furiozo Posted June 22, 2003 Share Posted June 22, 2003 a! ma to imalo oshte 8p~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 22, 2003 Share Posted June 22, 2003 a! ma to imalo oshte 8p~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted June 22, 2003 Share Posted June 22, 2003 a! ma to imalo oshte 8p~ Ми освен като няма да ги триете така или иначе.. предлагам всеки ден да търса нови и да ви ги качвам.. па току виж съм се подмазал където треа Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 ale tova e mnogo gadno. Niakoi shte si legne s takova momiche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 kak po4na i kade stignaxte????????????? V kraina smetka tezi kartinki ako ne sa tuk 6te sa tam. Na dve klikvania razstoianie i pak sa6tot. Toia koito gi e ka4il mu e vse edno kade. Taka 4e re6avaite. Koito tarsi namira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 izvinete nqkoi da ima da6terq ot vas??? Az nqmam, no ako nqkoi napravi podobno ne6to s moqta da6terq primerno kato onezi snimki bih go utrepal bez da se zamislqm!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 Вено айде виж тук или тук .. и според теб всичко ли си имат? Виждал съм жени по на 20 и кусур дето и толкова нямат.Тва какво имат и какво нямат няма значение в случая.Според мен на варез тряя да има сичко.Kеф ти кифли,кеф ти чушки,кеф ти баби.Разни хора,Разни идеали :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest InTeRgAlAcTiC Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 podkrepqm s 2 ruce mnenieto na Ael. Tuk prosto trqbva da ima kolkoto se moje pov4e. Kakvoto i da e Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 Kato iskate vsi4ko eto vi edin "hubav"sait: link P.S.AKO STE QLI NE VLIZAITE!!!!VLIZATE NA SVOQ OTGOVORNOST! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 Vse poveche se ubejdavam che tva deto go kaza Coolie za morala e verno makar vse oshte da sam na negova strana... No kakvo li mojem da napravim 4mata ostanali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 Вено айде виж тук или тук .. и според теб всичко ли си имат? Виждал съм жени по на 20 и кусур дето и толкова нямат.Тва какво имат и какво нямат няма значение в случая.Според мен на варез тряя да има сичко.Kеф ти кифли,кеф ти чушки,кеф ти баби.Разни хора,Разни идеали :ph34r: Ael ti znachi 20 godishni po zle ot teia.Moze li da se nareche tova zena.Ti sega mi govoresh za niakakvi ne v chas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 24, 2003 Share Posted June 24, 2003 Izvinete ne bihte li opredelili v takav sluchai jena? Jenata samo tialo li e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted June 24, 2003 Share Posted June 24, 2003 http://bangedup.com/ eto edin goti sait za da se raztovarite ot napregnatia dialog. ne se zabraviaite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted June 24, 2003 Share Posted June 24, 2003 az li4no ne vazpriemem zenite kato tialo no normalno e kato vidi6 hubavo momi4e da go razgleda6 otgore do dolo i obratnoto= sa6to taka e normalno i da reagira6 ako e krasivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 24, 2003 Share Posted June 24, 2003 Izvinete ne bihte li opredelili v takav sluchai jena? Jenata samo tialo li e? emi te dneshno vreme niamat akul zato poceti tialoto i glavata se gleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 24, 2003 Share Posted June 24, 2003 Interesno togava shtom jenite principno niamat akal kakvo mislish za sebe si? No offence prosto mi e interesno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScherZ Posted June 24, 2003 Share Posted June 24, 2003 Izvinete ne bihte li opredelili v takav sluchai jena? Jenata samo tialo li e? emi te dneshno vreme niamat akul zato poceti tialoto i glavata se gleda mi JESUS e pak kaji go tva oshte vednaj 4e jenite nqmat akal i shte si imash seriozni nepriatnosti....ti vaosbhte mislish li kakvo govorish we... ne iskam da te obijdam tva sa palni gluposti.... parvo nito sa prosti nito samo tqloto na edna jena e vajno...estestveno vie majete 4iito akal se prostira samo v miniaturnata glavi4ka na onaq vi rabota moje da smqtate 4e nie sme prosti ili 4e....samo tqloto ni e vajno tva si e tipi4no vaj stil...a kolkoto do teq snimki naistina sa gadni...oba4e mi stana qsno 4e nikoi ot adminite nqma namerenie da se zanimava s takiva gluposti i da gi mahne tva si e tehno mnenie... v kraina smetka tva si e normalno za sastoqnieto na darjavata ni nikoga nqma da se spravim sas detskata prostityciq ako prodaljavame taka ama shans... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted June 24, 2003 Share Posted June 24, 2003 Ne znam za vas, no spored men tuk qvno zapo4va glupav konflikt ot sorta na maje sre6tu jeni. Podobni sporove kato toq koi e po-velikiq pol i tn sa absolutno glupavi i bezmisleni. 6tom jivota na taq planeta e zamislen taka 4e da ima maje i jeni ednovremenno, zna4i nikoi ne e po-velik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 25, 2003 Share Posted June 25, 2003 Principno e adski tapo da sravniavash majete i jenite. Nikoi ne moje bez drugia. Sami po sebe si jenite ne biha bili jeni ako niamashe maje no sashtoto vaji i za majete. Umstvenia i intelektualen potencial pak niama nishto obshto s pola. A i principno sam mnogo protiv postavianeto na obsht znamenatel. Kakvo kato poznavash samo tapi momicheta be Jesus? Tova znachi li che jenite principno i sichki sa tapi? Ami moje pak ti da si tap i da ne razbirash. A tova znachi li che majete principno sa tapi? Vkusa na jivota e induvidualnostta i vseki edin ot nas e sam za sebe si. Niama balgarska gostopriemnost, angliiska konservativnost, jenska svrahchuvstvitelnost, majko tvorchesko nachalo(i takiva neshta sam chuval-jenite bili zemni a majete izviseni i triabvalo da si gledat samo poeziata dokato jenite gi predrazpolagat za neia chrez...nai-chesto sex...hm). Vseki edin nezavisimo kakav e moje da pritejava kachestva koito da sa harakterni za niakoia druga grupa. I edno e harakterno kachestvo a savsem drugo e obshtia znamenatel. I kogato ne poznavash edin chovek a az ne smiatam che poznavam dostatachno dobre nito edin v toia forum e malko stranno da go sadish. Che koi si ti v sashtnost? Jesus? Hm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted June 25, 2003 Share Posted June 25, 2003 Aide toq pich deto predloji da kachva novi snimki da pastva link kato kachi neshto novo che mnoo me kefqt tiq jenki... Ne znam kvo se pravite vsichki na mnooo chisti....ako vi padnat tiq pichki shte gi skusate ama samo vdigate pushilka....bahti....ave...kachete oshte che tiq si gi svalih veche P.S Babichkite sa gadni ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 25, 2003 Share Posted June 25, 2003 Dobre ima izkluchenia.ScherZ e naprimer v tova izkluchenie.Obache dneshno vreme momichetata i momchetata stavat se po prosti.Ot 5 klas pochvat da vodiat polovzivot,da pushat cigari ,alkohol.narkotici.Emi kazete mi kakvo shte stane s teia lichnosti kogato stavat na 20 godini,emi az shte vi kaza.Pochvat da poludiavat, ne moze da im stava,ne misliat zashtoto ot narkoticite zatupiavat,kradat,samoybivat se.tova zivot li e.?Mnogo zalko za teia hora,obache vseki den stavat vse poveche,taka e kato ne mozesh da si napravish kefa s tvoite priateli otivash kum narkoticite misliat che tova shte im pomogne.Obache ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted June 25, 2003 Share Posted June 25, 2003 Зган.. това за качването на картинки го казах иронично.. никакво намерения нямам да търся подобни неща..още повече да ги ъплоудвам.. така че ще трябва да се намери друг.. Джийсъс.. поздравления.. това ти е най-дългия пост който си правил може би.. или поне от тези които съм видял аз.. макар,че със съдържанието му( на поуста) не мога да се съглася.Излиза че от всички жени на света 1-2 % са с акъл (плюс Шерз, макар че не разбрах как точно разбра че спада към тях...)Че има и глупави жени има...ама не са толкова много колкото го представяш. А от това за 5-то класничетата направо ми изленаха пришки от смях.Значи става детето на 5-клас.. пропушва..почва са налива като бъчва..след тва почва да върти кавали и след месец два почва да се боцка.. и продължава нагоре?Или пък на млади години почва да ги мъчи импотентноста?Хехе..То ако караха всички така до ся в България тинейджърския контингент щеше да клони към нула.Ако хората с които си обграден отговарят на по горното описание.. много съжалявам за теб.. намери си нова компания.Всеки прави всичко за себе си и си има мозък в главата.. а друг е проблема как го използва. П.С. Днеска мисля да потърся някой полудял тинейджър..импотентен при това,адски затъпял,крадящ и с намерение скоро да се самоубива.. ако намеря обещавам да си едитна поуста в твоя полза Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScherZ Posted June 25, 2003 Share Posted June 25, 2003 N00KiE parvo ne sam Шерз а Шерц i vtoro neshto e 4e ne sam iskala da postavq vaprosa kato boi mejdy maje i jeni....ne iskam da si davam argumentite oshte powe4e 4e vav foruma nie momi4etata sme malcinstvo:) sashto taka ne sam mnogo saglasna za tova 4e oshte ot 5-6 klas zapo4vat da se bockat ala bala...vqrno dneshnata mladesh(novoto pokolenie nabor 87) varvi malko nadolu i nqkoi neshta gi zapo4va malko po otrano ot kolkoto bi trqbvalo.....ama 4ak pak da tragva kam drogata za d asi prai kefa edva li ...powe4eto hora tragvat po patq na drogata moje bi zaradi problemi ili ako ne sa namerili smisal v jivota....ne znam opravqite se.....vseki darji jivotat si v race vseki znae kakvo e dobro za nego i vseki e reshil kakav iska da stane....spored men edna jena moje da mine bez edin maj(obratnoto edva li) no pri vsai4ki obstoqtelstva majete sa ni nujni do nqkakva stepen...tova samo go spomenavam ne iskam da otvarqm nova tema za razgovor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 25, 2003 Share Posted June 25, 2003 Emi kazete mi kakvo shte stane s teia lichnosti kogato stavat na 20 godini? Ami kakvo shte stane shte se osaznaiat. Mladite hora vinagi sa bili ednakvi prez godinite. Tova che baba ti sega e na malko neprivichna vazrast za idiotshtini ne znachi che ne gi e pravila. Za tova kakvi tochno ludorii stava duma...zavisi ot predostavenite vazmojnosti. Che ima deca-razvalini na po 16-20 godini taka e. Che ima hora koito taka i ne dojiviavat da se osaznaiat taka e. No vsichki li sa? I kolko procenta v sashtnost? Degradacia v obshtestvoto ni ima kato cialo. Primer za tova e toia spor. Neshto koeto spored men ne bi triabvalo da sashtestvuva. Zagovori se za tova che v dneshno vreme ne moje chovek da opredeli dumata moral. Vseki ia opredelia sam za sebe si no mai veche naistina ne e vseki. Vsichko tova e taka no tova znachi li v sashtnost che triabva da go tolerirame? Triabva li da tolerirame i pedofiliata zashtoto sporat e tochno za snimkite s babki i deca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 25, 2003 Share Posted June 25, 2003 ScherZ vinagi sam mrazil feminizma. Kakto i majkoto ego. Makar da go pritejavam v niakakva makar i neznachitelna stepen. Glupava rabota e sichko tova. Kakvo znachi jenata moje da se opravia sama a maja ne? Ti mojesh li bez maj? Az ne moga bez jena. Tova dokazva li tvardenieto? Pak povtariam horata sa lichnosti. I molia vi ne sadete. Niamame tova pravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.