Jump to content
BulForum.com

Picture Print Size

M-Star

Recommended Posts

Хора,искам да ви питам в каква резолюция или в какви размери трябва да бъде една снимка,за да излезе както трябва на хартия формат А4?Имам предвид картината изцяло да е отпечатана на листа!

Също искам да питам и дали сте чували за някакъв "Copy centre" в Пловдив,където отпечатвали всички видове хартия във всякакви размери и то,без да е необходимо да поръчваш 100 или 200 бройки?

Има копирен център да Лъки синема там печатат всичко.Принтера не мойе да ти отпечата на целия лист,поне досега не съм виждал такъв принтер,който да печата на цял лист А4

Верно че е скъпичко там,но аз плзван главно плотерите им.За другите им услуги не знам какви им са цените

Има копирен център да Лъки синема там печатат всичко.Принтера не мойе да ти отпечата на целия лист,поне досега не съм виждал такъв принтер,който да печата на цял лист А4

Там емного скъпо, във фото пинк също печатат добре.

И темата не е за тук момчета.

Как така не излиза на целия лист А4?Защо се получава така?

А темата я пуснах тука по грешка.Ако някой може,да я премести,аз не знам как се прави това.

Mnogo slojen vypros:)

Pechatash na A3 i formatvash do A4 s noj!:)

a btw tozi copy centyr do Lucky Cinema e poslednoto miasto det mogat da ti svyrshat rabota kakto triabva.Vecho nesto ne sa razbrali i vechno mashinite im sa vinovni!!!

Принтера не мойе да ти отпечата на целия лист,поне досега не съм виждал такъв принтер,който да печата на цял лист А4

Tova che ne si vijdal ne znachi, che njama. Ima modeli printeri, koito moje da ne ostavjat pole ot 4-te strani na lista i s takav shte go izkarash platno na A4. A rezoljuciata e vapros na pretencii i algoritmi za zaglajdane v saotvetnia driver. Moje da poizhabish njakolko stranici po metoda na probite i greshkite dokato namerish podhodjashtata. Razbira se, ako prehvarlish dadena rezoljucia, kolkoto i da kachvash oshte njama da usetish podobrenie na lista. Pochni ot po-malka...e...nikoj ne govori za 320X200 :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...