Jump to content
BulForum.com

левичари ли сте?

snatch

с коя ръка действате повече  

210 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Аз лично съм левичар, ама като гледам резултатите - тези, които работят и с двете са почти колкото левичарите. Аре стига бе!

Kакто пиша с дясна така пиша и с лява :>

Единственото нещо,което не мога да правя с лявата ръка е да ям.

Иначе ми е по-удобно да пуша с лявата ръка :>

Жена ми е левичарка. При мене сръчната ръка е дясната, коетопречи по отношение спорт например, да съм чист ЛЕВАК :D

Между другото левичарите са на далавера ! Всичко около нас е направено за ползване с дясна ръка. И левичарите, щат не щат, стават еднакво сръчни и с двете ръце. А мен яко някой ме накара да си обърша носа с лявата ръка, вероятно ще си извадя окото.

• 1 month later...

Ми аз май се водя левак. Не за друго ми просто не мога да правя почти ништо с дясната си ръка. И бтв тва че света е устроен за десничари(?) е адски тъпо щото като не можеш да се приспособиш умираш в картофите. Един вид OBEY or DIE. SuXxxXXxxx!!! :sayjin

Старая се да съм универсален.

Играя баскетбол и с двете.

Играя билярд и с двете.

Ям и с двете...

Тфа е! :punk

Използвам повече дясната. С лявата се подпирам на масата, докато ям. Вадя си портфейла от задния джоб. И такива мити работи.

Странното е, че лявата е по-силна от дясната - с нея правя повече повторения за бицепс.

Аз пиша с дясната и повечето неща си права с нея . Просто ми е по удобно. Мога да пиша и с лявата , но много Грозно и бавно = почти не мога :lol:

Футбол цъкам с десния , но там е по-лесно да се приспособиш , скоро разбрах че тенис на маса мога да цъкам и с двете и супер много се учудих ;) :blink:

Аз пиша с лявата ръка,храня се с нея,абе изобщо всичко си правя с лявата ръка.Само дето мишката я държа с дясната,а не с лявата.Не знам защо така,като всичко друго правя с лявата ръка.

Ми десничар съм си по принцип ;) :пиша с дясната ръка,държа си оная работа с дясната ръка докато пикая и др. интересни занимания :P .Иначе ритам и с двата крака :lol: ...футболистче все пак.

Ми десничар съм си по принцип ;) :пиша с дясната ръка,държа си оная работа с дясната ръка докато пикая и др. интересни занимания :P .Иначе ритам и с двата крака :lol: ...футболистче все пак.

Shhh i az sym t`ka we! :D

Амй ако става въпрос само за ръка, действам доста повече с дясната! Но ако става въпрос и за краката, действам пак повече с десния, обаче и с левия !

:woot да аз съм левичар.....чудя се как десничарите пишат ....не им ли е трудно...ама и те сигурно тва си мислят за левичарите :devil

шантава работа,а? :woot

:woot да аз съм левичар.....чудя се как десничарите пишат ....не им ли е трудно...ама и те сигурно тва си мислят за левичарите  :devil

шантава работа,а? :woot

Дам! И ние (десничарите) си мислим и се чудим как пишете Вие (левичарите)! Много пъти съм се пробвал да пиша с лявата ръка и не се е получавало, макар че не става мнооого грозно , но е мнооого по-бавно, отколкото писането с дясната ръка ! :bgrin:

Чувала съм, че левичарите са хора на изкуството, че са много чувствителни... Знам ли... Иначе аз съм десничарка във всичко :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...