snejko Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Аз действам с дясната. Но на пиано свиря и с двете едновременно Сещам се за една история с моя приятел, с който бяхме ходили 1 година и аз чак тогава разбрах, че не е левичар. Бях останала с впечатлението, че Е понеже мастурбира с лявата и аз естествено си помислих, че всичко прави с лявата. Въобще не съм обръщала внимание как се храни и т.н. Като му казах след 1 година, че е левичар и той ме гледаше изумено около 1 минута. Неможеше да повярва, че съм в такава централна заблуда. Между другото имам приятел в БАН, правят някакви изследвания на левичари, давали и по 20 лв. ... ако някой иска може да питам за какво става дума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dungeon_Siege_ Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Nai ve4e si rabotq ili tam kakvoto pravq s diasnata robo-ruka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Според едно изследване, голям процент от гейовете са левичари... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Е от анкетата личи , че десничарите сме най-много , но има и много хора който действат с двете си ръце ... имам въпрос към тях ... от малки ли са си така или става с много зор Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 16, 2005 Author Share Posted January 16, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Десничар съм, но се уча да пиша и с лявата (почеркът ми е отвратителен, затова ще е много странно какво ще излезе от лявата....) Все пак,според едно пручване левичарите са по-интелигентни от десничарите, но средно живеят по 9 години по-малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 С лявата ръка почти нищо не мога да правя само за украса е общо взето иначе за мен няма разлика между десен и ляв крак на който се нагласи топката с него ритам и двата са еднакво силни Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Mi az pi6a s dqsnata ruka ina4e puk po udobno mi e da ritam s leviq krak neznam za6to Qvno az sym nqkva po specialna poroda Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Чувала съм, че левичарите са хора на изкуството, че са много чувствителни... Знам ли... Иначе аз съм десничарка във всичко xmas.gif Аз пък съм чувала че левичарите са по-любопитни и се интересуват от повече неща.....иначе и аз съм десничарка ,ама много неща мога да правя с лявата ръка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarface Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Az naprimer pi6a s dqsnata ruka no moga da ritam i sus dvata kraka Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Aз пък мога да пиша и с двете ръце, ама на клавиатурата Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Az naprimer pi6a s dqsnata ruka no moga da ritam i sus dvata kraka <{POST_SNAPBACK}> Всеки може да рита с двата крака, номера е да играеш добре с двата. Ако наистина играеш с двата - супер, завиждам ти! Аз напоследък се опитвам да натоварвам левия си крак, но все не ми остава време за футбол и май най-накрая ще съм пълно дърво и с двата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Пиша с лявата ям с нея....играя тенис с дясната, ритам и с двата крата обаче сега като се замислих ....когато режа пържола ножа ми е в лявата ръка, после сменям вилицата в лявата и тогава ям... офф..и аз се обърках вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 С дясната мога неща, които с лявата не мога и обратно. Например пиша с лявата, но се храня с дясната; с нож режа с лявата, но с ножица мога само с дясната и т.н. А, сега некой да ми каже левичар ли съм или не?!? Абе, всъщност съм забелязал, че с която ръка започнеш някоя операция за първи път, с нея си продължаваш и за напред. Поне така е при мен. Абе, направо съм изрод. Тая радиация от Чернобил направо ме съсипва :allien <{POST_SNAPBACK}> Мдам аз съм същия Обаче с последното не съм съгласен....не е от радиацията просто има различни хора, а и няма нищо лошо в тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Аз съм с дясната по-добре, ама нещо левия крак не ебава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Десничар съм..И хич ме няма с лявата ръка..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 levi4ar sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Аз пък съм "смесен" - пиша с дясна ръка, но мога и с лявата (доста добре), играя мач с двата крака еднакво добре, лявото ми око е по-развито от дясното (от спортната стрелба го разбрах това) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 levi4ar sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Аз съм сущо левечар ама и с дясната мога някои неща Иначе съм си пълен левечар! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 използвам остро дясната си ръка Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Абе, като си помисля, мога да правя всичко и с двете си ръце. Само не мога да пиша с лявата, мога ама бавно и грозно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.