva da reinstall..mnoo tapo,vajnoto e oba4e 4e 6te stane :P

apm70 e tap imba NE,mnogo se radvam,okazva se 4e i pri GOSU-tata ima hackeri..

Psihara^^ said:
aaaaaaaa da i vseki koito igrai mnogo ve4e znai 4e sa iztrili acc-ta na mnogo map hackeri i ve4e si v laddera ot 16ti lvl[btw iztrit e i acc-to na apm70.. twa govori li vi ne6to? :)]

Тва въобще не е верно.

mom4eta-pomagaite,4e ne6to suvsem mi se prezaka :(

zna4i opitax se da si drapna patcha ot Battle Net v4era,ama zabravix da rename war3.org i ne stana-izpisa mi gre6ka

posle se setix 4e trqbva6e da rename i probvax pak,ama mi izpisa:

Unable to validate game version.Try installing the patch manually or reconnect to Battle Net.

dobre,svalix si patcha 1.15,slojix si cracka ,vlizam v igrata si4ko e OK,davam pak Battle Net i pak sa6tiq nadpis :angry:

reinstallnax igrata,i napravo ot versiq 1.06 se opitax pak ot Battle Net da drapna pacha-pak sa6toto,pak reinstallnax ,updatnax do 1.15 manually i pak sa6toto:

Unable to validate game version.Try installing the patch manually or reconnect to Battle Net.

adi molq wi help,6toto ne izdarjam bez Wc3 ;)

Opravix go!:)bqx zabravil 1in file :P

DaSkull said:
Na apm70 ne sa mu iztrili accounta i ne e hacker, prosto e mnogo dobyr;\

da sajalqvam qvno ne sa.... no prosto be6e iz4eznal.. no ako ne zabelqzvate naistina ima MNOGOGOOGOGOGO iztriti acc-ta i twa me radwa.... taka ili ina4e vie samo mojete da vidite... a otnostno dneska6niq turnir... KLASIRAH SE! stanah 13ti 6tot me pusna sre6tu carion_beetle mojete da vidite... no vse pak sum dovolen 6tot ne vseki den otivam na finali :) are gl hf to all

dark.evolution vs Psyhara :) mnogo rulez :) ... kakwo da se pravi :)

Psihara^^ said:
da sajalqvam qvno ne sa.... no prosto be6e iz4eznal.. no ako ne zabelqzvate naistina ima MNOGOGOOGOGOGO iztriti acc-ta i twa me radwa....

Уж разбираш от играта ама не говориш мнного верни работи.Още ли има някой дето да не е разбрал,че за да се върнеш в ladder-a на старото си място просто трябва да изиграеш една игра с account-а си?

The Dragon said:
Уж разбираш от играта ама не говориш мнного верни работи.Още ли има някой дето да не е разбрал,че за да се върнеш в ladder-a на старото си място просто трябва да изиграеш една игра с account-а си?

emi dobre 6tom si kazal.. saglasqvam se s teb... no ti qvno ne 4ete6 mnogo news v blizzard :) da prav si.. uverih se v twa... ama i ti idi v site-to na blizz i vij...

Аве наи-значителната промяна в 1.15 си е новата АММ-system в battle.net ,или казано по просто кои срещу кои ще играе и XP които ти дава.Преди беше ако не се льжа + - 6 левела,а сега това е отпаднало.Четоx интервю с 4K.Grybby(46 lv) каза че играл 3 игри leader vs 7,12,14 lv :wacko: :woot :wir и мy e дало 0 XP за 3 победи :blink: .Но наи-щокиращата разлика е ТУК 50 lv vs 9 lv :sick :love :lol: :punk :rolleyes: :) ;) ,и XP change на двамата 0 !!!!!!!???!

• 3 weeks later...
  lada_1500 said:
Аве наи-значителната промяна в 1.15 си е новата АММ-system в battle.net ,или казано по просто кои срещу кои ще играе и XP които ти дава.Преди беше ако не се льжа + - 6 левела,а сега това е отпаднало.Четоx интервю с 4K.Grybby(46 lv) каза че играл 3 игри leader  vs  7,12,14 lv  :wacko:  :woot  :wir  и мy e дало  0 XP за 3 победи :blink: .Но наи-щокиращата разлика е  ТУК    50 lv  vs  9 lv  :sick  :love  :lol:  :punk  :rolleyes:  :)  ;) ,и XP change на двамата  0  !!!!!!!???!

az ve4e ne draznq... za 4 dni exp decay = 100 exp... sq tozi 100 exp ne moga da go vdigna za6tot v solo vs 37 lvl mi dade 22 exp a na nego -1 vs 32 18 na nego -1 oba4e ako biq nqkoi 8mi +130 primerno

i nai nakraq razbrah kak te puska da igrai6 vs drugite

ako nqkoi se interesuva da napi6i v foruma 4e iska 6tot ina4e e mn dalgo :)

• 3 weeks later...

Няма място на сървъра, затова ти давам линкове от датата. Не съм ги пробвал :) .

http://www.data.bg/f.php?fid=2719269 - ТФТ

http://www.data.bg/f.php?fid=4252595 - РОК

Ако не стават, кажи, като се освободи място ще ги кача.

Дава ти правзно, защото най-вероятно си преинсталирал windows, без да инсталираш играта след това. Така ти се губят регистри фаловете и чейнджъра не може да намери пътя до играта.

• 1 month later...

Problema mi e sledniq :( :

Vav EK Battle.net na warcraft TFT me disconectva v na4aloto na igrata.TOest kakto vav headoff-a.

Kuf e toq evrocomski battle net deto evocomskite useri ne moga da igraqt????

10x predvaritelno za helpa :)

Voabste daite nqkakva ideq za igra na war3 1v1...Ek user sum.Headoffa me disconectva.....lancraft mai sled 1.05 ne ba4ka. :(

Thief said:
Problema mi e sledniq :( :

Vav EK Battle.net na warcraft TFT me disconectva v na4aloto na igrata.TOest kakto vav headoff-a.

Kuf e toq evrocomski battle net deto evocomskite useri ne moga da igraqt????

10x predvaritelno za helpa :)

Voabste daite nqkakva ideq za igra na war3 1v1...Ek user sum.Headoffa me disconectva.....lancraft mai sled 1.05 ne ba4ka. :(

i az sym taka na4i vij ili s v mreja s nqkoi i nema6 real ip i kato nameri igra s nqkoi koito sy6to e taka vi disc.Ili pyk si pusnal firewall i sys full extri da funkcionira trqbva da dade6 dostyp na nqkoi ot fuknciite tam ne gi znam to4no koi sa nai lesno e da mahne6 firewalla estestveno ako ne si v mreja i ste rootnali neta na nqkolko 4oveka togava ne moje da se oprai az jitkam v B-net Europe zula na key za Roc a TFT mi go podariha perfectno e ... tva e ako sym ti pomognal se radvam ;)

P.S ako ima po-dobri na warcraft pi6ete da napraim 1v1 s obs ama govora naistina za dobri 6toto az igraq warcraft v b-net o6te ot RoC i ne sym spiral ima si lancraft4e ba4ka si na 1.16 bez probs onq den go probvah s edin freind ta taka ako iskate vednaga msg i praim daje ako iskat da obs drugi hora 6e napraim s obseta :)

Soul FLy 10x man....

Nqma problem da napravim.War3 go igraq ot RoC 1.00 ...spiral sum za po nqkolko meseza no ...

A ste sum ti ujasno zaduljen ako mi dadesh link4e za lancraft 1.16. :) :rolleyes:

P.S kude iskate da igraem?

Thief said:
Soul FLy 10x man....

Nqma problem da napravim.War3 go igraq ot RoC 1.00 ...spiral sum za po nqkolko meseza no ...

A ste sum ti ujasno zaduljen ako mi dadesh link4e za lancraft 1.16. :)  :rolleyes:

P.S kude iskate da igraem?

ami 4ovek az s 1.01b li kyv be6e to nov lancraft ne znam dali ima no s 1.01b nema problemi we az vlizam bez problem, a kak 6te se razberem da jitkame we hora v evrocomskiq b-net ili lancraft samo 4e trqbva nqkoi da moje da pravi igra i da kajete 1 4as i da se syberem si4ki tam. Are pi6ete ako ste syglasni :)

Are we hora davaite da se sybirame v evrocomskiq b-net i da razjitkame ama neka sme pove4e hora da e po fun kajete samo gore dolu koga da se 4akame az prez svobodnoto vreme obiknoveno samo Warcraft igraq :)

Soul Fly aide az moga po vseko vreme ,za predpo4itane e sledobqd , ina4e moje i ve4erta ako ti togava ne mojesh.

2 chasa utroiva li te?(sledobqd)S men sa oste 2ma 4oveka s EK bnet :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...