Jump to content
BulForum.com

warez.ru: Total 10.16T

Dreamer

Recommended Posts

chestito i ot men, warez.ru e nai-bogatiq local sarvar.Za data.bg ami dokolkoto sum informiran tq e okolo 14T koeto q pravi po-golqma.No wareza si ostava N 1  :)

EDIT:Sled kato postnah vidqh posta na netrootbg,izvinqvam se che sum komentiral data.bg.

хайде отвори дата.бг... и се загледай:

Този портал съдържа:

Потребители 90800

Файлове 2323611

Аудио 203681

Видео 43572

Страници 166583

Картинки 1499136

Големина 5123.59GB

Те са объркали означението, но карай, реално значи 5.1ТБ. Всъщност не са :)

Друг е въпроса,че повечето хора там се регистрират само за да ползват форума и да дърпат.Малка част са тези,които ъплоадват.

Не е тук мястото на този пост ама няма къде:

Друг е въпроса,че повечето хора там се регистрират само за да ползват форума и да дърпат.Малка част са тези,които ъплоадват.

Няколко пъти попитах във форума как се уплоудва, ама никой не ми обясни, а съм приговил няколко гигабайта.

Няколко пъти попитах във форума как се уплоудва, ама никой не ми обясни, а съм приговил няколко гигабайта.

Ами отиваш на главната страница на warez.ru и от там от горните панелчета избираш upload след което ако си регистриран на мястото на "username" което ти изписва в адрес бара пишеш твоя и влизаш в фтп-то и си работиш все едно със своя компютър, горе долу :rolleyes:

П.П. Трябва някой от администраторите да вземе да вмъкне някакво обяснение как се ъплоудва до upload rules защото има доста такива хора. до скоро и аз бях от тях и разбрах съвсем случайно, чак си мислех да отварям тема за това :bgrin:

Ами отиваш на главната страница на warez.ru и от там от горните панелчета избираш upload след което ако си регистриран на мястото на "username" което ти изписва в адрес бара пишеш твоя и влизаш в фтп-то и си работиш все едно със своя компютър, горе долу  :rolleyes:

П.П. Трябва някой от администраторите да вземе да вмъкне някакво обяснение как се ъплоудва до upload rules защото има доста такива хора. до скоро и аз бях от тях и разбрах съвсем случайно, чак си мислех да отварям тема за това :bgrin:

Еми така е, като не преглеждате дори диагонално пиннатите теми, особено в Others ;) Приемете го като малък жокер.

Еми така е, като не преглеждате дори диагонално пиннатите теми, особено в Others

Повечето от които изчезнаха в неизвестното :tongue

Да бе, 85 страници така ли се преглеждат? :wacko:

Дори диагонално да ги преглеждам пак ще ми отнеме поне един цял ден.

А с търсачката съм се отказал да работя. Правя го само в краен случай.

Не знам как търси но има нещо сбъркано в нея. Ако търся например с думата интернет ми показва около 10 страници и повечето теми нямат нищо общо с това, a пък ако търся нещо за windows ми излизат само 49 стр. Трябва някой да се позамисли и за новите, а не само какви нови правила да създаде :sayjin

Ами не тук е мястото на отговора на твоя пост, ама няма накъде :rolleyes:

Има си отдавна пинната тема в 'others' ето ТУК.

А с търсачката съм се отказал да работя. Правя го само в краен случай.

Аз пък си я ползвам при всяка възможност....може да не е като google, но ако знаеш как - ще намериш.

Ами не тук е мястото на отговора на твоя пост, ама няма накъде :rolleyes:

Има си отдавна пинната тема в 'others' ето ТУК.

...

Да, и на всичкото отгоре първия пост (който открива темата) е точно за как се прави ъплоада, ама че работа :huh: :lol:

Да, и има и един полезен пост как се търси по принцип в търсачки.

Т'ва какво показва не е толкова важно, ще се оправи. Но по-важното е, че напоследък ми се случва на няколко пъти да нямам нет. Предполагам, че е свързано с инсталирането на новите хардове, па може и да е друго :). Само дано е временно :unsure:

Да и аз мисля, че е временно, разместване, донастройване и т.н., за това говори и процента свободно пространство, от което съдя, че известна част от 'нещата' са прехвърлени на новите дискове.

А иначе и моя нет куца, и то доста от седмица вече :angry: а от съпорта мило ми казаха, че имало шум и щели да го оправят. Вече седмица 'го оправят'!

Да, и на всичкото отгоре първия пост (който открива темата) е точно за как се прави ъплоада, ама че работа  :huh:  :lol:

Да, и има и един полезен пост как се търси по принцип в търсачки.

Обаче не му й е там мястото на тази тема. Тя трябва да е на видно място.

Че даже и заглавието на темата не подсказва че става дума за Upload.

То може да значи всичко.

П.П. Абе честно казано трябва да се отвори нова директория, примерно "новобранец", в която са обяснени всички тези неща, които всеки трябва да знае, но незнае къде да ги търси

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...