Jump to content
BulForum.com

Video Radeon

Recommended Posts

хахаха разликата била 50-60 $ !? момче ти май не си в час ам ?

SAPPHIRE R9550/128M/128B/TVOUT 75.00 77.50 80.50

SAPPHIRE R9600/128M/TV/DVI 95.50 99.00 103.00

1 въпрос към теб знаеш ли какво е оверклок за да ти обясня ... за какво става дума :)

Разлика от 60$ има м/у 9550 и 9600ПРО.Ако ти се занимава с клок взимай 9550.Тая карта си е доста куца ако не се клокне, обаче се клоква МНОГО.Ако не си клокър обаче грабвай 9600ПРО.

Ob6to vzeto ne razbiram mnoo ot overclock.Samo vednaj sym klokval CPU-to na staroto PC.A i za radeona sym iztarval na 9600 edno pro  :blink:

Зимай 9550 пък тука ще се научиш как се клоква има много теми за тая карта

До ся съм имал 5-6 приятеля с р9600 про!Събери малко $ и си я купи!Картата е супер!!!

Да ве малко , за тебе ако са малко за други може и да не са !

А сега по темата ,купувай 9550 ,аз препоръ4вам Асус ,пък после ще те нау4им да клокаш :))

Да ве малко , за тебе ако са малко за други може и да не са !

А сега по темата ,купувай 9550 ,аз препоръ4вам Асус ,пък после ще те нау4им да клокаш :))

а бре момко идва и другия въпрос ... а ако вземе 9600 Про .. като го клокне ?! може

да стигне над честотите на Хт варианта ... ,така че не давай такива съвети .. момче имаш ли парите взимаи 9600 Про ,ако имаш още 30-40 $ отгоре взимай 5900Хт

а бре момко идва и другия въпрос ... а ако вземе 9600 Про .. като го клокне ?! може

да стигне над честотите на Хт варианта ... ,така че не давай такива съвети .. момче имаш ли парите взимаи 9600 Про ,ако имаш още 30-40 $ отгоре взимай 5900Хт

s 9550 6te stigne da kajem 450/500 a s 9600 pro 520-530/650 i razlika nqma da e koi znae kakva ne si zaslujava 4o dolara otgore.ako mu se davat pari da vzeme 5900xt(svur6vat ve4e) ili da iz4aka mesec dva dokuto izleze 6600 na AGP i da vzeme nego ili 9800 pro koeto trqbva da padne na 150$

А ти , кое му е по-доброто на тавоят съвет ,освен по-голямото набутване ?:))))

Ти хубаво ми говориш за 4естоти , но разлика в прозводителноста между добре клокнат 9550 и добре клокнат 9600про ,по4ти няма да видиш !!!!

Явно не си тествал подобни карти ами само си 4ел тук там за 4естоти , аз съм ги тествал и двете и ХТ даже и трябва да ти кажа в игрите няма разлика ,разликата можеш да видиш само на тестовете и то малка ...и то в то4ките ...и моля не ми давай линкове какво пишат хората по форумите !!!

Престанете да давате НЕПРОВЕРЕНИ съвети с който само се набутват хората , тези 40 $ може да си вземе още 256МБ рам ,която никак няма да му е излишна при съвременните хищни игри !!!!!

,,,, Момко :)))

120 $ за 9600-про :))))))- аве вие тези пари ги нямате за нищо ве , щом с лека ръка ги хвърляте така на вятъра!

Пс: единствено за 5900ХТ си прав ,но към момента...в дългосро4ен план Backbone е казал достатъ4но, нямам какво да добавя!

А ти , кое му е по-доброто на тавоят съвет ,освен по-голямото набутване ?:))))

Ти хубаво ми говориш за 4естоти , но разлика в прозводителноста между добре клокнат 9550 и добре клокнат 9600про ,по4ти няма да видиш !!!!

Явно не си тествал подобни карти ами само си 4ел тук там за 4естоти , аз съм ги тествал и двете и ХТ даже и трябва да ти кажа в игрите няма разлика ,разликата можеш да видиш само на тестовете и то малка ...и то в то4ките ...и моля не ми давай линкове какво пишат хората по форумите !!!

Престанете да давате НЕПРОВЕРЕНИ  съвети с който само се набутват хората , тези 40 $ може да си вземе още 256МБ рам ,която никак няма да му е излишна при съвременните хищни игри !!!!!

,,,, Момко :)))

120 $ за 9600-про :))))))- аве вие тези пари ги нямате за нищо ве , щом с лека ръка ги хвърляте така на вятъра!

Пс: единствено за 5900ХТ си прав ,но към момента...в дългосро4ен план Backbone е казал достатъ4но, нямам какво да добавя!

Е секи си харесва своето.Като гледам ти си с р9550 и много го хвалиш.Ама ще ти кажа,4е ако си взимаш нова карта трябва да е нещо свлясно е не да се набуташ със 70-80 $ и след 3-4 месеца да го продадеш за 40$.

Взимай Р9600ПРО-това е най-изгодното и хубаво на пазара:)

Е секи си харесва своето.Като гледам ти си с р9550 и много го хвалиш.Ама ще ти кажа,4е ако си взимаш нова карта трябва да е нещо свлясно е не да се набуташ със 70-80 $ и след 3-4 месеца да го продадеш за 40$.

Взимай Р9600ПРО-това е най-изгодното и хубаво на пазара:)

:) - Без коментар!!!

@sportboy- вземи си Про и ела след 3-4-5 месеца да продаваме ,да видим кой с колко ще се набута при продажбата , ако се набуташ по малко от мен ,ще го 4ерпиш тоя с киселото мляко от горе , ако се набуташ много пове4е (както и ще стане ) ще му се сърдиш на него !

Ако ти се дават 40 $ отгоре за една и съща карта,послушай "мле4ния ник" ако не си вземи Асус 9550 и едно пар4е 256МБ Рам за същите пари за който ще си земеш и про и ме споменавай с добро !

Mersi za predlojenie za GF 5900 ama kato gledam struva 170$ a az imam samo okolo 100 za tva 4e ne me urejda za sega.Btw bihte li mi kazali dali sym ostanal s pravilnoto vpe4atlenie,4e za tiq pari kydeto imam e po-dobre da si vzema Radeon ot kolkoto GF?

Mersi za predlojenie za GF 5900 ama kato gledam struva 170$ a az imam samo okolo 100 za tva 4e ne me urejda za sega.Btw bihte li mi kazali dali sym ostanal s pravilnoto vpe4atlenie,4e za tiq pari kydeto imam e po-dobre da si vzema Radeon ot kolkoto GF?

Не Радеон , а Радеон 9550!!!

ГФ ФХ5900ХТ е в ценовия диапазон 150-200$ -наи- изгодна покупка !! а Р9550 е от 70-150$ наи - изгодна покупка!

Виждам 4е си притиснат от парите и за това ще си вземеш Р9550 , а не защото найстина си струва - това за жалост е така и ще е така докато има разни "разбира4и " дето постват само и само да се намират на работа !!!!

ПС :@ShitHappen- за теб имах по друго мнение ,но след такива постове нещо запо4ваш да ми се губиш от полезрението ...:)

...а тоя с киселото мляко от де се взе и той специлист по пазара на видеокарти !

......а как не се сетих ,ако целта на този форум е станала да се набутват хората ,колкото се може пове4е -казвайте ...4е тъй кат гледам само аз и Backbone разваляме или се опитваме да развалим набутвацията ?:)

Poslu6ai Foxy, toi znae za kakvo govori!I az sum za Radeon 9550.Vzeh si q skoro i sum mnoo dovolen.Strannoto e, 4e EVEREST-a mi q zasi4a kato 9600 :confused bez flash na bios-a :tongue Clock-va se mnoo dobre, a moita dori e bez fan(v smisal s pasivno ohlajdane e)stiga bez artefakti 440/240.A puk ako zema i fan-4e da i sloja 6te moje i pove4e-siguren sum. :punk

Poslu6ai Foxy, toi znae za kakvo govori!I az sum za Radeon 9550.Vzeh si q skoro i sum mnoo dovolen.Strannoto e, 4e EVEREST-a mi q zasi4a kato 9600 :confused bez flash na bios-a :tongue Clock-va se mnoo dobre, a moita dori e bez fan(v smisal s pasivno ohlajdane e)stiga bez artefakti 440/240.A puk ako zema i fan-4e da i sloja 6te moje i pove4e-siguren sum. :punk

Мерси , май станахме трима дето разваляме набутвациите в този форум , може да ни изгонят :)))щото не спазваме партиината линия :)))

Мерси , май станахме трима дето разваляме набутвациите в този форум , може да ни изгонят :)))щото не спазваме партиината линия :)))

Stavame chetiri.

I az imah sustia kazus: Da vzema 9600XT ili 9550

Za parite koito biah prigotvil vzeh Asus 9550 + Hitachi 160gb

I ne sujaliavam.Kartata e super

@Foxy @Backbone вижте сега .. това ,че имате такива карти не значи ,че те са най-добрите ... ще стигне 650 памет !? ХА ! моето Манли като беше с първото си му охлаждане ... (просто толкова мижаво няма на къде повече то даже май беше това което си е от Ати ) 690 памет без артефакти е и само 430 ядро .. сега с охлаждане истинско .. 540 ядро/740 памет(без рамсинкове: върти мракове и на 764 ама не е стабилно) @Foxy разлика между добре клокнат 9550 и 9600Про нямало ?! така ли ?! 540/740 = 450/520 така ли ? това ли искаш да ми кажеш !? хайде да не говорим @Foxy кой колко разбира ,че като ти гледам подписа тва MDT дето си го лепнал на 480Mhz ми става ясно всичко ..

@georgi_bg за парите на 1 ХТ си взел 9550 и хард 160ГБ къде това уе ?! кажи къде тая далавера ?

@Foxy @Backbone вижте сега .. това ,че имате такива карти не значи ,че те са най-добрите ... ще стигне 650 памет !? ХА ! моето Манли като беше с първото си му охлаждане ... (просто толкова мижаво няма на къде повече то даже май беше това което си е от Ати ) 690 памет без артефакти е и само 430 ядро .. сега с охлаждане истинско .. 560 ядро/740 памет(без рамсинкове: върти мракове и на 764 ама не е стабилно)  @Foxy разлика между добре клокнат 9550 и 9600Про нямало ?! така ли ?!  560/740 = 450/520 така ли ? това ли искаш да ми кажеш !? хайде да не говорим @Foxy кой колко разбира ,че като ти гледам подписа тва MDT дето си го лепнал на 480Mhz ми става ясно всичко ..

@georgi_bg за парите на 1 ХТ си взел 9550 и хард 160ГБ къде това уе ?! кажи къде тая далавера ?

Искам да го видя това про което стига 740 памет това предполагам са 2.8 нс памет а такава не съм виждал.Покажи с коя марка си го направил това.

Вече не съм 9550.

Samsung 3.0 ns са паметите ,ако искаш се поразрови из форумите .. колко достигат :) моят съвет след всичката тази джафканица е : да се изчака до около нова година и да се вземе 6600 АГП вариант ... ,аз ще взимам 6600ГТ или 6800 ле(зависи дали се отключват конвеирите ) като се вземе 6600 предполагам ,че ще се достигат честотите на 6600ГТ . всичко това при карта за около 150$ (ако влезнат в България по толкова де ... не се знае ) каквото и да говорите 9550 е от долният сегмент видео карти вече ... и ако ще се играят игри мисля ,че няма да е удачен вариант ...

ако може пък да се намери 1 9500 чисто .. което е доста трудно мисля да се софтмодне до 9700 и от там ,ако може с клок да се гони 9700 Про също е вариант ..

ZA SHITHAPPEN

Emi smetni:

9600XT e okolo 170$

9550 - 72$ + 160gb - 104$ =176

E DOBRE DADOH 10-TINA LEVA POVECHE

Samsung 3.0 ns са паметите ,ако искаш се поразрови из форумите .. колко достигат :) моят съвет след всичката тази джафканица е : да се изчака до около нова година и да се вземе 6600 АГП вариант ... ,аз ще взимам 6600ГТ или 6800 ле(зависи дали се отключват конвеирите ) като се вземе 6600 предполагам ,че ще се достигат честотите на 6600ГТ . всичко това при карта за около 150$ (ако влезнат в България по толкова де ... не се знае ) каквото и да говорите 9550 е от долният сегмент видео карти вече ... и ако ще се играят игри мисля ,че няма да е удачен вариант ...

ако може пък да се намери 1 9500 чисто .. което е доста трудно мисля да се софтмодне до 9700 и от там ,ако може с клок да се гони 9700 Про също е вариант ..

На мен ми стана ясно още в на4алото 4е се базираш на писания по форумите , а не на ли4ен опит !

За 4естотите който споменаваш не споря ,не казвам 4е 540/740 = 450/520 , аз ти говорех за реална пройзводителност , която ти няма как да видиш като 4етеш и цитираш цифри4ките на 4естотите по форумите !

А говоря , 4е разлика в пройзводителноста ,която да струва 40 $.. ДАЖЕ 20$ НЕ 40$ ....и да скъсаш от клок про-то ,НЯМА ДА ВИДИШ !

ПС: Ако имаш претенции към МДТ-то ми и 4естотите споменати в подписа ,ПРИЕМАМ ОБЛОЗИ ,мислех да ти ги покажа без пари ,но след като продължаваш да нахалстваш изказвайки се неподготвен , ще ти ги покажа само ако се обзаложим за солидна сума ! ...а и ... никой не те кара да вярваш , а на мен не ми пука -4естно казано -дали ми вярваш !!

иии , това правил ли си го ,4е го пишеш ...или си 4ел ,как един познат на брат4еда на този дето писал в едикой си форум ..го е правил ??- питам от 4исто любопитство ?

ZA SHITHAPPEN

Emi smetni:

9600XT e okolo 170$

9550 - 72$ + 160gb - 104$ =176

E DOBRE DADOH 10-TINA LEVA POVECHE

Ами аз не мисля 4е му дължиш обяснение ,освен това той може да ти се обиди ,4е подценяваш възможностите му за работа с цифри4ки , а той много ги оби4а ....и си мисли 4е много добре ги познава .......а дали е така ?!?

SAPPHIRE R9600XT/128M/TV/DVI 146.00 152.00 158.00

малко по различно е .. ,но няма да се фаштам като удавник за сламка

@Foxy това с 9500 не съм го правил аз 1 приятел (който сега е извън страната ) имаше радеон 9500 ,сложи софтмоднати драивъри и .. картата вече беше 9700

оттам с клок (имаше и волт мод на памет мисля ) достигна и мисля ,че надмина 9700 Про

П.П. и моля ти се прочети правилата най-накрая ,може просто да използваш бутона Едит !

Незнам защо ,но имаш доста заядлив характер ей така за нищо са ядосваш ,че даже и обиждаш ? следващият път може и бан да получиш за това ,ако някой модератор види темата ..

Мисли преди да пишеш

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...