DonRamon Posted June 20, 2003 Share Posted June 20, 2003 Пичове кажете ми някоя програма за синхронизиране на субтитри ама да е някаква по елементарна да задаваш малко напред малко назад ми т'ва е мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted June 20, 2003 Share Posted June 20, 2003 Пичове кажете ми някоя програма за синхронизиране на субтитри ама да е някаква по елементарна да задаваш малко напред малко назад ми т'ва е мерси предварително Koala Player, www.koala.pl - dokato si gledash filma, s Ctrl+] i Ctrl+[ ili sus suotwetnite butoni na distancionnoto mojesh da murdash subtitrite napred ili nazad wuw wremeto. Kakwo po-elementarno ot towa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 21, 2003 Author Share Posted June 21, 2003 Мерси ама не изкам да си сменям плеара гледам филми с "RadLight" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 След малко ще ти кача един перфектен калибратор Subtitle Calibrator Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 23, 2003 Author Share Posted June 23, 2003 След малко ще ти кача един перфектен калибратор Subtitle Calibrator Мерси Ael и на теб трябва да ти напишат Помагалан 2 не да те ебават с тва kaput 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted June 24, 2003 Share Posted June 24, 2003 След малко ще ти кача един перфектен калибратор Subtitle Calibrator Мерси Ael и на теб трябва да ти напишат Помагалан 2 не да те ебават с тва kaput 1 x ax axxa xa xa x a Aз сам се ебавам бе,мен ма кефи.По яко е от дървен философ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.