lekx Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Модела е GB 8I865P-G/865P/FSB800/GLAN, дъното сам го зел преди 1 седмица, с 3 години гаранция е реално не сам го ползвал. Държи малко на овърклок. Тествал сам го с Целерон Д на 2.4 и държи перфекто на 2.6, стига до 2.7 но е нестабилно, нагоре не държи но не мога да кажа дали е от дъното или от паметта. търся му 60$ http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Produc...GA-8I865P-G.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Братле нещо немога да схвана. На линк-а, който си дал пише че дъното поддържа максимум 533Мhz FSB. И DDR 2700(333Mhz). Тоест на линк-а пише DDR 400Mhz+ , а на details spec отляво т.е. тук пише DDR 333Mhz. Иначе дъното не е лошо, цената му също 67$ е новичко. Успех в продажбата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted November 12, 2004 Author Share Posted November 12, 2004 Братле нещо немога да схвана. На линк-а, който си дал пише че дъното поддържа максимум 533Мhz FSB. И DDR 2700(333Mhz). Тоест на линк-а пише DDR 400Mhz+ , а на details spec отляво т.е. тук пише DDR 333Mhz. Иначе дъното не е лошо, цената му също 67$ е новичко. Успех в продажбата! <{POST_SNAPBACK}> Съжалявам ако сам заблудил някой но тази спецификация е от Мост къмпютърс. Реално тия стойности ги потдържа самоче при овърклок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Az se zaribih malko za dunoto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted November 12, 2004 Author Share Posted November 12, 2004 Az se zaribih malko za dunoto. <{POST_SNAPBACK}> Mi kato si naqsno dali iskash da go zemesh pusni pm i shte ti dam telefon ili ti shte mi dadesh da se chuem pokazvam i eventualno go zimash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.