Krank Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Смятам да си взимам видеокарта.Спрял сам се на Radeon 9600 Pro и искам да попитам каква е разликата междуSAPPHIRE R9600PRO и GB RADEON 9600PRО защото тази на SAPHIRE e с около 20$ по-евтина апък и тази на GIGABITE никаде не мога да я намеря Та има ли голяма разлика.Имайте предвид че познанията ми са доста оскъдни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Без да те обременявам с мнението си, аз знам, че SAPHIRE картите са добри. За Радеон най-вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Смятам да си взимам видеокарта.Спрял сам се на Radeon 9600 Pro и искам да попитам каква е разликата междуSAPPHIRE R9600PRO и GB RADEON 9600PRО защото тази на SAPHIRE e с около 20$ по-евтина апък и тази на GIGABITE никаде не мога да я намеря Та има ли голяма разлика.Имайте предвид че познанията ми са доста оскъдни. <{POST_SNAPBACK}> Daje i da sa na ednakva cena bih vzel SAPPHIRE. GB go vdignaha s okolo 20$ zastoto izcezna ot pazara a ima goliamo tursene. Vse pak bih ti preporuchal Asus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Смятам да си взимам видеокарта.Спрял сам се на Radeon 9600 Pro и искам да попитам каква е разликата междуSAPPHIRE R9600PRO и GB RADEON 9600PRО защото тази на SAPHIRE e с около 20$ по-евтина апък и тази на GIGABITE никаде не мога да я намеря Та има ли голяма разлика.Имайте предвид че познанията ми са доста оскъдни. <{POST_SNAPBACK}> Сапфира е по-доброто решение. И като цена, и като качество... и като възможност за овърклок.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Попитай тук : http://hardwarebg.com/forum/forumdisplay.php?s=&forumid=36 Там няма да ти дадат неверна информация , а ко ти дадат такава ,модераторите я трият веднага ,така 4е можеш да си спокоен ! Докато тука е малко демокрация и всеки може да пише каквото си иска и вероятноста да те подведат е огромна !!!! Не искам да изказвам мнения ,защото веднага един двама "разбира4и " ще ско4ат отгоре ми ,а ве4е ме заболяха пръстите да споря с "разбира4и " дето поназнайват англииски и са 4ели това онова из нета ,но ина4е даже не са виждали продукта за който говорят ! Не визирам никой -просто си пе4атам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.