Jump to content
BulForum.com

Продавам:А-ДАТА 512МБ ДДР400

Recommended Posts

Цената е 80$ - не подлежи на коментар. Някой сведения за рам памета, работи стабилно на 200(400)МХц@11(5)-3-2-2.0@2.8волта. Няма гаранция. Ако някой е зайнтересован за двуканален режим мога да му продам и двете си памети за 160$ (2х512МБ).

Не ми казвайте цената на нова е еди каква си - има разлика в чиповете и не държат такива тайминги ;) И без излишни постове.

Цената е 80$ - не подлежи на коментар. Някой сведения за рам памета, работи стабилно на 200(400)МХц@11(5)-3-2-2.0@2.8волта. Няма гаранция. Ако някой е зайнтересован за двуканален режим мога да му продам и двете си памети за  160$ (2х512МБ).

Не ми казвайте цената на нова е еди каква си - има разлика в чиповете и не държат такива тайминги  ;) И без излишни постове.

Predlagam 256DDR na 333 + doplastane.

Ako si saglasen kaji kolko pari iskash?

Predlagam 256DDR na 333 + doplastane.

Ako si saglasen kaji kolko pari iskash?

Забравих да кажа трябват ми пари защото искам да си взема 1х512ДДР 400 Кингстон Хипер Х който струва само 180$ :angry: и като си продам двете памети ще мога да си взема 1 парче, та не ме утройва никаква размяна с рам освен ако не е 512МБ BH/CH - 5 чипове. Която да стига 233ФСБ@11-2-2-2@2.7-2.9 волта. Щото сегашната ми рам на 233ФСБ@8-3-3-2.5 и е много бавна. На 200Мхц няма никакъв проблем.

Забравих да кажа трябват ми пари защото искам да си взема 1х512ДДР 400 Кингстон Хипер Х който струва само 180$  :angry: и като си продам двете памети ще мога да си взема 1 парче, та не ме утройва никаква размяна с рам освен ако не е 512МБ BH/CH - 5  чипове. Която да стига 233ФСБ@11-2-2-2@2.7-2.9 волта. Щото сегашната ми рам на 233ФСБ@8-3-3-2.5 и е много бавна. На 200Мхц няма никакъв проблем.

Ако имаш интерес към моята от подписа пиши пм държи 245 ФСБ на 3.1в не съм я пробвал на по малко.Решил съм да зимам А-дата 566(ТССД).

П.С Много скъп тоя кингстон с кви чипове е?

Ще се разводни темата ама да напиша тук за А-ДАТА-та и аз мислех да си взимам такава ама ми казах че имала несъвместимост с К7 процесорите и се отказах, иначе тая рам с TCCD чиповете носила на ток до 3.6 волта :D доста е. Пратих ти ПМ отговори ми на ПМ каква ще е цената която им търсиш и на 233ФСБ какви са таймингите и волтажа който иска. Може ли да ми кажеш какво пише върху тях?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...