Nas Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 ShittHappen napulno sum suglasen s teb.Btw brat mi pi6e s lqvata ruka no tfa ne mu pre4i po princip da si sluji s dqsnata Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 lqvata mi raka e pove4e da ukrasa.. po4ti nishto nemoga da pravq s neq Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Аз лично съм левичар, ама като гледам резултатите - тези, които работят и с двете са почти колкото левичарите. Аре стига бе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w-e-s-t-4-o Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 opredeleno s dqsnata lqvata e za drugi neshta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Kакто пиша с дясна така пиша и с лява :> Единственото нещо,което не мога да правя с лявата ръка е да ям. Иначе ми е по-удобно да пуша с лявата ръка :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 пиша и с двете ръце,но повечето неща върша с лявата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Жена ми е левичарка. При мене сръчната ръка е дясната, коетопречи по отношение спорт например, да съм чист ЛЕВАК Между другото левичарите са на далавера ! Всичко около нас е направено за ползване с дясна ръка. И левичарите, щат не щат, стават еднакво сръчни и с двете ръце. А мен яко някой ме накара да си обърша носа с лявата ръка, вероятно ще си извадя окото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Ми аз май се водя левак. Не за друго ми просто не мога да правя почти ништо с дясната си ръка. И бтв тва че света е устроен за десничари(?) е адски тъпо щото като не можеш да се приспособиш умираш в картофите. Един вид OBEY or DIE. SuXxxXXxxx!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Дясна ръка.БТВ-опасно е понякога да боравиш с лявата ръка-в кухнята,по пътищата... :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Старая се да съм универсален. Играя баскетбол и с двете. Играя билярд и с двете. Ям и с двете... Тфа е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Десничар съм, но се уча да използвам и лявата си ръка както и дясната... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 az pisha s lqvata , i pove4eto neshta gi pravq s lqvata Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Използвам повече дясната. С лявата се подпирам на масата, докато ям. Вадя си портфейла от задния джоб. И такива мити работи. Странното е, че лявата е по-силна от дясната - с нея правя повече повторения за бицепс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Аз пиша с дясната и повечето неща си права с нея . Просто ми е по удобно. Мога да пиша и с лявата , но много Грозно и бавно = почти не мога Футбол цъкам с десния , но там е по-лесно да се приспособиш , скоро разбрах че тенис на маса мога да цъкам и с двете и супер много се учудих Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honey Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Аз пиша с лявата ръка,храня се с нея,абе изобщо всичко си правя с лявата ръка.Само дето мишката я държа с дясната,а не с лявата.Не знам защо така,като всичко друго правя с лявата ръка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Levoruk sum.vsi4ko si pravq s lqvata ruka.Ritam i s dvata kraka,ama leviq mi e po-silen.Super qko e da si levi4ar,ne si kato obiknovenite hora,pi6e6ti s dqsnata ruka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani_filth_ Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Az mai sam si desni4ar, moga da pravia i ne6ta s liavata raka de, oba4e naprimer ako pi6a s liavata i stava edno mazalo... Taka 4e mislia 4e sam si desni4ar Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Ми десничар съм си по принцип :пиша с дясната ръка,държа си оная работа с дясната ръка докато пикая и др. интересни занимания .Иначе ритам и с двата крака ...футболистче все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Ми десничар съм си по принцип :пиша с дясната ръка,държа си оная работа с дясната ръка докато пикая и др. интересни занимания .Иначе ритам и с двата крака ...футболистче все пак. <{POST_SNAPBACK}> Shhh i az sym t`ka we! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Амй ако става въпрос само за ръка, действам доста повече с дясната! Но ако става въпрос и за краката, действам пак повече с десния, обаче и с левия ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Аз съм изцяло под десен контрол т.е. работя повече с дясната си рака и с десния си крак! Link to comment Share on other sites More sharing options...
speed_ Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 да аз съм левичар.....чудя се как десничарите пишат ....не им ли е трудно...ама и те сигурно тва си мислят за левичарите шантава работа,а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
orhi Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 АМИ ЛЕВИЧАР СЪМ С ДЯСНАТА РЪКА И ОБРАТНОТО Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 да аз съм левичар.....чудя се как десничарите пишат ....не им ли е трудно...ама и те сигурно тва си мислят за левичарите шантава работа,а? <{POST_SNAPBACK}> Дам! И ние (десничарите) си мислим и се чудим как пишете Вие (левичарите)! Много пъти съм се пробвал да пиша с лявата ръка и не се е получавало, макар че не става мнооого грозно , но е мнооого по-бавно, отколкото писането с дясната ръка ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Чувала съм, че левичарите са хора на изкуството, че са много чувствителни... Знам ли... Иначе аз съм десничарка във всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.