MyOwnSummer Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Продавам 2 кутии+захранване и едно захранване отделно. Голямата кутия - продадена! Малката кутия - продадена! чарковете / дъно, рам, процесор... - продадени Остана само захранването CODEGEN 300W Първата е тази/ в кутията има някво антично дъно, процесор, памет и някви др. платки:- нямам представа дали изобщо могат да се използват за нещо! ако някой си хареса нещо и знае как да го използва да каже някви пари снимка на дъното- модела на дъното е Lite-On 2OVO / или 20v0 - Socket 2 снимка на процесора:- незнам на колко Hz/MHz e ... става за ключодържател снимка на cooler-a снимка на рама: - незнам колко Кб/Мб е. --------------------------------------------------------------------------------------------- Втората кутия е тази-захранването (CODEGEN 300W) е на по-малко от година, не е отваряно (гаранционната лепенка още не е скъсана/ cooler-a все още не е почнал да бръмчи!) цена 18 лв. --------------------------------------------------------------------------------------------- и последно продавам захранване CODEGEN 300W със сменен вентилатор! - не е правило проблеми през времето в което съм го ползвал. - 13 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rukspin Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 inetresuwam se ot pyrwata kutia/goliamata/ no mi triabwa bez zahranwane cena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 10 само за кутията(първата) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted November 12, 2004 Author Share Posted November 12, 2004 @rukspin Честно да ти кажа незнам. Кажи ти няква цена. @bakara 10 само за кутията(първата) - 10 какво ? круши Link to comment Share on other sites More sharing options...
rukspin Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 za 10lv kazwai koga i kade i idwam da ia zimam ako kajesh i wednaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted November 12, 2004 Author Share Posted November 12, 2004 kazwai koga i kade i idwam da ia zimam ako kajesh i wednaga <{POST_SNAPBACK}> Ами то може и сега да я вземеш, но ние не се разбрахме за кинти !!!!! ЕДИТ: 15 лв. и е твоя.+ захранването забравих да спомена, че нама странични капаци !!!!!! ЕДИТ2: да ... 10 лв., но ти си едит-на поста след като аз постнах! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rukspin Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Ами то може и сега да я вземеш, но ние не се разбрахме за кинти !!!!! <{POST_SNAPBACK}> 10lw Link to comment Share on other sites More sharing options...
rukspin Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 kakto i da e no bez kapaci neshto ne me radwa ideata... moga sam da si gi naprawia no togawa cenata koiato sam gotow da dam e 5 lewa ti reshawash zahranwane ne mi triabwa imam si niakolko fortroncheta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack W. Tweeg Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 5лв. за "дъно, процесор, памет и някви др. платки ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Аз ти давам 10 лв за първата Кои я купи ще наддавам ако не си я дал вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted November 12, 2004 Author Share Posted November 12, 2004 Аз ти давам 10 лв за първата Кои я купи ще наддавам ако не си я дал вече <{POST_SNAPBACK}> Продадена е! EDIT:@bakara Ако още е при теб давам 13 Ти нали можеш да четеш!!! Продадена е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Продадена е! <{POST_SNAPBACK}> Ако още е при теб давам 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.