Jump to content
BulForum.com

левичари ли сте?

snatch

с коя ръка действате повече  

210 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Аз действам с дясната. Но на пиано свиря и с двете едновременно :)

Сещам се за една история с моя приятел, с който бяхме ходили 1 година и аз чак тогава разбрах, че не е левичар. Бях останала с впечатлението, че Е понеже мастурбира с лявата и аз естествено си помислих, че всичко прави с лявата. Въобще не съм обръщала внимание как се храни и т.н. Като му казах след 1 година, че е левичар и той ме гледаше изумено около 1 минута. Неможеше да повярва, че съм в такава централна заблуда.

Между другото имам приятел в БАН, правят някакви изследвания на левичари, давали и по 20 лв. ... ако някой иска може да питам за какво става дума.

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Е от анкетата личи , че десничарите сме най-много , но има и много хора който действат с двете си ръце ... имам въпрос към тях ... от малки ли са си така или става с много зор :blink:

Десничар съм, но се уча да пиша и с лявата (почеркът ми е отвратителен, затова ще е много странно какво ще излезе от лявата....) Все пак,според едно пручване левичарите са по-интелигентни от десничарите, но средно живеят по 9 години по-малко :P :bgrin:

С лявата ръка почти нищо не мога да правя само за украса е общо взето :D иначе за мен няма разлика между десен и ляв крак на който се нагласи топката с него ритам и двата са еднакво силни :P

Mi az pi6a s dqsnata ruka ina4e puk po udobno mi e da ritam s leviq krak neznam za6to :confused Qvno az sym nqkva po specialna poroda ;)

Чувала съм, че левичарите са хора на изкуството, че са много чувствителни... Знам ли... Иначе аз съм десничарка във всичко xmas.gif

Аз пък съм чувала че левичарите са по-любопитни и се интересуват от повече неща.....иначе и аз съм десничарка :bgrin: ,ама много неща мога да правя с лявата ръка :punk :P

• 4 weeks later...
Az naprimer pi6a s dqsnata ruka no moga da ritam i sus dvata kraka

Всеки може да рита с двата крака, номера е да играеш добре с двата. Ако наистина играеш с двата - супер, завиждам ти! Аз напоследък се опитвам да натоварвам левия си крак, но все не ми остава време за футбол и май най-накрая ще съм пълно дърво и с двата :)

Пиша с лявата ям с нея....играя тенис с дясната, ритам и с двата крата обаче сега като се замислих ....когато режа пържола ножа ми е в лявата ръка, после сменям вилицата в лявата и тогава ям... :wacko: :blink:

офф..и аз се обърках вече

С дясната мога неща, които с лявата не мога и обратно. Например пиша с лявата, но се храня с дясната; с нож режа с лявата, но с ножица мога само с дясната и т.н. А, сега некой да ми каже левичар ли съм или не?!? :wacko:

Абе, всъщност съм забелязал, че с която ръка започнеш някоя операция за първи път, с нея си продължаваш и за напред. Поне така е при мен.

Абе, направо съм изрод. Тая радиация от Чернобил направо ме съсипва :allien

Мдам аз съм същия :D

Обаче с последното не съм съгласен....не е от радиацията просто има различни хора, а и няма нищо лошо в тва ;)

Десничар съм..И хич ме няма с лявата ръка.....

Guest Phoenix

Аз пък съм "смесен" - пиша с дясна ръка, но мога и с лявата (доста добре), играя мач с двата крака еднакво добре, лявото ми око е по-развито от дясното (от спортната стрелба го разбрах това) B)

Абе, като си помисля, мога да правя всичко и с двете си ръце. Само не мога да пиша с лявата, мога ама бавно и грозно :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...