Jump to content
BulForum.com

Моля предложете дипломна

Recommended Posts

Здравейте, тази година ми предстои дипломиране по специалност "компютърни системи и технологии" (бакалавър), но все още не съм решил каква точно тема да си избера за дипломната работа :no:

Принципно темата може да е както софтуерно,така и хардуерно ориентирана :P

Ако някои е завършил подоба или същата специалност, или просто има хубава идея, нека я сподели и по възможност да я опише накратко

П.С - нали не съм постнал на грешно място? :unsure:

@DJ MaTriX

според моето разбиране не е необходимо дадено устройство да е свързано конкретно с компютър, за да се причисли към хардуера..

Темата може да бъде каквато и да е разработка..нещо с микроконтролери, разни логически схеми и т.н...просто предложете нещо :rolleyes:

мога да ти продам моята ;-) защитена е преди 5 години или май вече 6 станаха :-) разбира се с отличен ;-) лесна e като я разбереш и никой от изпитната комисия (в ТУ) нямаше и идея за кво говоря затова се разминах без никакви въпроси. ама е трудно да си намериш ръководител. темата е:

Подобрения и защита на протоколния стак TCP/IP от SYN Spoofing Denial of Service атаки.

Ако си заинтересуван може да я имаш за 2.50 лв :-)

@genecatcher

Napi6i algoritum za 128bit korekcia na gre6ki pri HDD.

??? :huh: ако не се бъзикаш нещо, то дай някакви подробности :)

@garga:

Благодаря за офертата, но идеята ми е да направя нещо сам, което в последствие да ми е от полза при намирането на работа и т.н

идеята ми е да направя нещо сам, което в последствие да ми е от полза при намирането на работа и т.н

prekrasna ideja. znachi moja savet bi bil da izberesh parvo na kakva platforma da go pravish kato imaj predvid che njakoi neshta sa po-visoko plateni drugi imat poveche prilozenie (t.e. poveche tarsene na hora vapreki che po-nisko plateni), tredi sa po-interesni (moze bi samo za teb, moze bi za poveche hora), no pri vsichki polozenia tragni ot izbora na platforma (hardware+soft za control, driveri za neshto, desktop application, web application, s bez bazi danni, neshto s poveche algoritmi ili pyk s poveche user interface i t.n. i t.n.), sled tova izberi i ezik na kojto shte pishesh no pri vsichki polozenia gledaj da go napravish kadarno, s poveche obrabotki na osobeni sluchai, i naj-veche ako shte pishesh software pleeease slagaj chat-pat komentari i gledaj da sa malko po-opisatelni imenata na promenlivite i na funkciite... ako iskash poveche "jokeri" prati mi PM... az shtoto sym ot "drugata strana na barikadata" :)

Хайде предлагайте идеи бре :zzz

Az imam edin vapros!!Izbral li si diplomen rakovoditel??? :confused Ako si go storil obsadi vaprosa s nego i taka mojete da izmislite ne6to interesno :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...