Jump to content
BulForum.com

По-евтин DSL от БТК!

Pisach

Recommended Posts

София, 02 ноември 2004 г.

Нови, по-атрактивни цени за високоскоростен интернет през ADSL е основният акцент, който Българската телекомуникационна компания (БТК) представи на посетителите на изложението на Българската асоциация за информационни технологии БАИТ Експо 2004.

От 2 ноември 2004 г. БТК предлага на крайните потребители на високоскоростни интернет услуги ново предложение за услугата си ADSL /асиметрична цифрова абонатна линия/. Вместо досега съществуващите ADSL пакети, които вече не се предлагат на пазара, се въвеждат 5 нови, предназначени за домашни потребители и представители на малкия и среден бизнес.

За домашни абонати в зависимост от конкретните им нужди услугата се предлага в следните варианти - “ БТК ADSL 512 СЪРФ” и “ БТК ADSL 256 БЕЗКРАЙ”.

За бизнес абонати ADSL се предлага в три варианта “ BTC ADSL 256 BIZ”, “ BTC ADSL 512 BIZ” и “ BTC ADSL 1024 MEGABIZ”

http://www.btc.bg/news/press_ADSL.htm

Според мен това са си СУПЕР оферти!! Ще става пак интересно ;) ....

ss.jpg

Признавам не съм на ти със скорости и тем подобни но си сравних цифрите със това дето ми предлага сегашния доставчик и нищо интересно , а най вече пак гледам някав лимит аз този трафик от 1гб го права за 3-4 дена ...и след туй ко ..въри плащай :)..бе незнам ..нищо интересно.

http://www.btc.bg/news/press_ADSL.htm

Според мен това са си СУПЕР оферти!! Ще става пак интересно  ;) ....

И кое му е точно интересното?Може би по-високите цени? Само последните 2 оферти представляват интерес и то за фирми не за домашни потребители.

Да ви кажа всяка крушка си има опашка.Тези новите оферти за телефоните които са без такси с предплатени импулси,са измама импулса ти е по малко минути а това не се съобщава

Не ме интересува скороста когато няма какво да се сваля, а ценичките.....

Да бе и на мен хич не ми стаа ясно, кое ще бъде интересно!?

Тарифите хич не са гот.. дори за офис не са евтини.. цените са и без ДДС се предполага в задачата

На който му трябва за офис, има достатъчно доставчици, които предлагат 1Гбит на 1/3 от цената на БТК.

...БТК започва да предлага DSL интернет на невероятно ниски цени в сравнение с досегашните и с качество което само БТК може да си позволи. Как ви се струва пинг 50 до battle.net ?Разбира се тези които са свикнали да плащат 15-25 лв. за нещо като нет въобще да не се радват...

...Във всички тарифни планове е включен като добавка двоен на тарифния план български трафик. Няма ограничение на трафик, споделяне, филтрирани портове и т.н. - просто става въпрос за истински нет..

става въпрос за предишната оферта от БТК, но в общи линии важи и за настоящата

И според мен цените са супер, особено за тези които ползват INTERNET.

Интересно е за тези които искат ИНТЕРНЕТ !

btw очаквам оферти за 1гбит интернет на 1/3 от цената на БТК на ЛС.

btw2 ползвам adsl от официалното му пускане в Пловдив, от другият месец се "набутвам" с едногодишен договор даже.

lol ma vie 4uvate li se kvo govorite we ?????? Basi ... tva e super tupo i niastina koe mu e intresenoto ????? :confused

Ами интересното е там, че не трябва да разсъждаваш като типична пловдивска "майна" която си няма хал хабер от положението в страната. Или можеш да ми кажеш колко са доставчиците извън Пловдив предлагащи безлимитен 265 кбс интернет за 39 лв. без ДДС?

Ами интересното е там, че не трябва да разсъждаваш като типична пловдивска "майна" която си няма хал хабер от положението в страната. Или можеш да ми кажеш колко са доставчиците извън Пловдив предлагащи безлимитен 265 кбс интернет за 39 лв. без ДДС?

Може да сме майни ама сме подобре от вас.

Бащами плаща 50 на месец 1/2 Мбит външен, виж и Висио какво предлагат преди да говориш.

Може да сме майни ама сме подобре от вас.

Бащами плаща 50 на месец 1/2 Мбит външен, виж и Висио какво предлагат преди да говориш.

Значи баща ти е извън Пловдив и Визио също? Или ми предлагаш да опъна 40 км кабел?? В колко града има безлимитен интернет на тази цена? Погледни как е в другите градове и тогава приказвай. Това теб може и да не те засяга, но толкова повече другите. Може само да се радваш че и конкуренцията се развива - от това само печелиш.

Единственият недостатък, че нямат пиратски сървъри. :angry:

;) Не е точно така :) Ако си абонат на ADSL-a на БТК - имаш достъп до data.bg , techno-linka , arena , warez.tv , free.evro.net,warezzz-a ,bol.bg .Не се вижда warez.ru ,но то ви е ясно защо предполагам :) Това съм го пробвал сам ,та знам,обаче верно са им малко все още височки цените като цяло :) Като ги посвалят още малко след Нова Година : ще се замислим по въпроса .Иначе ADSL-a си е ADSL ,не разбирам много от мрежи и начина им на работа,не искам да обиждам никого,но се чувства разликата.

еми незнам,ама като ми направяат след нова година тъпата кабелна на 18 лева,щото диема+ си вдигнали пак тарифата,ще си спра нет-а на евроком,който от 3 дни в 18-19.30 постоянно БГ трафика му спира и ще се пусна на БТК примерно..нека има трафик,качеството е важно.......

Abe ne sa koi znai kolko visoki cenite.

Икономична

Предлага капацитет от:

* 256 Kbps (килобита за секунда) входящ трафик
   * 128 Kbps (килобита за секунда) изходящ трафик

- Цена за инсталиране: 0 лв.
- Месечен абонамент: 30 лв.*
+14 leva kabelna = 44 lv

БТК ADSL 256 Безкрай

Месечен абонамент            39 лв

Сребърна

Предлага капацитет от:

* 640 Kbps(килобита за секунда) входящ трафик
   * 256 Kbps (килобита за секунда) изходящ трафик

- Месечен абонамент: 88 лв.*
+14 leva kabelna

BTC ADSL 512 Biz
+ 30 MB web storage + 30 MB e-mail storage + unlimited e-mail domain names? + antivirus & antispam
Месечен абонамент	85 лв

Razlika v pinga do razni serveri ima i ponqkoga razlikata ne e malka. Vruzka naistina ima do pove4eto warez servri. Vseki sam si reshava v kraina smetka.

basten, след като добавяш цената на кабелната, е редно към цените на DSL-a да добавиш и следните цени:

10. Месечният абонамент за телефонен пост се определя според вида на телефонния пост и капацитета на мрежата по следната таблица:
.....
до 10000 поста вкл.  9,50  9,30  13,50  18,00
над 10000 поста  10,00  9,50  16,50  20,50

Сребърна

Предлага капацитет от:

* 640 Kbps(килобита за секунда) входящ трафик

* 256 Kbps (килобита за секунда) изходящ трафик

- Месечен абонамент: 88 лв.*

+14 leva kabelna

Бронзова, сребърна и златна са с безплатна кабелна телевизия. Така че тея 14 лева можеш да не ги слагаш. И "-к-" е прав, добави си и другите цени към тези и ще видиш разликата.

Един познат си е прекарал ADSL на БТК, ако ви кажа как върви този нет. Аз съм на бронзова на Евроком и моят не върви така пъргаво, като неговият.Примерно пише дата.бг и излиза моментално, а при мен не. Плюс това, аз като пусна 2 файла за даунлоуд и ми се флодва връзка. На всичкото отгоре Еврокома лимитира сесиите. Ако БТК направят 30 лева с ддс :rolleyes: отивам там! ;)

;)  Не е точно така :) Ако си абонат  на ADSL-a  на БТК - имаш достъп до data.bg , techno-linka , arena , warez.tv , free.evro.net,warezzz-a ,bol.bg .Не се вижда  warez.ru ,но то ви е ясно защо предполагам :) Това съм го пробвал сам ,та знам,обаче верно са им малко все още височки цените като цяло :) Като ги посвалят още малко след Нова Година : ще се замислим по въпроса .Иначе ADSL-a  си е ADSL ,не разбирам много от мрежи и начина им на работа,не искам да обиждам никого,но се чувства разликата.

warez.tv? Я пак :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...