RAP`BOY Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 hora kajete programe s koiato da izteglia fifa 2005 navednaj a ne edin po edin failove po 15 mb ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 hora kajete programe s koiato da izteglia fifa 2005 navednaj a ne edin po edin failove po 15 mb ? Ne iskam da se prevrashtam v orakul, no mi se struva, che skoro tazi tema shte bade "CLOSET", ama nishto - ti veche imash opit s drugata ti tema za virusite A inache vseki d/l manager shte ti svarshi rabota - probvaj naprimer s FlashGet (ot wareza). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted November 12, 2004 Author Share Posted November 12, 2004 probvah ma dava nekva gre6ka ! dava bial ekran se edno sam dal gre6no url ! The page cannot be found ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 probvah ma dava nekva gre6ka ! dava bial ekran se edno sam dal gre6no url !The page cannot be found ! ! ! Da razbiram li, che si instaliral FlashGet-a? Ako e taka - probvaj drugia metod - vlizash v direktoriata na igrata , deto se vijdat otdelnite fajlove ; posle natiskash desnia buton na mishkata i ot padashtoto menju izbirash "Svaljane na vsichki s FlashGet" (namira se njakade dolu...moje i na anglijski da go pishe, zavisi koj interfejs si izbral. Ne moje da ne proraboti, osven ako ti e precakan FlashGet-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Дава ти бял екран защото един от портовете не работеше ама не съм сигурен кой. Виш сървър статус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.