SSS Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Zdraveite Imam edna mnogo golqma molba molq vi se ako znaete kak stava ili s kakva programa stava molq vi se kajete mi. ot kamera za Pc zapisvam video i iskam tozi zapis da go poblikuvam v Internet ONLINE ot kamerata da go vkarvam v komputara i posle vednaga da se izpra6ta v internet videoto i da moje da se gleda Molq vi se ako znaete kaka moje da stane kaje Bagodarq vi mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 opitai s VLC sega ne mi se obqsnqvat nastroiki potyrsi s google Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSS Posted November 11, 2004 Author Share Posted November 11, 2004 ako nqkoi zane kak stava molq vi kajete mi mnogo mi trqbva tozi signal kadeto go zapisva kamerata da go izpra6tam v internet i da moje da se gleda ONLINE kakvo zapisva kamerata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 ako nqkoi zane kak stava molq vi kajete mimnogo mi trqbva tozi signal kadeto go zapisva kamerata da go izpra6tam v internet i da moje da se gleda ONLINE kakvo zapisva kamerata <{POST_SNAPBACK}> dobre de pone probva li tazi programka s neq sym izlychval televiziq po neta no ot tvtuner s kamerata neznam kak e Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 ako nqkoi zane kak stava molq vi kajete mimnogo mi trqbva tozi signal kadeto go zapisva kamerata da go izpra6tam v internet i da moje da se gleda ONLINE kakvo zapisva kamerata <{POST_SNAPBACK}> Да си чувал за Yahoo mesenger ?????? Със нея става ОН ЛАЙН Е..... не си като ТВ станция но всеки които също си е инсталирал месенджера може да гледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSS Posted November 12, 2004 Author Share Posted November 12, 2004 Tova koeto iskam e da ohranqvam daden obekt s kameri. Informaciqta ot tqh da moje da gledam Direktno ONLINE kakvo stava kakvo zapisvat kamerite v momenta Tova sam 4uval 4e stava no ne znaq s koqprograma i mojebi trqbva specialna paltka za kameri. Moje li da stane s obiknovena kamra za PC tq da zasnema i posle tova koeto asnema da go izpra6tam v Internet i da se gleda ONLINE Ako nqkoi znae da i kaje mnogo 6te sam vi blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Tova koeto iskam e da ohranqvam daden obekt s kameri.Informaciqta ot tqh da moje da gledam Direktno ONLINE kakvo stava kakvo zapisvat kamerite v momenta Tova sam 4uval 4e stava no ne znaq s koqprograma i mojebi trqbva specialna paltka za kameri. Moje li da stane s obiknovena kamra za PC tq da zasnema i posle tova koeto asnema da go izpra6tam v Internet i da se gleda ONLINE Ako nqkoi znae da i kaje mnogo 6te sam vi blagodaren <{POST_SNAPBACK}> Опаааааа дойдохме си на думата За начало ще ти трябва една мааалко по-спецялна И/О карта става реч за видео кепчър "грубо казано" . Та тази въпросна карта е със N на брой входа за видеокамери.От там мататък мисля , че ще ти трябва и програмата MultiCam" несъм я срещал фрее "засега" . После мисля , че и със обикновенно прокси ще можеш да следиш какво снимат камерите. УСПЕХ Едит: Незабравяй , че камерите записват видеонаблюдението и на ХДД-то ......помисли и за по-голям хард . Все пак добре е да има "История на системата" Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 94 80 90 - Това е телефона на фирма "Анди". Добри специалисти. Могат да ти кажат как най-лесно може да стане това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.