yteewt Posted June 19, 2003 Share Posted June 19, 2003 za6to mi zabiva playera kato si pusna x-men 2 ne6to e precakan mai Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 20, 2003 Share Posted June 20, 2003 ne triabva da ti zabiva zashtoto az si go svalih ot tuk i niamam problemi,mojebi kodeksite ti ne sa podhodiashti.Svalisi si windows media player 9.0 final i klcodec 13 i probvai pak v wareza gi ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted June 20, 2003 Share Posted June 20, 2003 za6to mi zabiva playera kato si pusna x-men 2ne6to e precakan mai As shte te posavetvam da ne si Insatlirash Windows Media Player 9.0 for Xp zashtoto iska dosta Codeci,stoi si s taq kadeto ti izliza s Windowsa ,ami da s K-lite Codec trugva no ako iskash i za po natauk da ti vurvut apsolutno vsi4ki drugi daje i 2 Fast 2 Furious zashtoto se govori 4e trudno trugval ami as si Instalirax Tova i zaspa,zatova Instalirai si Toq Codec i shte ti trugva Vsi4ko Ot do,to daje i Playery ne ti trqqt ti kato go instalirash tova ti izlizat i Playerite!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-J-U- Posted June 20, 2003 Share Posted June 20, 2003 Mislj 4e ima6 problem s kodeksite.6toto na men mi tragva. Prosto si svali NIMO.Tova e nai ludiq kodeks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted June 20, 2003 Share Posted June 20, 2003 Mislj 4e ima6 problem s kodeksite.6toto na men mi tragva.Prosto si svali NIMO.Tova e nai ludiq kodeks. J-U are molqte sq de nai ludiq Codec bil tva, iskash da kajesh 4e e nai stariq Codec Ami as kut sum s toq Noviq ACE Mega Codecs Pack zashto mi vurvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.