sMARTBomber Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 От месеци ми излиза следното при старт на Виндовса: При разровване в event log-a става ясно че е това: Освен него има логове и за: The MSI PVS Tuner service failed to start due to the following error: The service cannot be started, either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it. The MSI PVS Crossbar service failed to start due to the following error: The service cannot be started, either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it. The MSI PVS Video Capture service failed to start due to the following error: The service cannot be started, either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it. Това са ми дравйверите от бившия ТВ Тунер, които сега не излизат в device manager-a, няма ги и в services.msc и си нямам никаква идея как да ги махна Ако някой се сеща нека да ми помогне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Може нещо да се опитва да се стартира от регистрите (...\Run) или от стартуп фолдера, или от другите места по регистъра. Отвори msconfig и в Стартъп виж дали няма да намериш нещо. От друга страна в services.msc често има сервици които са related с някои други, които са именувани по меко казано неузнаваем начин, виж ги по-добре коя за какво е, имат си Description. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 И, след като направиш горното, изръшкай регистъра с RegSupreme Pro (намиране на невалидни ключове и стартиращи услуги) и Registry Workshop (търсене по име и дефрагментация)! Само внимавай какво триеш, маркирай само каквото си сигурен, че не ти е нужно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Tova che shte izchisti registyra (za koeto ima mnogo programi)ne znachi che shte iztrie i nenujnite faylove. Dobre , nyama da mu dosajdat , ama shte si sedyat i eventualno moje da davat konflikti s drugi drayveri , kodeci , programi i t.n. Vyprosa e te kak da se izchistyat. Vij "MyDrivers" (ima ya vyv wareza) dali shte ti svyrshi rabota. "DriverCleaner" moje syshto da ya vidish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted November 11, 2004 Author Share Posted November 11, 2004 Може нещо да се опитва да се стартира от регистрите (...\Run) или от стартуп фолдера, или от другите места по регистъра.Отвори msconfig и в Стартъп виж дали няма да намериш нещо. От друга страна в services.msc често има сервици които са related с някои други, които са именувани по меко казано неузнаваем начин, виж ги по-добре коя за какво е, имат си Description. Това беше първото нещо което направих но не намерих нищо там... Tova che shte izchisti registyra (za koeto ima mnogo programi)ne znachi che shte iztrie i nenujnite faylove. Dobre , nyama da mu dosajdat , ama shte si sedyat i eventualno moje da davat konflikti s drugi drayveri , kodeci , programi i t.n.Vyprosa e te kak da se izchistyat. Vij "MyDrivers" (ima ya vyv wareza) dali shte ti svyrshi rabota. "DriverCleaner" moje syshto da ya vidish. MyDrivers работи добре, изтрих няколко ненужни драйвера - благодаря И, след като направиш горното, изръшкай регистъра с RegSupreme Pro (намиране на невалидни ключове и стартиращи услуги) и Registry Workshop (търсене по име и дефрагментация)! Само внимавай какво триеш, маркирай само каквото си сигурен, че не ти е нужно. RegSupreme Pro - Страхотна програма! ориентирах се много добре с нея и намерих проблема, че даже почистих към 2000 други неща който другите почостващи регистрите програми са пропуснали. 10х на всички Special 10x to Marvin, който може да изчисли векторите на всички песъчинки по време на 3 месечна пясъчна буря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.