Jump to content
BulForum.com

"Nespazvaneto na pravilata ne prechi ..."

zynth

Recommended Posts

Mislish li che tazi tema e postavena ot nqkoi 'bez da iska'. Nespazvaneto na pravilata ne prechi na moderatorite, a na obiknovenite useri kato men

аз като обикновен юзър искам да кажа,че на мен не ми пречи,а това,че на някой му пречи е просто показателно за злобата към другите в него...

Kolega samo da zapitam kak bi se pochustval ako nqkoi te pripsuva na maika v foruma,imaiki predvid che psuvaneto e v razrez s pravilata ?

Kolega samo da zapitam kak bi se pochustval ako nqkoi te pripsuva na maika v foruma,imaiki predvid che psuvaneto e v razrez s pravilata ?

казвах,че не ми пречи да се пускат нови теми за търсене на дадена програма,а ако беше чел темата за "една затворена тема" шеще да видиш какво бих направил,ако съм МОД и ме напсуват...

ама аз ако съм модератор и някой юзър ми каже,че съм коплексар,о майко,той няма да може да влезе никога повече във форума

Теди-Кинг.....

ти като какво се изявяваш тук?КАТО ГОСПОД?

Не си човека,който да казва кой да пише и кой не....ако модераторите решат,че не трябва да пиша-няма да пиша,ама това,че ти е гадно,че все пак съм прав за нещо,за което....меко казано съм неграмотен в очите ти незначи ,че трябва да говориш глупости...като искаш форум,в който да пишеш само ти и съседката ти-направи си твой!

pravila ...te tiq det sa gi izmislili ne si gi spazvat 6a iskat drugite da gi spazvat ..nqma gi spazvam i ne mi puka ,admini , moderatori , perforatori , mizeratori i adminki razni s kratuni prazni ....ai do skif :)

obi4am va :P

P.S. i ne sa draznete mnoo 6tot 6a mi e o6te po kef

podpis: Shalome

pravila ...te tiq det sa gi izmislili ne si gi spazvat 6a iskat drugite da gi spazvat ..nqma gi spazvam i ne mi puka ,admini , moderatori , perforatori , mizeratori i adminki razni s kratuni prazni ....ai do skif :)

obi4am va :P

P.S. i ne sa draznete mnoo 6tot 6a mi e o6te po kef

podpis: Shalome

е и те са хора,случва се да кривнат от правилата,ама като гледам 3-4 компромиса са ми правили,че съм поствал в грешна тема,бе зда искам и т.н.:)

Az imam predlojenie za Buy/Sell temite da imat davnost 5-6 dena sled tova da se triat avtomatik (mislia 4e Invision Boarda go ima6e kato opcia) vse pak tova sa stoki koito se prodavat burzo ako im e dobra cenata v ramkite na den dva.sled 5-6 dena kogato se iztrie temata ako stokata ne ti e prodadena vse o6te puska6 si pak obiavka taka temata niama da e s po 2-3 stranici i nikoi niama da se pritesniava da si UPva temata i 6te ima nai mnogo 10 stranici sas FRESH stoka .

Aaa . Kak mislite :confused

Az imam predlojenie za Buy/Sell temite da imat davnost 5-6 dena sled tova da se triat avtomatik (mislia 4e Invision Boarda go ima6e kato opcia) vse pak tova sa stoki koito se prodavat burzo ako im e dobra cenata v ramkite na den dva.sled 5-6 dena kogato se iztrie temata ako stokata ne ti e prodadena vse o6te puska6 si pak obiavka taka temata niama da e s po 2-3 stranici i nikoi niama da se pritesniava da si UPva temata i 6te ima nai mnogo 10 stranici sas FRESH stoka .

Aaa . Kak mislite  :confused

Напълно съгласен, а по въпроса за неспазването на правилата от модераторите, аз лично не съм видял такова, но виждали ли сте някога някой, който е направил закон да го спазва на 100%???

Хрумна ми една идея и се зачудих дали да не я пусна в другата тема "какво да се направи за вареза", само че там е много общо, а не конкретно за форума и реших да е тука. Става въпрос за това, дали не е добре да се даде възможност на този, който е отворил темата, в даден момент, като види, че е изчерпана(напр. е продал стоката) или споровете вътре са я изместили в съвсем друга посока, вместо да пише отдолу "моля модераторите да затворят темата" - сам да си я затвори. Така ще се облекчат и модераторите, понеже те не могат да огреят навсякъде. Засега не се сещам за отрицателни последствия от тази "свобода", дадена на юзерите отварящи теми, но ако на някой му хрумне защо няма да е добре - нека пише.

Хрумна ми една идея и се зачудих дали да не я пусна в другата тема "какво да се направи за вареза", само че там е много общо, а не конкретно за форума и реших да е тука. Става въпрос за това, дали не е добре да се даде възможност на този, който е отворил темата, в даден момент, като види, че е изчерпана(напр. е продал стоката) или споровете вътре са я изместили в съвсем друга посока, вместо да пише отдолу "моля модераторите да затворят темата" - сам да си я затвори. Така ще се облекчат и модераторите, понеже те не могат да огреят навсякъде. Засега не се сещам за отрицателни последствия от тази "свобода", дадена на юзерите отварящи теми, но ако на някой му хрумне защо няма да е добре - нека пише.

Струва ми се, че все пак модераторите трябва да имат крайната дума, понеже всеки може да си затвори темата когато си поиска, когато види, че се зароди спор (обсъждане), което не е в негова полза и просто затвори темата, която иначе може да бъде полезна за много хора, а и в бъдеще да се намери някой да пише в нея с цел допълнение и т.н. (ако е добра темата). Все пак това в случай , че повече хора спазват правилата. :bgrin:

По въпроса за давност на темите в Buy/Sell, наистина има за какво да се помисли и мисля, че може да се измисли компромисен вариант.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...