Jump to content
BulForum.com

Кои са най щастливите хора?

Turanagasan

Recommended Posts

Как мислите защо индийците са най щастливите хора според последните изследвания.Точно те за които скоро гледахме предаване,че някои спят по рикшите ,на земята,че се радват на купичка ориз забележете НА ДЕН.

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

В същност става дума не за индийци а за бангладешци(или там както се казва). Нормално. Тая анкета може да покаже две неща - до колко хората се оплакват и какви изисквания имат от живота. Тия там нямат изисквания...

Абе я уточнете думата 'щастлив' какво означава..

Не е важно кво имаш,а важно е как се чувстваш;щото аз примерно може да имам сума ти материални неща,обаче ако ги няма душевните няма смисъл,ще ми е няква празнота :>

То си е до човека,всеки се чувства щастлив по различен начин..

Не е важно как можеш да живееш, а как искаш да живееш. Ти с хляб и майонеза ли искаш да живееш?

С искане нищо не става, трябва и да можеш да достигнеш живота, който искаш.

Абе я уточнете думата 'щастлив' какво означава..

Не е важно кво имаш,а важно е как се чувстваш;щото аз примерно може да имам сума ти материални неща,обаче ако ги няма душевните няма смисъл,ще ми е няква празнота :>

То си е до човека,всеки се чувства щастлив по различен начин..

Значи уточнявам защо тези хора са доволни от това което имат и от малкото,това е идеята да коментираме .Как може да се постигне това,и възможно ли е?

Не е важно как можеш да живееш, а как искаш да живееш. Ти с хляб и майонеза ли искаш да живееш?

Iskam da slusham liubimata si muzika, da sym s liubimite hora i da pravq tova, koeto iskam, a kakvo she qm ne e ot golqmo znachenie.

Ами хайде вземете един щастливо спящ на бангладешска земя туземец, изкъпете го, подстрижете го, облечете го в готини дрехи и го бутнете в една весела яка тинейджърска компания, която е спонсорирана богато и готова на всичко само и само да го цивилизова.

След три месеца го върнете в Бангладеш и го съблечете само по препаската с която е бил преди и му върнете купичката с ориз.

После му пратете социолозите да го питaт дали е щастлив. :woot

Predi nqkolko dena mi razkazaha 4e v Bndiq li Banglade6 li kvoto be6e tam imalo profesiq KLO6AR.(o6te kato malki na teq hora im rejeli mruvki ot krusta za da izglejdat po-slabi :( ,da ne govorim za taka nare4enite "zmii" na koito se rejat krakata...ujas! :( :( :( ) Mislq 4e teq durjavi za da ima takava profesiq nqma mn za sravnenie :( ... te ne sa vijdali po-dobro ne6to moje bi i sa "6tastlivi" :(

(Ne nosq prqka otgovoronost za razkaza u4itelkata mi po Delovo ob6tuvane ni razkaza za tova taka 4e moje da ne e 100% truth..)

Ами хайде вземете един щастливо спящ на бангладешска земя туземец, изкъпете го, подстрижете го, облечете го в готини дрехи и го бутнете в една весела яка тинейджърска компания, която е спонсорирана богато и готова на всичко само и само да го цивилизова.

След три месеца го върнете в Бангладеш и го съблечете само по препаската с която е бил преди и му върнете купичката с ориз.

После му пратете социолозите да го питaт дали е щастлив. :woot

Za kakvo mu e na chovek bezcelno da se pravi na neshtasten? Vse pak vseki chovek iska da e shtastliv. Tova kak go postiga si e negov problem.

Za kakvo mu e na chovek bezcelno da se pravi na neshtasten? Vse pak vseki chovek iska da e shtastliv. Tova kak go postiga si e negov problem.

Нещо не те разбрах?

Човека от моя пример няма да се прави на нещастен ако това си имал в предвид по простата причина че наистина ще бъде такъв. Никой не казва на черното бяло и при положение че се е кефил 3 месеца ще бъде разбит пр връщането си обратно.

Ако мислиш че щастлив но беден е по-добре от щастлив но богат, те разбирам напълно. Във всички останали случаи стоиш неразбран от мен...

Нещо не те разбрах?

Човека от моя пример няма да се прави на нещастен ако това си имал в предвид по простата причина че наистина ще бъде такъв. Никой не казва на черното бяло и при положение че се е кефил 3 месеца ще бъде разбит пр връщането си обратно.

Ако мислиш че щастлив но беден е по-добре от щастлив но богат, те разбирам напълно. Във всички останали случаи стоиш неразбран от мен...

Misylta mi che nqma znachenie dali si bogat ili beden, ako si shtastliv.

Misylta mi che nqma znachenie dali si bogat ili beden, ako si shtastliv.

Значи щом за теб няма значение ако ни предложат аз и ти да си изберем кой да бъде Беден и щастлив и кой Богат и щастлив ти великодушно ще ми отстъпиш богатството нали :) Понеже за теб и без това няма значение, нали поне ще си щастлив ако не друго... :woot

За, който щастието е в парите е за съжаление, на това се казва елементарен човек. Когато си постигнал личното щастие за какво са ти пари.

Значи щом за теб няма значение ако ни предложат аз и ти да си изберем кой да бъде Беден и щастлив и кой Богат и щастлив ти великодушно ще ми отстъпиш богатството нали :) Понеже за теб и без това няма значение, нали поне ще си щастлив ако не друго...  :woot

Добре ,а защо тези хора които нямат такъв избор са щастливи.Тях никой не ги е питал къде е разковничето,на това да си беден и щастлив

За, който щастието е в парите е за съжаление, на това се казва елементарен човек. Когато си постигнал личното щастие за какво са ти  пари.

Абсолютно щастие има само ако си надрусам с твърда дрога. Това което говорят някои наизуст че ако си беден и щастлив ти е достатъчно, са елементарни, даже непрогледнали човеци.

:excl: Никой не може да докаже че бедния колкото и да е щастлив няма да завижда на богатия, който също е щастлив. :excl:

Добре ,а защо тези хора които нямат такъв избор са щастливи.Тях никой не ги е питал къде е разковничето,на това да си беден и щастлив

Не говорим дали имат избор, а за това как ще се чувстват ако им дадем право на такъв. ;)

awe nai shtastlivite hora bi trqbvalo da sa bogati :)

T'ва беше най-голямата простотия,която бях чувала (нищо лично,защото напоследък все по-често и по-често я чувам,за съжаление) ..

Ще ти дам един елементарен пример,щото изказването е елементарно ( и пак нищо лично ) представи си си бол с кинти,караш хубава кола и имаш уж 'много приятели' и в един момент затъваш,а приятелите изчезват.

Стой си тогава с кинтите и бъди щастлив и ела да ми кажеш как е.

Аз например много мразя парите (причината не ми се обяснява) и ми е все едно колко пари имам в джоба,стига да има с кой да ги споделя,щото няма нищо по-лошо от т'ва да имам кинти,а в същото време да ме тресе няква самота.

Ами :censored2: съм ти и парите.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...