FiXeR Posted November 11, 2004 Author Share Posted November 11, 2004 Taka kato vi cheta mneniqta na ZLE otivat neshtata. Az Kakvo poiskah ot vas viq na kakvo go prevarnahte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Chast li e ot Nacionalnata kultura POP-FOLK -a?-Отговорът е да.Моя съсед слушаше такава музика но като му разбих сурата и престана да я слуша и да ми надува главата.забелязал сам че тази музика се слуша от таксиметрови шофьори и служители от градския транспорт и от други хора с ниско интелектуално ниво.Поп фолка и чалгата са едно и също нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Поп-фолк? Какви всъщност са допирните точки на тази музика с нашия (не турския, !@#@!#&@#%^^%#@) фолклор? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 забелязал сам че тази музика се слуша от таксиметрови шофьори и служители от градския транспорт и от други хора с ниско интелектуално ниво <{POST_SNAPBACK}> true true ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 ...и от това можем да заключим, че проблема е в теб <{POST_SNAPBACK}> edva li Поп-фолк? Какви всъщност са допирните точки на тази музика с нашия (не турския, !@#@!#&@#%^^%#@) фолклор? <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 много правилно ! днешния поп-фолк = чалга , чалга =турска дума , маане ....хора които имат повече циганска кръв във вените си отколкото българска . Не един път в този форум съм засягал и певиците (ако може да се нарекат такива ) които не могат да пеят ,а просто се чудят как повече да се разсъблекат и с кой шеф да се из*укат за да получат повече пари . Поп фолк култура - няма такова нещо ,майната ви чалгарки ! <{POST_SNAPBACK}> Самото сравнение е смешно само по себе си, не се излагай... Певиците могат да пеят, всички са завършили музикални училища, на теб не ти харесват, защото си пристрастен и не харесваш стила. Не разбрах, ти каква музика слушаш, че да сравним певческите характеристики. А това, коя с кой се е изчукала, ти ВЪОБЩЕ не го знаеш, така че, ако обичаш тия ги разправяй на арменския поп. Завършваш с обида, която я приемам лично, защото и аз слушам този стил. Така че не ми говори, ти как ще говориш с мен, след като съм те обидил, лицемер... само глупавите хора слушат чалгията .......не ви ли писна бе чалгари......Не ви ли омръзна бе ,чалгари.....<{POST_SNAPBACK}> Продължаваш с обидите. А и отгоре на това и се повтаряш... знаеш ли .. няма да говоря за теб както ти направи за мен .. кажи ми ти запознай ме с поп-фолка ? и все пак темата не е за това дали чалгата ни харесва или не ,а за това дали е част от националната ни култура . Щом незнаеш не пиши ! И все пак не съм те питал дали ти харесва тона ми или не <{POST_SNAPBACK}> Аз казах, че в момента не е, но скоро ще е със сигурност. Това е лично мое мнение. А и ти също не можеш да кажеш дали е или не е, първо си изясни понятието култура. А тона ти е обиден и смятам, че изразеното ми недоволство от него е на мяст и ако модераторите си вършеха работата, до сега да си хванал 20%. Моя съсед слушаше такава музика но като му разбих сурата и престана да я слуша и да ми надува главата.забелязал сам че тази музика се слуша от таксиметрови шофьори и служители от градския транспорт и от други хора с ниско интелектуално ниво <{POST_SNAPBACK}> Самият факт, че си му разбил мутрата те слага на едно ниво с всички таксиметрови шофьори и служители на градския транспорт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 @Runner така и не разбрах , какво за теб е чалгата и защо я слушаш ? Поп фолк култура - няма такова нещо ,майната ви чалгарки ! ти чалгарка ли си и ако модераторите си вършеха работата, до сега да си хванал 20%.както каза ти, това не го решаваш ти какъв стил музика слушам аз ... я да видим колко са ... : техно (всичките му разновидности ) рап(хип-хоп) поп метъл ... какво ли не .. не може да ме обвиниш в това ,че слушам 1 стил музика и затова съм настроен връждебно против другите .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Ostanal sym s vpechatlenieto che vsichki koito slushat chalga tvyrdqt che slushat pop-folk, no ne i chalga. Nikoi ne moje da me ubedi che razlikata (dori i da ima takava) e dostatychno golqma, che ako slushash ediniq stil ne te kefi i drugiq. Osven tova ne byrkaite chalga s kiuchek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted November 11, 2004 Author Share Posted November 11, 2004 Trqbva li spored vas da se svarzva chalgata, za nqkoi ot vas i pop-folka, sas tova che se slusha ot pove4eto narod kogato sa na "Gradus"(Piqni) ili netrqbva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Runner az ne moga tochno da kaja kam koe nivo na iteligentnost spadam no koito mi pusne chalga pod ili nad moia apartament mu razbivam zurlata(no te si znaiat i ne go praviat ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 @Runner така и не разбрах , какво за теб е чалгата и защо я слушаш ? ти чалгарка ли си <{POST_SNAPBACK}> Много си дребнав... както каза ти, това не го решаваш ти какъв стил музика слушам аз ... я да видим колко са ... : техно (всичките му разновидности ) рап(хип-хоп) поп метъл ... какво ли не .. не може да ме обвиниш в това ,че слушам 1 стил музика и затова съм настроен връждебно против другите .. <{POST_SNAPBACK}> Мерси че отбелязваш, но аз знам какво съм казал, нямаше смисъл. Но явно ти е трудно да измислиш нещо повече от дребнаво заяждане. Аз също слушам много неща, само операта не ми харесва, но не съм тръганл да разправям, че оперните певици не могат да пеят, няма да продължавам в тая посока, защото е за друга тема. Ставаше въпрсо, за това че певиците не можели да пеят. Предполагам, че според теб, метъл изпълнителите имат по-добри гласови характеристики от Десислава, Глоря, Анелия, Софи Маринова, така ли е? А аз не разбрах, защо не харесваш поп-фолка? Runner az ne moga tochno da kaja kam koe nivo na iteligentnost spadam no koito mi pusne chalga pod ili nad moia apartament mu razbivam zurlata(no te si znaiat i ne go praviat ) <{POST_SNAPBACK}> Ти за мен си поредния лицемер, който "крещи" срещу селянията и простотията, а не вижда себе си, какво леке е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Може и да пеят добре, ама си похабяват таланта стая .... простотия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Ако баба ми го прочете това за нея работата е ясна. Ще дърпа ушите на всички ни тука И мойта, и мойта Виче ми ги скъса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 не харесвам този стил защото : тази музика тръгна от циганите Софи Маринова , Кондьо и т.н. ,а историята никога не може да бъде променена , дразни ме това ,че хората които слушат чалга се радват повече на пишните бюстове на певиците и плейбек-а отколкото истинските изпълнения . Бих казал ,че доста метали имат по-добри характеристики (гласови ) отколкото на циганката Софи Маринова примерно ... Не ми харесва това ,че днешната младеж започва да подръжава на Азис примерно и се слагат плакати в центъра на София как вездесъщият "изпълнител " се "пляска " с негов приятел (или какъвто му е там ) . Когато станеш голяям искаш да си известен чалгар ли @Runner ?! Въпреки ,че попитах първи защо ти харесва чалгата ти не отговори ,хайде сега след като отговорих на твоя въпрос кажи ти : Защо и какво харесваш в чалгата ? Ти за мен си поредния лицемер, който "крещи" срещу селянията и простотията, а не вижда себе си, какво леке е... хайде сега кой бил простакът ... обясни ми ти на мене (селянинът) ти кой си гражданино .. обясни ми как минава 1 твой ден , къде учиш (или работиш ) кажи ми какъв интелектуалец си ти ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 ахахаха, ми то дали чалга, дали рап, техно и метъл, Ако баба ми го прочете това за нея работата е ясна. Ще дърпа ушите на всички ни тука LOL. Ама големи комплексари сте, голямо нещо . Иначе vasil088 е прав. Не трябва човек да нарушава личното пространство на другия. Абе, vasile, наистина ли му разби сурата :PPPPP <{POST_SNAPBACK}> Да Иво направих го Mejdu drugoto naposledak slusham mnogo kitaiska muzika i se nadiavam che v sabota shte ia slushame zaedno s teb Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Eto go pylnoto mi mnenie po vyprosa: не харесвам този стил защото : тази музика тръгна от циганите Софи Маринова , Кондьо и т.н. ,а историята никога не може да бъде променена , дразни ме това ,че хората които слушат чалга се радват повече на пишните бюстове на певиците и плейбек-а отколкото истинските изпълнения . Бих казал ,че доста метали имат по-добри характеристики (гласови ) отколкото на циганката Софи Маринова примерно ...Не ми харесва това ,че днешната младеж започва да подръжава на Азис примерно и се слагат плакати в центъра на София как вездесъщият "изпълнител " се "пляска " с негов приятел (или какъвто му е там ) . <{POST_SNAPBACK}> @ShitHappen bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 не харесвам този стил защото : тази музика тръгна от циганите Софи Маринова , Кондьо и т.н. ,а историята никога не може да бъде променена , дразни ме това ,че хората които слушат чалга се радват повече на пишните бюстове на певиците и плейбек-а отколкото истинските изпълнения . Бих казал ,че доста метали имат по-добри характеристики (гласови ) отколкото на циганката Софи Маринова примерно ...Не ми харесва това ,че днешната младеж започва да подръжава на Азис примерно и се слагат плакати в центъра на София как вездесъщият "изпълнител " се "пляска " с негов приятел (или какъвто му е там ) . Когато станеш голяям искаш да си известен чалгар ли @Runner ?! Въпреки ,че попитах първи защо ти харесва чалгата ти не отговори ,хайде сега след като отговорих на твоя въпрос кажи ти : Защо и какво харесваш в чалгата ? <{POST_SNAPBACK}> Определено тук виждам някакъв комплекс, ти май си расист. Трябваше да започнеш с това, въобще нямаше да си губя времето с теб. Кажи ми един изпълнител, койти има по-добри гласови харектеристики от Софи Маринова. А аз не харесвам поп-фолка заради нещо определено. Просто ми харесва как звучи, текстовете са хубави, ей такива неща... Ти защо харесваш примерно техното? Сигурно не е заради текстовете, нали? Ами рапа? Защо слушаш рап, сигурно много харесваш негри... Не ми отговаряй... А ти на кай искаш да поддръжава днешната младеж? На Тупак? Или на някой от групата на Canibal Corpse, без да се обижаш Agent-е. А и какво лошо има в големите бюстове, ти не ги ли харесваш?!?! хайде сега кой бил простакът ... обясни ми ти на мене (селянинът) ти кой си гражданино .. обясни ми как минава 1 твой ден , къде учиш (или работиш ) кажи ми какъв интелектуалец си ти ! Определено не си ти човека, на който ще се обеснявам, какво правя и с кого го правя, но мога да направя едно излючение, за да ти задоволя любопитството, понеже и аз съм много любопитен и знам, какво е ако не ми отговорят. Но ще е на ПМ разбира се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Предполагам, че според теб, метъл изпълнителите имат по-добри гласови характеристики от Десислава, Глоря, Анелия, Софи Маринова, така ли е? <{POST_SNAPBACK}> За мен е така. King Diamond макар че е на 50 найш кво прави... луд е. Друг е въпросът че метълите са много по-добри музиканти ама за тебе музиката сигурно е само пеене. Не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Кажи ми един изпълнител, койти има по-добри гласови харектеристики от Софи Маринова. Vseki heavy metyl vokal. Или на някой от групата на Canibal Corpse, без да се обижаш Agent-е. <{POST_SNAPBACK}> Ne znam dali znaesh, no kitarista na CC e profesor po kitara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Еее какво им е на музиката, виж сега какви денс-поп-рок-хаус-латино-фолк-метъл парчета правят, направо като манджата на карамана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Хахахахахаххаахах, кой говори за музиканти бе... хахахахахахахахахах спрете вече...хахахахахахаххааа...ще имам мускулна треска на корема от смях с вас....хахахахаххаахааххахаах Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Хахахахахаххаахах, кой говори за музиканти бе... хахахахахахахахахах спрете вече...хахахахахахаххааа...ще имам мускулна треска на корема от смях с вас....хахахахаххаахааххахаах <{POST_SNAPBACK}> emi mnoo hora tvyrdqt che i chalgadjiite sa muzikanti Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOU JOU Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Tove e taka dosta interesen vapros nad koito mi be6e postaveno zadacha da pomislq, ne samo az razbira se i oshte nqkolko hora, za tova se obrashtam kam vas za konkretni mneniq po vaprosa.----------------------------------------------------------------------------------------- Zna4i neiskam da obvarzvate POP-FOLF s CHALGA, za6toto spored men ima golqma razlika mejdu dvete. Ako nqkoi misli che nqma razlika neka se obosnove. Priqtno razsajdenie na vsi4ki. <{POST_SNAPBACK}> pop-folk ili chalga maj-maj govorim za edno i sashto neshto. Nakazanie na prostotijata nad dobrija vkus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 JOU JOU, аман от клишета. Ако имаш да казваш нещо смислено - заповядай. Ако ли пък не, моля ти се, не е това мястото.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOU JOU Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Vseki heavy metyl vokal.Ne znam dali znaesh, no kitarista na CC e profesor po kitara. <{POST_SNAPBACK}> Stom mangalite vzeha da ni badat kriterij za podrajanie - tolkoz po-zle za nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.