Jump to content
BulForum.com

Какво смятате да учите..като студенти

Ne_Hrani_Maiko

Recommended Posts

уж съм 11 клас..уж има 2 години още...но май това "уж" е нещо изключително малко... наближава и наближава времето в което трябва да реша какво ще следвам..какво ще уча занапред..

едно знам.. ИСКАМ ДА Е ДОХОДНО и да има широка перспектива.. - сега ще си кажете "еми то кой не иска" - и ще сте прави..всеки го иска...

искам, искам, искам..дано само да не си остана с искането..

моля ви..нека всеки да каже какво смята..защо го смята и какво би му донесло това което ще учи

10х за инфото предварително

искам да не си късам задника за 200лв месечно..искам добър мирен живот..искам да си живеят добре моите деца..а не да мисля как да ги нахраня утре!

искам да имам пари..да съм стъпил здраво с двата си крака и да се радвам на така мизерната България в която има все по-малко и трудно изявяващи се перспективи..

всеки го иска..знам... но знам и това че в днешно време това което учиш не ти гарантира какво ще работиш и от там какви пари ще получаваш ..

истината е че се искат връзки, познати, "лека" помощ от мама и тати...

искам да копирам един лог от 1 приятел..на който зададох този въпрос

[22:46] <Razqren_Lisuger> nai dobre iz4akai tati da ti ostawi biznesa za milioni dolari
[22:46] <Razqren_Lisuger> :)))
[22:46] <Razqren_Lisuger> drug na4in ne se se6tam
[22:46] <Razqren_Lisuger> :P
[22:54] <Razqren_Lisuger> ami istinata e 4e nqma takowa ne6to koeto sys sigurnos da e doxodno
[22:54] <Razqren_Lisuger>;)
[22:54] <Razqren_Lisuger> oswen da stane6 pe4atar
[22:54] <Razqren_Lisuger> :)
[22:54] <Razqren_Lisuger> i da si prai6 pari4ki
[22:54] <Razqren_Lisuger> :)
[23:13] <Razqren_Lisuger> znam samo 4e trqbwa da nau4i6 zakonite
[23:13] <Razqren_Lisuger> za da znae6 kak da gi zaobikoli6
[23:13] <Razqren_Lisuger> :)
[23:13] <Razqren_Lisuger> za6toto legalen na4in da izkara6 1mil dolara nqma
[23:13] <Razqren_Lisuger> :)

Аз смятам да следвам "Компютърни системи и технологии" и силно се надявам с тази специалност да не стане същото както с инжинерите и адвокатите,всички "От това се печели и е перспективно...я дай да го следвам" и после хиляди души без работа...Затова е хубаво да се следва нещо което го няма във всички университети...Но какво е то? Незная все още...

Едит:Много съм съгласен с горния пост.<Razqren_Lisuger> е на прав път и много се радвам,че е от моето училище! (надявам се да има и други като него,които са стигнали до дълбоката истина) :)

право!!!!!

12 клас съм и сега пиша теми като луд ,но още не съм почнал да ги уча ;)

определено ме влече тази професия и съм сигурен,че ако ме приемат няма да съжалявам,че съм се захвнажал с нея :P

много искам да уча ромска филология.за съжаление я има само в кърджали.обмислям варианта да се пренеса в този китен градец,за да изучавам отблизо богатата култура и благозвучния език на ромите.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...