Jump to content
BulForum.com

Продавам Ati Radeon

Recommended Posts

Продавам Ati Radeon 9000Pro (RV250) ; своиства на графичния процесор(тип шина AGP , размер на видеопаметта 64MB , честота на графичния процесор 250MHz , честота на RAMDAC 400MHz) ; Своиства на шината паметта(тип шина DDR , ширина на шината 128bit , реална честота 200Mhz(DDR) , ефективна честота 400MHz , пропускателна способност 6400Мбаита/с) . Първоначална цена 45$ , чакам предложения ;)

Продавам Ati Radeon 9000Pro (RV250) ; своиства на графичния процесор(тип шина AGP , размер на видеопаметта 64MB , честота на графичния процесор 250MHz , честота на RAMDAC 400MHz) ; Своиства на шината паметта(тип шина DDR , ширина на шината 128bit , реална честота 200Mhz(DDR) , ефективна честота 400MHz , пропускателна способност 6400Мбаита/с) . Първоначална цена 45$ , чакам предложения  ;)

а сигурен ли си че е ПРО ?

защото честотите й са като на чист 9000

da siguren sam 4e e PRO

moita 9000Pro pokazva

Ati Radeon 9000Pro (RV250) ; своиства на графичния процесор(тип шина AGP , размер на видеопаметта 64MB , честота на графичния процесор 274MHz , честота на RAMDAC 400MHz) ; Своиства на шината паметта(тип шина DDR , ширина на шината 128bit , реална честота 274Mhz(DDR) , ефективна честота 548MHz , пропускателна способност 8768Мбаита/с)

da ne bi da gre6i6 ne6to

и аз тва имах в предвид!

земи си пусни AIDA32 и разбери к'ва ти е видео картата (съвет!)

midas има АТи 9000 и честотите са като на твоята! (250/200).

Здравей!

Значи на въпроса дали ни харесва:Как да ми хареса нещо като не знам(или не съм сигурен) какво е.

Преди имаше такъв пост на който доста сериозно отговаряхме, предлагахме и се оказа накрая,че не е ПРО!

Така,че няма да си губя времето и накрая да е това което не ме интересува!

Или цената е далеч по висока!

Ами представи си ми я изпращаш(защото не съм от Пловдив) и се окаже че не е обявеното!Или идвам до Пловдив да си я взема!

Излишни нерви!

хехехехехе добре де как да ти докажа че про.....кво да ти кажа в магазина като я купувах на ценоразписките пишеше Про , продавачите казаха че е Про , цената и беше на Про , на пропертиес на видео картата пише радеон 9000 Про .... еми не знам как да ви докажа ако има някои от пловдив заинтересован с удоволствие го каня на кафенце да доиде да я види :D

хехехехехе добре де как да ти докажа че про...............

.........

Мисля колегите от форума бяха обяснили как.

ПУСНИ Аида32 и покажи "копи анд пейст" резултатите. Ако незнаеш как.....питай . Ще ти се обясни по-подробно. Успех.

оф харесва ли ви искате ли да я купите или не?

Ами ако не си разбрал намеците да ти преведа ...на4алната ти цената 4ат-пат става за Про ,но за 4иста е доста висо4ка ,за това се притесняват хората ...а не е невъзможно да са те излъгали от фирмата от която си я взел,така 4е дай им инфо на хората та да ти тръгне търга!

--------[ AIDA32 © 1995-2004 Tamas Miklos ]---------------------------------------------------------------------------

Версия AIDA32 v3.93

Автор tamas.miklos@aida32.hu

Домашна страница http://www.aida32.hu

Тип на отчета Бърз отчет

Компютър STOIAN (Stoqn)

Създател cTo9H4y

Операционна система Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail)

Дата 2004-11-16

Време 15:53

--------[ Графичен процесор ]-------------------------------------------------------------------------------------------

Свойства на графичния процесор:

Видеокарта ATI Radeon 9000 Pro

Кодово название на графичния процесор Pro (RV250)

PCI-устройство 1002 / 4966

Брой транзистори 36 млн.

Технологичен процес 0.15u

Тип шина AGP

Размер на видеопаметта 64 MB

Честота на графичния процесор 250 MHz

Честота на RAMDAC 400 MHz

Пикселни конвейери 4

TMU за конвейер 1

Vertex shaders 1 (v1.1)

Pixel shaders 1 (v1.4)

Поддръжка на DirectX хардуер DirectX v8.1

Pixel Fillrate 1000 Мпиксела/с

Texel Fillrate 1000 Мтексела/с

Свойства на шината на паметта:

Тип шина DDR

Ширина на шината 128 bit

Реална честота 200 MHz (DDR)

Ефективна честота 400 MHz

Пропускателна способност 6400 Мбайта/с

еми добре ела до нас да се обедиш сам, ядосахте ме вече не говорите по това дали искате картата а само си чешете езиците и ме карате тука да доказвам които не вярва казах е добре дошъл на кафенце вкъщи да се обеди сам.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...