stefan Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Търся си колони+усилвател втора употреба.Ще съм благораден ако някой ми каже къде има оказиони, където продават такива неща, защото аз знам много малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Търся си колони+усилвател втора употреба.Ще съм благораден ако някой ми каже къде има оказиони, където продават такива неща, защото аз знам много малко. <{POST_SNAPBACK}> Хубави колони ще намериш много трудно , но за усилвател мисля че няма да ти е проблем. Аз знам няколко оказиона. 1-ви я е точно зад Авеню , 2-рия е малко след кръстовището на Петко Д. Петков и Кап. Райчо в посока Тримонциум. 3-тия ( ако е още там) е пак в посока Тримонциум до Обществените тоалетни . Като застанеш с лице към тях тръгваш на дясно по диагонал навътре към блоковете и малко по надолу ще го видиш. Друг сега не се сещам. Ако се сетя ще ти пиша... Дано тези ти свършат работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 там кадето ти е обяснил до кенефите на капитан раичо там по блоковете отдолу има около 10-тина такива оказиона за аудио техника и там има доста неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 12, 2004 Author Share Posted November 12, 2004 Точно тези ги знам, защото работя в района, но няма нищо интересно при тях.Пък и повечето работи ги носят разни съмнителни личности, демек са крадени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 То няма гаранция,че като отидеш в някой друг оказион няма да ти продадат нещо крадено.В момента се сещам за 2 оказиона.Единият се намира в пресе4ката вляво преди пешеходния мост(от страната на глажнатаІ,а другия е на Васил Априлов 100-на нетра преди кръстовището с Пещерско шосе(като идваш от гарата) Препоръчвам ти да идеш до втория.В него преди извесно време има6е 1-2 доста добри Sony-та,верно че бяха старички но имаха доста добро звучене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Точно тези ги знам, защото работя в района, но няма нищо интересно при тях.Пък и повечето работи ги носят разни съмнителни личности, демек са крадени. <{POST_SNAPBACK}> хубаво де какво ти пречи ,че са крадени все пак !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 12, 2004 Author Share Posted November 12, 2004 хубаво де какво ти пречи ,че са крадени все пак !? <{POST_SNAPBACK}> Морал Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 .............Пък и повечето работи ги носят разни съмнителни личности, демек са крадени. <{POST_SNAPBACK}> абе нее точно така ама............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 13, 2004 Author Share Posted November 13, 2004 Да не би да работиш там някъде ? Изхождам от факта, че хора, които знам със сигурност, че с това си изкарват хляба съм ги виждал там да разтоварват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.