hi6nika_pz Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Супер ама ако може и малко по-барзо да свалям !Аре оште два пати по голям да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 12, 2004 Author Share Posted November 12, 2004 chestito i ot men, warez.ru e nai-bogatiq local sarvar.Za data.bg ami dokolkoto sum informiran tq e okolo 14T koeto q pravi po-golqma.No wareza si ostava N 1 EDIT:Sled kato postnah vidqh posta na netrootbg,izvinqvam se che sum komentiral data.bg. хайде отвори дата.бг... и се загледай: Този портал съдържа: Потребители 90800 Файлове 2323611 Аудио 203681 Видео 43572 Страници 166583 Картинки 1499136 Големина 5123.59GB Те са объркали означението, но карай, реално значи 5.1ТБ. Всъщност не са Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 честито и от мен имахме нужда от него,хубаво е ,че вече е факт благодаря на 'виновниците' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Друг е въпроса,че повечето хора там се регистрират само за да ползват форума и да дърпат.Малка част са тези,които ъплоадват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 хайде отвори дата.бг... и се загледай: Те са объркали означението, но карай, реално значи 5.1ТБ. <{POST_SNAPBACK}> Znachi iztochnika mi ne e dostoveren.Oshte vednuj se izvinqvam za lekiq spor koito porodih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Не е тук мястото на този пост ама няма къде: Друг е въпроса,че повечето хора там се регистрират само за да ползват форума и да дърпат.Малка част са тези,които ъплоадват. Няколко пъти попитах във форума как се уплоудва, ама никой не ми обясни, а съм приговил няколко гигабайта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 А FTP -то ще се увеличи ли пропорционално Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Не е тук мястото на този пост ама няма къде: Няколко пъти попитах във форума как се уплоудва, ама никой не ми обясни, а съм приговил няколко гигабайта. <{POST_SNAPBACK}> Ами отиваш на главната страница на warez.ru и от там от горните панелчета избираш upload след което ако си регистриран на мястото на "username" което ти изписва в адрес бара пишеш твоя и влизаш в фтп-то и си работиш все едно със своя компютър, горе долу П.П. Трябва някой от администраторите да вземе да вмъкне някакво обяснение как се ъплоудва до upload rules защото има доста такива хора. до скоро и аз бях от тях и разбрах съвсем случайно, чак си мислех да отварям тема за това Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Ами отиваш на главната страница на warez.ru и от там от горните панелчета избираш upload след което ако си регистриран на мястото на "username" което ти изписва в адрес бара пишеш твоя и влизаш в фтп-то и си работиш все едно със своя компютър, горе долу П.П. Трябва някой от администраторите да вземе да вмъкне някакво обяснение как се ъплоудва до upload rules защото има доста такива хора. до скоро и аз бях от тях и разбрах съвсем случайно, чак си мислех да отварям тема за това <{POST_SNAPBACK}> Еми така е, като не преглеждате дори диагонално пиннатите теми, особено в Others Приемете го като малък жокер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Еми така е, като не преглеждате дори диагонално пиннатите теми, особено в Others <{POST_SNAPBACK}> Повечето от които изчезнаха в неизвестното Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Да бе, 85 страници така ли се преглеждат? Дори диагонално да ги преглеждам пак ще ми отнеме поне един цял ден. А с търсачката съм се отказал да работя. Правя го само в краен случай. Не знам как търси но има нещо сбъркано в нея. Ако търся например с думата интернет ми показва около 10 страници и повечето теми нямат нищо общо с това, a пък ако търся нещо за windows ми излизат само 49 стр. Трябва някой да се позамисли и за новите, а не само какви нови правила да създаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Не е тук мястото на този пост ама няма къде: Няколко пъти попитах във форума как се уплоудва, ама никой не ми обясни, а съм приговил няколко гигабайта. Ами не тук е мястото на отговора на твоя пост, ама няма накъде Има си отдавна пинната тема в 'others' ето ТУК. А с търсачката съм се отказал да работя. Правя го само в краен случай. Аз пък си я ползвам при всяка възможност....може да не е като google, но ако знаеш как - ще намериш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Ами не тук е мястото на отговора на твоя пост, ама няма накъде Има си отдавна пинната тема в 'others' ето ТУК. ... <{POST_SNAPBACK}> Да, и на всичкото отгоре първия пост (който открива темата) е точно за как се прави ъплоада, ама че работа Да, и има и един полезен пост как се търси по принцип в търсачки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Size Used Free Used% FTP 471G 439G 32G 93% Total 10.16T 8.49T 1.67T 83% До одеве си беше така, но сега зашо е така? Size Used Free Used% FTP 471G 401G 70G 85% Total 8.49T 7.37T 1.12T 86% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Т'ва какво показва не е толкова важно, ще се оправи. Но по-важното е, че напоследък ми се случва на няколко пъти да нямам нет. Предполагам, че е свързано с инсталирането на новите хардове, па може и да е друго . Само дано е временно Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Да и аз мисля, че е временно, разместване, донастройване и т.н., за това говори и процента свободно пространство, от което съдя, че известна част от 'нещата' са прехвърлени на новите дискове. А иначе и моя нет куца, и то доста от седмица вече а от съпорта мило ми казаха, че имало шум и щели да го оправят. Вече седмица 'го оправят'! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Chestito ni i dano da ni e polezen oshte dylgo vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Да, и на всичкото отгоре първия пост (който открива темата) е точно за как се прави ъплоада, ама че работа Да, и има и един полезен пост как се търси по принцип в търсачки. <{POST_SNAPBACK}> Обаче не му й е там мястото на тази тема. Тя трябва да е на видно място. Че даже и заглавието на темата не подсказва че става дума за Upload. То може да значи всичко. П.П. Абе честно казано трябва да се отвори нова директория, примерно "новобранец", в която са обяснени всички тези неща, които всеки трябва да знае, но незнае къде да ги търси Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Честитка Ей ,благодарност на виновниците И да са повече "виновни " за такива хубави неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.