netrootbg Posted June 21, 2003 Share Posted June 21, 2003 stava vuprso za glavnata stranica na warez.ru. zashto ne se napravi kakto beshe predi s filmite. Ne pisheshe moviez-1;2;3... Beshe Moviez-A-C;D-I....... Otdelno moje da se napravi v FTP-to taka 4e da se ka4vat v imenno takiva papki kakto e predlojila Veli. Taka edno 4e shte e po prigleno, no shte e i mnogo po udobno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted June 21, 2003 Share Posted June 21, 2003 Ami da se napravi. No useshtam, che mnogo skoro, shte stane sushtata kazha, kakvato beshe predi, zashtoto mqstoto v MoviesX svurshi i shte trqbva da se mestqt novite filmi nai-otzad Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 21, 2003 Author Share Posted June 21, 2003 dobre de to mqstoto svurshilo. no kato se ka4at sega oshte filmi i se napravi moviez 7 ti pak li shte mestish vsi4ki filmi. drug variant e da se napravi .html stanica s vsi4ki filmi puk te da se slagat kudeto ima mqsto. vuprosa e koi shte si igrae da pravi podobna stranica. mai se doseshtam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted June 22, 2003 Share Posted June 22, 2003 I tova e variant, shte mu mislim kato doide momenta. A shto se otnasq do tova koi shte se zanimava s tova, mai az, zashtoto ostanalite gi murzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 22, 2003 Author Share Posted June 22, 2003 Prez lqtoto ako mi ostane vreme moga da ti pomogna za praveneto na takava stranica, no nishto ne obeshtavam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted June 22, 2003 Share Posted June 22, 2003 Shte se radvam da pomognesh s idei Drugoto e lesno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amorphis Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 Ako se pusne samba na warez.ru 6te e mnoo qko 6toto 6te moje da se gledat online filmite kakto v Visio. Togava az ako iskate 6te napravq site za online Movies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 23, 2003 Author Share Posted June 23, 2003 Bravo na adminite. Ve4e e promenena glavnata stranica. Amorphis ne mu e tuka mqstoto na post-a, no sled kato si post-nal shte ti otgovorq. Purvo samba ti trqbva ako si v localna mreja. To taka ili ina4e mojesh da si gledash filmite prez internet. Media player naprimer go poddurja. Aba4e se zamisli kolko ti e kapacitete na vruzkata ti s internet i kolko ti trqbva za da gledash film. Muzika po moje da q slushash online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Bravo na adminite. Ve4e e promenena glavnata stranica. Amorphis ne mu e tuka mqstoto na post-a, no sled kato si post-nal shte ti otgovorq. Purvo samba ti trqbva ako si v localna mreja. To taka ili ina4e mojesh da si gledash filmite prez internet. Media player naprimer go poddurja. Aba4e se zamisli kolko ti e kapacitete na vruzkata ti s internet i kolko ti trqbva za da gledash film. Muzika po moje da q slushash online. <{POST_SNAPBACK}> Ще може ли някой да ми обясни някой работи: - Какво е нужно да се гледат филми online и каква скорост трябва да се подържа? Много ще съм ви благодарен , ако драснете 2 реда Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Ще може ли някой да ми обясни някой работи: - Какво е нужно да се гледат филми online и каква скорост трябва да се подържа? Много ще съм ви благодарен , ако драснете 2 реда При положение, че си изровил толкова стара тема, не можа ли да пуснеш и един SEARCH за тема "Filmi online"? Щеше да ти излезат няколко резултата, които може и да ти свършат работа. Иначе ето тук има нещо по твоя въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.