Jump to content
BulForum.com

По-евтин DSL от БТК!

Pisach

Recommended Posts

сори,за оффтопика,който ще направя,ама прочетох и за кабелната..

един познат ми каза,че тъй като съм на достъпна + би трябвало да не плашам 14 лева,а 12 за кабелна,има ли нещо такова?(п.с. имам и НБО :) )

сори,за оффтопика,който ще направя,ама прочетох и за кабелната..

един познат ми каза,че тъй като съм на достъпна + би трябвало да не плашам 14 лева,а 12 за кабелна,има ли нещо такова?(п.с. имам и НБО :) )

eto ti tema po vaprosa.Tuk sa vsichki otstupki za koito govorish :)

През годините БТК си изградиха доста лоша слава като доставчик.Май-май са се усетили накъде духа вятърът и са решили да се намърдат стабилно.Но...Нека почакаме.Не забравяйте,че всяко чудо е за 3 дни.Не съм песимист,но се мъча да разгледам по-трезво въпроса.Нека почакаме да видим.Може все пак да се окаже по-добро.....

През годините БТК си изградиха доста лоша слава като доставчик.Май-май са се усетили накъде духа вятърът и са решили да се намърдат стабилно.Но...Нека почакаме.Не забравяйте,че всяко чудо е за 3 дни.Не съм песимист,но се мъча да разгледам по-трезво въпроса.Нека почакаме да видим.Може все пак да се окаже по-добро.....

4uwash li se kawo goworish ? :) :) :) BTK imali losha slava, 4e ti znaesh li 4e BTK e osnownia i nai goliam dostaw4ik na internet w BG ? Twa 4e Dial-Up interneta minawashe prez telefonnata linia na BTK ne zna4i 4e towa e internet ot BTK :) Wsi4ki po golemi Internet dostaw4ici w stranata kupuwat interent ot btc-net ne goworim za LAN a za Internet. Ima i drugi no BTK sa nai golemite. EK e super kato priemlivi ceni za HOME, no kato ka4estwo za bussines :) KE predlaga NEGARANTIRAN!!! Internet BTK predlaga 24h Support koito ako ne si go opital ne e dobre da se izkawash nepodgotwen.

Dori i EK polzwa BTK :)

ako ne wiarwash proweri si sam

puskash edin Command prompt i pishesh "tracert www.yahoo.com" primerno :)

C:\>tracert www.yahoo.com

Tracing route to www.yahoo.akadns.net [216.109.118.69]

over a maximum of 30 hops:

1     9 ms     8 ms     7 ms  217-10-250-1.gateway.evrocom.net [217.10.250.1]

2    17 ms    11 ms    12 ms  core2-internal.evrocom.net [217.10.240.90]

3    11 ms    11 ms    11 ms  border1-core2-external.evrocom.net [217.10.240.2

17]

4    14 ms    15 ms    13 ms  b1-highway-to-internet.Evrocom.Net [217.10.240.2

06]

5    15 ms    16 ms    14 ms  13_66.btc-net.bg [212.39.66.13]

6    14 ms    16 ms    14 ms  212.39.91.86

7    63 ms    74 ms    67 ms  t2a6-p2-2.uk-lon2.eu.bt.net [166.49.160.133]

8    65 ms    65 ms    66 ms  t2c1-ge6-0.uk-lon2.eu.bt.net [166.49.176.11]

9    68 ms    79 ms    64 ms  t2c1-p3-0.uk-glo.eu.bt.net [166.49.208.98]

10    64 ms    66 ms    70 ms  t2c2-ge6-1.uk-glo.eu.bt.net [166.49.237.18]

11    65 ms    65 ms    65 ms  t2c2-p4-2.uk-eal.eu.bt.net [166.49.208.13]

12   138 ms   136 ms   135 ms  t2c2-p5-0.us-ash.eu.bt.net [166.49.164.22]

13   136 ms   136 ms   141 ms  exchange-cust1.ash.equinix.net [206.223.115.16]

14   139 ms   138 ms   141 ms  UNKNOWN-216-115-96-185.yahoo.com [216.115.96.185

]

15   142 ms   142 ms   138 ms  vl31.bas2-m.dcn.yahoo.com [216.109.120.146]

16   141 ms   138 ms   141 ms  p6.www.dcn.yahoo.com [216.109.118.69]

Trace complete.

Mislia 4e towa tribwa da e dostata4no kato argument ;) Sega oshte li mislish 4e BTK ima losha slava ?

EDIT :

warez.tv? Я пак :)

Dreamer probwal li si ot BTK da dostapish warez.tv ? mai ne. Az moga da ti kaja 4e e dostapno. I dori kakto gore obesnih probwai TRACERT i wij VIE ot EK prez kade go dostapwate :D prez BTK, mai kato administrator tribwa ti da si po na iasno ot men niakaw si obiknowen User ;)

Всички ползват БТК за външни линии и като ми секнат кранчето до 2 години, ще видите как само БТК ще остане на пазара.Не Евроком, не Спектрум нет, не ITD net. Onlw BTK rules. И като пуснат и кабелна телевизия....... просто не ми се мисли....... :punk

Всички ползват БТК за външни линии и като ми секнат кранчето до 2 години, ще видите как само БТК ще остане на пазара.Не Евроком, не Спектрум нет, не ITD net. Onlw BTK rules. И като пуснат и кабелна телевизия....... просто не ми се мисли....... :punk

eeeee,ако това стане : ще са монопол,а ние мразим МОНОПОЛА :) Няма да стане :)

eeeee,ако това стане : ще са монопол,а ние мразим МОНОПОЛА :) Няма да стане :)

не трябва думата монопол да е свързавш със загниването на пазара. Монопола на един пъзар също така може да бъде естественият завършек на една конкуренция. :punk

Е да,прав си за съжаление от тази гледна точка .

Обаче не би ми харесало и-нет доставчика да е само 1 и да хване да си прави с цените каквото иска :) Я виж колко си е хубаво сега : намаляват цените от БТК, от Евроком пък дигат скоростта :),за другите доставчици незнам,но едва ли и те стоят безучастни :) Абе хубави неща за нас в общи линий :) Не трябва да се уморява конкуренцията до степен да неможе да се бори ,иначе става лошо за нас потребителите :)

Spored men izvoda e edin, ako drugite ISP-i ne si podobriat uslugata 6te po4nat da gubiat klienti. Primera s men e slednia: moia dostav4ik kupuva Internet bez traffic, a go prodava na krainia potrebitel s traffic. Kajete mi tova normalno li e. Ili tova e pak edin trik za dopulnitelni prixodi. Ako ne otgovoriat na udara na BTK i az moje da se premestia.

Spored men izvoda e edin, ako drugite ISP-i ne si podobriat uslugata 6te po4nat da gubiat klienti. Primera s men e slednia: moia dostav4ik kupuva Internet bez traffic, a go prodava na krainia potrebitel s traffic. Kajete mi tova normalno li e. Ili tova e pak edin trik za dopulnitelni prixodi. Ako ne otgovoriat na udara na BTK i az moje da se premestia.

Spored men v momenta v Pld ofertite na EK sa dalech po dobri ot tezi na BTC, sledovatelno tuk ne ochakvam EK da promeni s neshto segashnite si skorosti, ceni itn. Obache v tvoq sluchai sum 99 % siguren, che shte ima promqna v cenite/skorostite/trafica na neta. Nai-malkoto shte premahnat trafica, po dobre izchakai malko predi da si smenish dostavchika.

P.S. Maistore, dovechera sum na liniq ;)

Пропускате основният факт, че всички доставчици за свързани с БТК. Евроком също. :tongue Утре БТК ще каже, дигаме наема за изпозлване на шахтите за другите фирми. :wir Съвсем нормално е или пък да решат да продават по-скъпо интернета си на всички останали :tongue . И какво ще стане? Никой не може да им каже на каква цена ще си продават услугите. Това е пазарна икономика. И другите фирми ще бъдат парлезирани за известен период от време докато изградят собствена инфраструктура :wir . Затова БТК rules

Пропускате основният факт, че всички доставчици за свързани с БТК. Евроком също.  :tongue Утре БТК ще каже, дигаме наема за изпозлване на шахтите за другите фирми. :wir  Съвсем нормално е или пък да решат да продават по-скъпо интернета си на всички останали :tongue . И какво ще стане? Никой не може да им каже на каква цена ще си продават услугите. Това е пазарна икономика. И другите фирми ще бъдат парлезирани за известен период от време докато изградят собствена инфраструктура :wir . Затова БТК rules

E hubo de 6tom kato go imat toq internet i go prodavat na drugite ISP, za6to togava i do sega ne mogat da pusnat konkurentni ceni?!?

P.S.: monopol=visoki ceni=nisko ka4estvo->smuuurt za Microsoft, SMUUUUURT za The Coca Cola Company!!!boxer_3.gif

• 1 month later...

Mojete li da mi kajete s kakva skorost realno se svalq Pri TC ADSL 512 B ako nekoi znae. Tam pishe 512kb/s ma neshto nevqrvam.

I dali vsi4ki Useri na BTK sa v edna obshta mreja kato City Lan - tozi vapros e kam tezi ot PZ, ako znaqt.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...