Harbachek Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Mnoo se izvinqvam 4e ne e v requests ama nikoi ne mi obra6ta vnimanie a mi trqbva super nalojitelno programa za pravene na logota i text kato na matricata zaglavieto ne6to podobno ili kato na half-life taka zamazneni bukvi ako nqkoi znae da pi6e o6te vdnaj se izvinqvam 4e ne e v requests i se nadqvam 4e nqma da mi closnete temata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Можеш да пробваш и с Painthshop. А за логотата - трябват ти шрифтове.Виж някъде из нета - не може да няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted November 12, 2004 Author Share Posted November 12, 2004 V smisal nali znae6 na halfata kak sa mazni edni takiva i kak taka se marda sierra otgore s edni la4i taka ei tva imam predvid s kvo da si go napraa na gif da mi marda ama s moi text Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.