basten Posted June 19, 2003 Share Posted June 19, 2003 Ami ot izvestno vreme nasam game serverite se lagvat qko. Aide za CS+cd razbrah, no za ET zashto tolkova lagva...i tam li mashinata e slaba. Posta ima za cel da alarmira admin-a i da se nadqvame, 4e toi shte go vzeme prisurce i shte se opita da reshi problema v kratak srok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 19, 2003 Share Posted June 19, 2003 basten, imame si admin kat slynce problema shte se reshi, stiga da e po negovite vyzmojnosti :") Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted June 19, 2003 Share Posted June 19, 2003 Ami ot izvestno vreme nasam game serverite se lagvat qko. Aide za CS+cd razbrah, no za ET zashto tolkova lagva...i tam li mashinata e slaba. Posta ima za cel da alarmira admin-a i da se nadqvame, 4e toi shte go vzeme prisurce i shte se opita da reshi problema v kratak srok. Ami basten neznam zashto na teb ti lagva ama na men ne!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 19, 2003 Author Share Posted June 19, 2003 HitMan ti tolkova i igraesh...postoqnno si murtav. V4era se moleshe prez 10 sec "Spri tiq bombi"(za nezapoznatite 4oveka imashe predvid Air Support)...Kakto i da e, ima i drugi useri kato Ted i Bronx primerno, koito nqmat lag, no za tqh si mislq e normalno... Ps: HitMan da ne se 4ustva obiden, prosto ne sam samo az s podoben problem i zatova sam postnal. Vidqh edni logove, koito e pokazal poznai i za sega mislq, 4e vsi4ko e nared...stiga admina da dade priqtelska ruka na gamerskoto bratstvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted June 19, 2003 Share Posted June 19, 2003 Be lagva za svetovno bati skapanata rabora Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 19, 2003 Share Posted June 19, 2003 Be az 4uh 4e Evrokom imat problemi kato cqlo i zatova lagva sigurno.Iz celiq grad neta ne e nared. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted June 19, 2003 Share Posted June 19, 2003 Be az 4uh 4e Evrokom imat problemi kato cqlo i zatova lagva sigurno.Iz celiq grad neta ne e nared. Mdam i ot dosta vreme e taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prasko Posted June 19, 2003 Share Posted June 19, 2003 oleee ..... az ot 1/2 sedmici suepr problemi s i-neta Tu svalq tu ne svalq stranici q otvori q ne s mrave6ka skorost misleh 4e problema e v men i 4e 6te se nalaga format e v men li e ili kato cqlo i pri vas e taka toq period ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic872 Posted June 19, 2003 Share Posted June 19, 2003 кво да ви кажа... нета са го прецакали Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted June 19, 2003 Share Posted June 19, 2003 Iavno maimunite na klona sme veche baia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 20, 2003 Share Posted June 20, 2003 za ostanalite neznam no li4no az nqmam problemi s interneta. naistina zabelqavam 4e na dosta hora mnogo im lagva v ET. mnogo malko sa horata kato men na koito ne im lagva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 20, 2003 Share Posted June 20, 2003 Ami az si slagam sega Rise of Nation i shte si cykam neia.. pinga mi kym et serverite e mnogo gaden i nishto ne se poluchava. ne znam kakva e prichinata na edni da im e dobre, na drugi zle, ama tva e gadno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 20, 2003 Share Posted June 20, 2003 Ami az si slagam sega Rise of Nation i shte si cykam neia..pinga mi kym et serverite e mnogo gaden i nishto ne se poluchava. ne znam kakva e prichinata na edni da im e dobre, na drugi zle, ama tva e gadno. tova ozna4ava li 4e pove4e nqma da te vijdam v ET survera. ne iskam taka. kakto vijdash furiozo polaga usiliq i suvsem skoro vsi4ko trqbva da se opravi. P.S. pomnish li kogato furiozo otide v nedelq do ofisa za da opravi survera Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 20, 2003 Share Posted June 20, 2003 tova ne zavisi ot furiozo. i ne e ot syrvara na pen pinga mi e osran kym evrocom.net play.evrocom.net et.evrocom.net warez.ru ima niakva prostotia ama ne znam kva. Dnes vleznah sam vyv servera da vidia dali ima podobrenie, syshtata rabota. Lagva mi taa... .., a inache problemi s neta uj niamam. Normalno vsichko, a ako resha da DL ot warez-a si smykvam na moia si max. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crexis Posted June 20, 2003 Share Posted June 20, 2003 poznai za da cukash v server ti polzva upload skorosta .... ne te ebe dali ti e burz downloada. !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 20, 2003 Share Posted June 20, 2003 da, zabeliazvam v mrtg traifca mi, che kogato sym igral ET, uploada mi e do max.. interesno togava kak igrat drugite, na po-malka tarifa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted June 20, 2003 Share Posted June 20, 2003 moje da se luja no mislq ce za igra trqbvat samo 4k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted June 20, 2003 Share Posted June 20, 2003 slojete si po malyk rate Options -> System -> Networkong ili v console /rate 5000 tva deto e LAN/Cable/DSL e 25000 a vie nqmate tolkva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.