Jump to content
BulForum.com

Imam TV OUT ama ne znam kak..

Recommended Posts

Imam Video karta s TVOut, ama ne znam kak da si ia varja kam TV-to :( ! Molia vi se kajete mi kak stava! Zna4i kartata mi ima izhod za 4in4 i edin drug /eba li mu maikata kav e/! I s dvata probvah direktno v TV-to, ama ne stava! Niakoi niakvi ideii? :cry

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply
Imam Video karta s TVOut, ama ne znam kak da si ia varja kam TV-to :( ! Molia vi se kajete mi kak stava! Zna4i kartata mi ima izhod za 4in4 i edin drug /eba li mu maikata kav e/! I s dvata probvah direktno v TV-to, ama ne stava! Niakoi niakvi ideii? :cry

Mi sia ako kajesh i kwa ti e wideokartata, sigurno sha se nameri niakoi da ti kaje kade da idesh i kwo da click-nesh za da poluchish obraz na TV-to. Ot towa koeto si pisal ne stawa iasno dali prosto si wurzal kabela kum TV-to i chakash obraz, ili si otishal w nastroikite na driverite za da enable-nesh TVout-a. I posle w zawisimost ot towa kuf ti e televizora, moje bi triabwa da prewkluchish i nego ot TV na AV.

:) ami zamestva monitora ti :)

Tova 4e zamestva monitora IASNO! Tova za TV tunera IASNO! :)

Ama az iskam da znam kak da si varja Video kartata za TV-to i kakvi nastroiki da napravia za da mi tragne! "Da mi zamesti monitora"! ;)

Ako niakoi moje da mi kaje 6te sam mu mnogo blagodaren!

Gotin, desen click v desktopa

properties

advanced

Geforce MX ...

v ljavoto menju - Nview display mode

Detect displays

natatyk ima otdjasno seelect output device i tn

shte se setish kato razgledash, sega ne e pred men

Hubav obraz mnogo trudno se izkarva. Zadyljitelno pusni 75 oma coaxial. S drugata vryzka mnogo chesto ne stava. I razbira se stereo kabel ot snd kartata. Poneje znam che shte pitash kak da zakaram stereo tam - v Kvazer a i v Reset mai imat edni adaptercheta, koito ti izkarvat ot soundkartata s jakche kato za slushalki, a ot drugata strana sa s vhod za dva chincha. Taka prahvyrljash stereo kym tv ili kym uredba.

Aide jiv i zdrav i nazdrave, tolkova moga da ti pomogna

:sayjin

Az sum s Radeon i sum pravil neshto drugo. Izklu4vam monitora i restart na Pc-to. po tozi na4in mi detectva TV-to koto default monitor i pak si ba4kash kakto trqbva. pri nvidia nqma nujda ot tova. drug problem mi se poqvi pri instaliraneto na linux. bqh ostavil kabela za tv-out zaka4en za kartata. i linux si pomisli 4e tova e default izhoda i mi dava 4e nqma monitor. ama tova mi go izpisva na monitora. taka 4e tova s tv-outa e malko kosteliv oreh.

P.S.

pisha linux a ne konkretnata distribuciq poneje ne moga da se setq koq beshe. :beerchug

NP Shy, s kvoto mojem pomagame :)

btw za tova e funkcijata DETECT DISPLAY, za da useti che ima dve vyzmojnosti.

Posle ti dava da izbirash

Moje i TV i monitora da rabotjat zaedno, no quality e zle

Hei Shy, kakvo kachestvo izkara che i az bjah v nebrano loze s toja TV out

Vzeh go na vuicho mi i na TV ne mi izliza hubavo quality.

MNOGO zavisi ot dyljinata na koaksiala, mai tova mi e problema che e 10m.

Kaji tvoite parametri kak sa

Ami vij sa, az si vzeh signala ot izhoda za 4in4a i direktno v skart buskata na TV-to! ina4e ka4estvoto e mnogo zle, e ne 4ak tolkova, ama sravnenie s monitora e zle! Ama filmi se gledat idealno! Mnogo po iako daje! Nali znae6 kak zvetovete na monitora izlizat prekaleno rezki kato gleda6 film niakav! E prez TV outa tova go niama! Men li4no pove4e me kefi da gledam filmi prez nego! ama samo za tova stava! Ina4e da ti sluji za ekran, NE!

• 1 year later...

Gledam postovete tuka otpredi godina i mi stana veselo hehehe

Pak imam problem s TV OUT

Znachi pyrvo - kachestvoto izliza kristal - tainata e - IZKLJUCHETE KABELA NA EVROCOM OT TELEVIZORA - hahahahah - vsichki smushtenija sa ottam

Novija mi problem e dosta stranen i oshte ne moga da namerja otgovor...

Znachi doskoro polzvah me varianta CLONE, koito e super udoben - kvoto gledash v PC monitora - tva vijdash i v TV monitora - NO

Spretnahme edin upgrade i razbira se reinstall all. Ta pusnal sym az vsichko kakto predi i ......

Na TV izliza vsichko ot desktopa + interface na koi da e player , daje subs , no NE I OBRAZ !!!

E taja magija ne moga da ja razbera... Dnes slojih detonator 61.77, no na rejim CLONE pak ne stava

Tozi pyt pone uspjah da pusna DUAL DISPLAY, koito e neudoben i dosaden zashtoto vseki pyt trjabva da se vliza v opciite na BSplayera i da se puske res 800x600, kakto i njakoi drugi dosadi

Njakoi da znae kak bih mogyl da si pusna pak CLONE varianta i zashto po djavolite SAMO obraza ot filma ne se vijda ?????

az imam podoben problem,puskam clone-to oba4e kato pusna nqkoi film na crystal player ne izliza obraza(probval sam i s BSplayer Windows media player) kajete mi kakvo trqq da napravq za da gledam filmite na tv-to :confused

В настройките на картата от менюто OVERLAY CONTROLS трябва да има един ред с падащо меню (мисля че беше нещо с Full screan) от което да изберете Secondary chanel. И тогава филмите си тръгват без грижи на ТВ-то на цял екран дори ако на монитора са на прозорец.

Може да има само един primary дисплей и това трябва да е телевизорът. Ако ги размениш 1-2, на монитора няма да има филм, а на ТВ ще има.

Guest the_hot_guy

hora golqm problem i az imam nujda ot pomo6ttttttttttttttttt :sayjin a we kade da ragna tapiqt kabel ?!??????????? tv to mi nema takava buksa videoto mi sa6to nqmaaaaaaaaaaa kade da go navra za da trugne !?!?!?!??!?!!?!?!?!?!?!? kartata mi e ASUS Radeon 9200

Ти да не си взел S-Video to S-Video? Не ми се вярва ТВ-то ти да няма външен вход - чинч... Нашето Сони в хола има даже S-Video вход :) .

hora golqm problem i az imam nujda ot pomo6ttttttttttttttttt  :sayjin  a we kade da ragna tapiqt kabel ?!??????????? tv to mi nema takava buksa videoto mi sa6to nqmaaaaaaaaaaa kade da go navra za da trugne !?!?!?!??!?!!?!?!?!?!?!? kartata mi e ASUS Radeon 9200

Без паника.

За начало още един руски сайт,има снимки,ще ползваме тях :D

http://www.ixbt.com/video2/radeon-tv-out.shtml

1. Отиваш на Рис.2 има снимка на две кръгли букси наричат се S-Video

една от тях се намира на видео картата ти.Тя е изходът за телевизора.

2. На телевизорът ти трябва да има вход от типа на Снимките Рис.1,Рис.2 и Рис.3.Обикновено от типа на Рис.1Там се включва видеото,компютърни игри,видеокамери.Командва се от бутона ТВ/Видео.

3.Ако не съвпаднат буксите ти трябва преходник.

Още веднъв ти напомням : Свързването да става ПРИ ИЗКЛЮЧЕНО ПОЛОЖЕНИЕ,най - добре от контакта.

Guest the_hot_guy

oleeeee si4ko si opravihhhhhhh :woot :woot oleeee mnogo e qkooooooo :lol: ai 10x na vsi4ki a i samo da vi kaja svarzah go s kabela na videoto hahahahah oba4e dava mnogo dobar obraz i e super :)

Zdrasti SET, kazwash

В настройките на картата от менюто OVERLAY CONTROLS трябва да има един ред с падащо меню (мисля че беше нещо с Full screan) от което да изберете Secondary chanel. И тогава филмите си тръгват без грижи на ТВ-то на цял екран дори ако на монитора са на прозорец.
ne namerih takowa ima "Full screan video" i w nego ima "Disabled" i "Auto-Select" Napravih go na Auto select ama na TVto mi ziliza samo kartina na full scrieen bez subtitrite :(

edit : nastroil sam si Dual view ako towa ima zna4enie

10x ve4e si go napravix :punk :) :D

nasko съжалявам но карам по памет (нямам ТВ за да ти кажа точно).

Картата трябва да ти е на "clone" за да предава едно и също на монитора и ТВ-то. след това в менюто "overlay controls" има едно място дето пише "full screen video" около него има падащо меню "full screen device" на него трябва да избереш "secondary" и на ТВ-то филмите тръгват на цял екран дори ако на монитора са в прозорец.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...