zynth Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Ползвах единицата на тази програма-супер е сега сложих и новата версия...направих всички "тестове" пс-то ми наистина работи малко по-бързо...но имам 2 проблема 1.изчезна ми кошчето от десктопа.а ако го провлача примерно от С: там изчезва,но и не се появява на десктопа. 2.start,текстове и по-големи шрифтове буквите излизат нащърбени... моля ви,кажете какво къде да пипна Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted November 13, 2004 Author Share Posted November 13, 2004 ако искате ме баннете,ама това е важно за мен,моля някой да ми помогне,плс оправих си шрифтовете,но кошче-ЙОК! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 ако искате ме баннете,ама това е важно за мен,моля някой да ми помогне,плс оправих си шрифтовете,но кошче-ЙОК! <{POST_SNAPBACK}> Направи си Shortcut.Ако пак изчезне от Folder Options направи така че да виждаш скрити файлове. Ако и това не помогне вече незнам. Offtopic И недей да правиш дубъл пост щото може да ти лепнат уарн.Има един бутон Edit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 q obqsnete za kakvo e tazi programa daite pove4e info Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted November 14, 2004 Author Share Posted November 14, 2004 абе ако ще да ме баннат-аз нека си оправя пс-то.....с шорт кът стана,ама като отгоря десктопа през експлорера се вижда шорт къта и кошчето,а на екрана кошчето го няма инфо за асо2 тук: http://www.systweak.com/asov2/ даунлоад: http://www.data.bg/f.php?fid=5810376 крак: сменя се дадения в .рар-а файл с този в директорията на инсталираната програма а,btw,сложих 2-я пост,защото темата вървеше към страница 3,а проблема при мен си седи Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 абе ако ще да ме баннат-аз нека си оправя пс-то.....с шорт кът стана,ама като отгоря десктопа през експлорера се вижда шорт къта и кошчето,а на екрана кошчето го няма Кажи поне на ква ОС си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted November 14, 2004 Author Share Posted November 14, 2004 XP sp2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 XP sp2 <{POST_SNAPBACK}> Прочети в темата "Алтернатива на Windows XP" и ще разбереш тоя СП2, колко и зле. Има и много такива теми с оплакваня от този СП2. Пробвай с реинстал на ОС, ако пак имаш тоя проблам сложи си друга ОС. За друго не се сещам. Но много зависи и от хардуера, защото някой хора са много доволни от СП2. Това зависи от много неща. Много объркващо взех да говоря . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted November 15, 2004 Author Share Posted November 15, 2004 Прочети в темата "Алтернатива на Windows XP" и ще разбереш тоя СП2, колко и зле.Има и много такива теми с оплакваня от този СП2. Пробвай с реинстал на ОС, ако пак имаш тоя проблам сложи си друга ОС. За друго не се сещам. Но много зависи и от хардуера, защото някой хора са много доволни от СП2. Това зависи от много неща. Много объркващо взех да говоря . <{POST_SNAPBACK}> ама,не...аз съм доволен от сп2,но незнам какво е направила този оптимайзър!!! и няма да преинсталирам пак,защото миналия месец до правих 3 пъти!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.