w00x Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Като заговорихте за любезност и отзивчивост, се сетих се едно от предаванията на Майкъл Муур. Беше накарал един актьор да легне "мъртъв" на една от централните улици в Ню-Йорк и един да легне на една от централните улици в Лондон. Да види кои са по-отзивчиви. Хората си лежаха 15-20 минути, бяха подминавани и оглеждани, докато накрая на онзи в Лондон не му помогнаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Я стига бе. Кой те излъга. Америка е една от страните, в които се знае че хората са студени. Всеки както го гледаш че ти се усмихва, през това време се чуди как да ти забие нож в гърба. Ти какво предпочиташ? Фалшиви усмивки или реални чувства. Не че който отива там, отива точно заради усмивките де. Иначе желая ти голям успех там. Ъъ мен какво ме интересуват твоите чувства като те срещна на улицата ? Същото, което теб моите. Нито ме интересува продавачката в магазина дали има запек, нито какви са проблемите на някой, с който се разминавам по улицата. Хората тук си оставят проблемите у тях и ходят да си вършат работата или да си правят кефа, и това е лошо според теб, така ли ? ТУк даже ако спукаш гума на магистралата полицая е длъжен да ти я смени, в БГ най-много да те измуфти 5 лева да си купи кафе от някъде докато ти гледа сеира... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 да питам...ако си на възраст под 21 можеш ли да си подадеш документите или трябва с родители ? също така ако ти дадат картата сам ли решаваш с в кой град да идеш или те ти казват ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 трябва да си над 18 и да си завършил средното си образование. Иначе картата ти дава право да превиваваш където си искаш в САЩ, тя е само част от закона, ти сам трябва да си намериш работа и ти решаваш в кой град да си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 мерси slay за тези които искат да се пробват...записването за DV-2008 Lottery започва от 4 Октомви и ще продължи до 3 Декември Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Има нови инструкции за участие http://travel.state.gov/pdf/DV_2008_Final.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 трябва да си над 18 и да си завършил средното си образование. Иначе картата ти дава право да превиваваш където си искаш в САЩ, тя е само част от закона, ти сам трябва да си намериш работа и ти решаваш в кой град да си не е ли над 21? Защото аз бях на 20 и нямах право да участвам сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Значи са те излъгало много жестоко и са си направили гавра с теб и са ти пропилели 2 шанса да получиш зелена карта Това са официалните инструкции за кандидатстване за зелена карта, погледни в началото на 11 страница, 18 точка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 ми аз си имам зелена карта, но се водих като дете под 21 и за тва имах право да замина. Сега може да е променено. В кой сайт се правеше регистрацията. Един приятел иска да се запише Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 мисля че е тук www.dvlottery.state.gov може да се пробвам тая година Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Лотарията започна,да си пожелаем късмет http://www.dvlottery.state.gov/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 дам ...аз ще се регна тоя или други месец време има Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Само да ви кажа че от България по-хубаво няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Само да ви кажа че от България по-хубаво няма хааха ти се изказа И слагаи едно "според мен" отпред Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Само да ви кажа че от България по-хубаво няма аз не съм много съгласен. Но все пак и зависи в кой щат си. Ако отидеш в Тексас ще те направят на нищо. Родените в САЩ са си късметлии. Но все пак съм радостен, че сме се родили в нормална държава. Ако бяхме в Ирак или някоя подобна Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 аз не съм много съгласен. Но все пак и зависи в кой щат си. Ако отидеш в Тексас ще те направят на нищо. Родените в САЩ са си късметлии. Но все пак съм радостен, че сме се родили в нормална държава. Ако бяхме в Ирак или някоя подобна Какво значи ще те направят на нищо ? И какво им е късметлийското на родените в САЩ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 И какво им е късметлийското на родените в САЩ ? имат американско гражданство Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Какво значи ще те направят на нищо ? И какво им е късметлийското на родените в САЩ ? 1. в Тексас са много озлобени към чужденци 2. Късметлийското - най-популярния език в света им е роден и не им трябва да учат други езици. Живеят в една от най-богатите страни в света. Ако не си забелязал целия свят работи за САЩ. По мои наблюдения ако не са чужденците тая страна ще загине (американците не работят черна работа). Можеш да си купиш всичко с няколко цъкания на мишката. 95 % от всички сървъри, сайтове, програми са в САЩ и всичко е на английски. Не само сайтове, ами и филми и песни и всичко. И нещото, което най-много ми харесва - никой не гледа с кво си облечен, ква кола караш или къв GSM имаш, нещо което в БГ е на първо място и всеки говори само за тва. Това е мое мнение по наблюденията ми вече 4 месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Уважавам решението ти! А тези от Вас, който искат/смятат да напуснат България завинаги....незнам....мисля че е под достойнството ми дори да Ви напсувам....но все пак вървете на майната си, ако щете! П.П. Само не ми казвайте, че съм шубе, че живея на гърба на мама и тате и тем подобни! Що бе всеки има право на избор, всеки е свободен да иде там където предполага, че ще се чувства щастлив, ако иска завинаги ако иска временн, твоят избор пък е да си останеш тук. Само не виждам с какво твоят избор те поставя над другите та ти е под "достойнството" ти да ги напсуваш. На д тях ли си нещо, за нещо повече ли се имаш или това те прави по-човек от тях ъМ? Всъщност с туй си изказване ми се струва слизаш доста под много хора, такива които уважават твоят избор, въпреки че техният е друг. А иначе като си говорим за държавата и колко много била направила тя за нас. Ами пич, аз си плащам данъците, мъ не виждам защо, плащам си и осигуровките всякакви мЪ пак се чудя за къф ги плащам. Така, че тая тема да не я подхващаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 10 години пусках и не спечелих - вече не ми се занимава с глупости! Да разчитам на лотария, за да постигна нещо в живота - умряла работа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.