Jump to content
BulForum.com

Chast li e ot Nacionalnata kultura POP-FOLK -a?

FiXeR

Recommended Posts

аж ма суракиту!!!!ааааа нидей ма...нидией приказва такил рабути за наший амиет бе!!!!за щилянчиту дума да си не си казало!!!

ей това откровенно и мен ме дразни!!!:)

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply
Да бе...сетихме се...не беше нужно да си признаваш :D  :D  :D  Ама ако утре пак дойдеш на масовката няма да имаш възможност за 'gubek battle', щото май ще ходим в Азия-та и китайците ще ни изгонят. :)

Kolega mislq che bqh qsen che na masovkata men poveche nqma da me vidite.

Spored men popfolka ne e chast ot nacionalnata ni kultura.Horata...rachenicite...folka da no pop-folka...spored men e samo nachin za pechelene na pari. Peace.

Spored men popfolka ne e chast ot nacionalnata ni kultura.Horata...rachenicite...folka da no pop-folka...spored men e samo nachin za pechelene na pari. Peace.

Човека го е казал съвсем точно. Мога само да добавя, че самото име ПОП-фолк, предполага поп музика, а поп музиката не е част от никоя национална култура, независимо върху какви музикални мотиви се гради. Поп музиката е инструмент за забавление на масите и печелене на пари за издатели и певци. Така че нека всеки се забавлява както на него му харесва.

ПС.(офтопик) По въпроса за толерантността може да се каже същото като за акъла - тя не се определя от стила музика, който слушаш. Колкото метъли и рапъри псуват чалгарите, толкова и чалгари съм чувал да казват "Глей к'ъв тъп метъл". Така че "широката скроеност" е чист мит. Тя важи за отделни хора, не за всички. Аз лично много се радвам на такива широко скроени хора и евала на всички, които се изказаха тука, ако наистина са такива.

P.S.

Ще изпълня желанието на един приятел във връзка с раздела mp3. Ще се постарая да имаме най - пълния и голям чалга архив в сравнение с другите сървъри.

Евала! :punk

Ще изпълня желанието на един приятел във връзка с раздела mp3. Ще се постарая да имаме най - пълния и голям чалга архив в сравнение с другите сървъри.

Е тва е най-голямата глупост която може да се направи. По добре изхвърлете хардовете през прозореца отколкото да ги цапате с тая "музика".

И все пак крайното ми заключение е:

Поп-фолка не е част от културата ни.

Кое му е културното да се качиш на масата? :D И да въртиш гюбеци полугол :D

П.П-Шегувам се,весело ми е цяла сутрин,снощи ме замъкнаха на 'култура' :D

Така и така възхвалявате чалгата - поне не ползвайте иконката-пънкар.

Намерете си някаква дет врътка пара-гюбекли.

Така и така възхвалявате чалгата - поне не ползвайте иконката-пънкар.

Намерете си някаква дет врътка пара-гюбекли.

Btw tova e great idea :woot Obeshtavam da go polzvam redovno, dori kogat ne sum v nastroenie :D

Nqkoi ako nameri takava "emociika" ili q napravi /ama ne s krakata si/ da kazhe :D :P

Kolega mislq che bqh qsen che na masovkata men poveche nqma da me vidite.

Е...ти пък помниш като слон....аз вече бях забравил. Иначе съм абсолютно съгласен за печеленето на пари - то затова има и проституция, наркотици.....просто щото се вадят пари.

P.S.

Давай...аз съм 'за'! :punk Поп-фолк не слушам, понеже много малка част от него ми допада, но често ми трябват някои песни за сверка или за други хора. Досега теглих от mp3.bg.com - ще е добре да има и втори източник, ама ако можеш да организираш нещата да се качат и текстовете, тогава ще е супер.

Това за "най-пълния архив" е наистина велико. Дано да е и осъществимо...

Това го дайте на Том Круз за сценарий на Mission: Impossible 3. Защо не вземете да направите най-пълния архив с класическа музика например, хем ще е наистина нещо стойностно, хем ще му се види края. А за фонотека с чалга (чалготека) ще трябва Maxtor и Seagate да произвеждат само за нас.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...