zynth Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 аж ма суракиту!!!!ааааа нидей ма...нидией приказва такил рабути за наший амиет бе!!!!за щилянчиту дума да си не си казало!!! ей това откровенно и мен ме дразни!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Да бе...сетихме се...не беше нужно да си признаваш Ама ако утре пак дойдеш на масовката няма да имаш възможност за 'gubek battle', щото май ще ходим в Азия-та и китайците ще ни изгонят. <{POST_SNAPBACK}> Kolega mislq che bqh qsen che na masovkata men poveche nqma da me vidite. Spored men popfolka ne e chast ot nacionalnata ni kultura.Horata...rachenicite...folka da no pop-folka...spored men e samo nachin za pechelene na pari. Peace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceansoul Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Spored men popfolka ne e chast ot nacionalnata ni kultura.Horata...rachenicite...folka da no pop-folka...spored men e samo nachin za pechelene na pari. Peace. Човека го е казал съвсем точно. Мога само да добавя, че самото име ПОП-фолк, предполага поп музика, а поп музиката не е част от никоя национална култура, независимо върху какви музикални мотиви се гради. Поп музиката е инструмент за забавление на масите и печелене на пари за издатели и певци. Така че нека всеки се забавлява както на него му харесва. ПС.(офтопик) По въпроса за толерантността може да се каже същото като за акъла - тя не се определя от стила музика, който слушаш. Колкото метъли и рапъри псуват чалгарите, толкова и чалгари съм чувал да казват "Глей к'ъв тъп метъл". Така че "широката скроеност" е чист мит. Тя важи за отделни хора, не за всички. Аз лично много се радвам на такива широко скроени хора и евала на всички, които се изказаха тука, ако наистина са такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 P.S.Ще изпълня желанието на един приятел във връзка с раздела mp3. Ще се постарая да имаме най - пълния и голям чалга архив в сравнение с другите сървъри. <{POST_SNAPBACK}> Евала! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Ще изпълня желанието на един приятел във връзка с раздела mp3. Ще се постарая да имаме най - пълния и голям чалга архив в сравнение с другите сървъри. Е тва е най-голямата глупост която може да се направи. По добре изхвърлете хардовете през прозореца отколкото да ги цапате с тая "музика". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 И все пак крайното ми заключение е: Поп-фолка не е част от културата ни. Кое му е културното да се качиш на масата? И да въртиш гюбеци полугол П.П-Шегувам се,весело ми е цяла сутрин,снощи ме замъкнаха на 'култура' Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Е тва е най-голямата глупост която може да се направи. По добре изхвърлете хардовете през прозореца отколкото да ги цапате с тая "музика". <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Ще изпълня желанието на един приятел във връзка с раздела mp3. Ще се постарая да имаме най - пълния и голям чалга архив в сравнение с другите сървъри. <{POST_SNAPBACK}> Neka me boli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Така и така възхвалявате чалгата - поне не ползвайте иконката-пънкар. Намерете си някаква дет врътка пара-гюбекли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Така и така възхвалявате чалгата - поне не ползвайте иконката-пънкар.Намерете си някаква дет врътка пара-гюбекли. <{POST_SNAPBACK}> Btw tova e great idea Obeshtavam da go polzvam redovno, dori kogat ne sum v nastroenie Nqkoi ako nameri takava "emociika" ili q napravi /ama ne s krakata si/ da kazhe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Kolega mislq che bqh qsen che na masovkata men poveche nqma da me vidite. Spored men popfolka ne e chast ot nacionalnata ni kultura.Horata...rachenicite...folka da no pop-folka...spored men e samo nachin za pechelene na pari. Peace. Е...ти пък помниш като слон....аз вече бях забравил. Иначе съм абсолютно съгласен за печеленето на пари - то затова има и проституция, наркотици.....просто щото се вадят пари. P.S.Ще изпълня желанието на един приятел във връзка с раздела mp3. Ще се постарая да имаме най - пълния и голям чалга архив в сравнение с другите сървъри. Давай...аз съм 'за'! Поп-фолк не слушам, понеже много малка част от него ми допада, но често ми трябват някои песни за сверка или за други хора. Досега теглих от mp3.bg.com - ще е добре да има и втори източник, ама ако можеш да организираш нещата да се качат и текстовете, тогава ще е супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Това за "най-пълния архив" е наистина велико. Дано да е и осъществимо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Дано да е и осъществимо... <{POST_SNAPBACK}> Като се има в предвид как се роят изпълнителите и албумите...трудно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Няма логика, едното няма връзка с другото. Не е нужно да има всичко, за да е най-пълният, нали така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 хаха караманеееееееееееее!!!! има логика-моята Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Това за "най-пълния архив" е наистина велико. Дано да е и осъществимо... Това го дайте на Том Круз за сценарий на Mission: Impossible 3. Защо не вземете да направите най-пълния архив с класическа музика например, хем ще е наистина нещо стойностно, хем ще му се види края. А за фонотека с чалга (чалготека) ще трябва Maxtor и Seagate да произвеждат само за нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.