Jump to content
BulForum.com

Каква е разликата между тези две видеокарти.

Recommended Posts

Смятам да си взимам видеокарта.Спрял сам се на Radeon 9600 Pro и искам да попитам каква е разликата междуSAPPHIRE R9600PRO и GB RADEON 9600PRО защото тази на SAPHIRE e с около 20$ по-евтина апък и тази на GIGABITE никаде не мога да я намеря Та има ли голяма разлика.Имайте предвид че познанията ми са доста оскъдни. :D

Смятам да си взимам видеокарта.Спрял сам се на Radeon 9600 Pro и искам да попитам каква е разликата междуSAPPHIRE R9600PRO и GB RADEON 9600PRО защото тази на SAPHIRE e с около 20$ по-евтина апък и тази на GIGABITE никаде не мога да я намеря Та има ли голяма разлика.Имайте предвид че познанията ми са доста оскъдни. :D

Daje i da sa na ednakva cena bih vzel SAPPHIRE.

GB go vdignaha s okolo 20$ zastoto izcezna ot pazara a ima goliamo tursene.

Vse pak bih ti preporuchal Asus.

Сапфира е по-доброто решение. И като цена, и като качество... и като възможност за овърклок....

Попитай тук :

http://hardwarebg.com/forum/forumdisplay.php?s=&forumid=36

Там няма да ти дадат неверна информация , а ко ти дадат такава ,модераторите я трият веднага ,така 4е можеш да си спокоен !

Докато тука е малко демокрация и всеки може да пише каквото си иска и вероятноста да те подведат е огромна !!!!

Не искам да изказвам мнения ,защото веднага един двама "разбира4и " ще ско4ат отгоре ми ,а ве4е ме заболяха пръстите да споря с "разбира4и " дето поназнайват англииски и са 4ели това онова из нета ,но ина4е даже не са виждали продукта за който говорят !

Не визирам никой -просто си пе4атам!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...