Jump to content
BulForum.com

GOLF GTI

loafer

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Supercharger,ne kazvam nishto protiv celicata! Samo kazvam,che veche ne se peoizvejda!Poradi tam nqkuv drug model,zaradi koito sa spadnali prodajbite na celica i sa q svalili ot konveira

Aphex,shto shofirash bez kolan be, tva sa 10 tochki i 40 lv globichka!Ako iskash... Bat`typite katajii....

Aphex,shto shofirash bez kolan be, tva sa 10 tochki i 40 lv globichka!Ako iskash... Bat`typite katajii....

loafer : Коланът спасява повярвай ми. Вторият път ,(като направих ладата - комби онзи поркан дядка), като се ударих бях без колан и си строших предния джам с глава, жив късмет си беше че се отървах само с натъртване. Между другото са го :censored2: здраво дедето с 1.6-7 направо по бързата.

~mod. edit~

2.  Не е разрешено използването на псувни, обидни думи, преки характеристики или самоцелни саркастични забележки, особено когато целят разпалване или подклаждане на конфликт.

Май не си си прочел Правилата и не ти прави впечатление, че си на модериран режим или пък не ти пука - що да не си псуваш наволя... нали?!

Като ме снимаха бях паркирал. Иначе принципно винаги си слагам колана, станало ми е навик до такава степен че ми е супер дискомфорно като не го сложа.

Така че ползвайте колани за да не случи случка.... :ghost

da, naistina, ako shte kazvame koi kakvo predpo4ita moga da spodelq nqkoq FANTAZIQ kato Ford MUSTANG SHELBY GT 500 '67 :lol: ,a ina4e edna 4erna nato4ena ASTRA GSI16 2.0 (ne znam klko konq e) me ustroiva idealno za gradko mom4e kato men ;)

аз също съм на мнение,че трябва да се слагат коланите, 1-за да не се заяждат онея с светлоотразителните жилетки и да искат да им буташ и 2-защото никой не знае в кой момент какво ще му се случи! :)

А иначе относно celica-ta миля че съм прав,че е спряна от производство:( Ама по принцип не си падам особено по японски автомобили:) Все пак всеки си има вкус и това е моето мнение:)

......

А иначе относно celica-ta миля че съм прав,че е спряна от производство ............................

селика си се произвежда на конвейр - има си и модел 2004 година. щяха да я спират, ама размислиха.

а за коланите сте много прави - слагайте ги.

personal favourite: Лотус Елис. Пластмасова трошка "направи си сам" ама не вярвам някой с голфче или астричка да успее да дръпне 200 км/ч за под 12 секунди :)

е ние от 4000 лева нагоре тръгнахме. то и аз искам Mitsubishi Galant 97 година или Eclipse .. ама от къде се взимат толкова пари?

ALFA ROMEO 33iE /1.7 BOXER 115ks.

mnoo qko,az karah 1.3iE 90ks.94godina ,200km/4as za normativ gi prai6e.Lo6oto e 4e ve4e e na morgata,skasih q malko :lol: ,sq karam kaka i 155TS. 95godina.

i dvete gi vzeh mnogo evtino.Za da ne sam offtopik 6te kaja 4e 5godini karah GOLF 1 1.6 proizveden 1976 god.i taq darta barutnica otide na morga s kompresiq 11 na 4etirite cilindara.o6te ma e qd 4e q dadoh varve6e kat iztrebitel.

PS. taka 4e karaite stari golfove i novi alfi :punk :D

Одата за Кадета !

Беше преди години хит голям.

боже как не го е срам?

Опел Капка се нарича,

абе гомното и се спича.

Чуеш ли такъв модел

бягай като шундравел.

За таз култова бракма човече

жив конструктор няма вече.

"Ето, Ето" - викнаха от Германия,

"Сбъдната е селската мечта,

Опел Капка се нарича тя!"

Кола с гоям багажник и с теглич,

и малко по-добра е от Москвич.

Но, за да караш ти такъв автомобил,

галони аклохол трябва да си пил.

Не не се сърдете господа,

нищо лошо няма в таз бракма,

незнам защо наречена кола,

просто казвам ви сега .....

me4taq si za edin moskvi4 da mu vzema edni gazovi amortisiori da padne do zemqta. v edno spisanie za tuning vidqh dvigatel za toiota supra ,pulna injekciq za 650 dolara.da mu go rugne6 na moskveto 6a e luda rabota

4e i posle moge6 da tuningova6 dvigatelq. za edno sportno oka4vane 6e se orusi6 malko pove4e.a za 6asito moje6 sam da go podsili6 i zakurpis6.a ako si bogata64e 6te imas6 pari za muzika v bugajnika i drugi izguzici,no bez tqh tuninga izliza okolone pove4e ot 4-5000leva

:woot

Абе и аз от отдавна си мечтая да си напраа тунинг на ладичката 5, ама нещо май нема да стане.А иначе двигатели-колкото щеш!Особено по моргите!Имам приятели в рали бизнеса и ще я направят без пари.Които части могат ще ми дадат, ама пак излиза бая солено!!!Иначе ладичката е `87 на 130 000км.от 0 до 100км/ч за 25сек последна кат я пробвах.Максимална скорост 158км/ч и не съм я настъпвал повече!!!

Одата за Кадета !

Беше преди години хит голям.

боже как не го е срам?

Опел Капка се нарича,

абе гомното и се спича.

Чуеш ли такъв модел

бягай като шундравел.

За таз култова бракма човече

жив конструктор няма вече.

"Ето, Ето" - викнаха от Германия,

"Сбъдната е селската мечта,

Опел Капка се нарича тя!"

Кола с гоям багажник и с теглич,

и малко по-добра е от Москвич.

Но, за да караш ти такъв автомобил,

галони аклохол трябва да си пил.

Не не се сърдете господа,

нищо лошо няма в таз бракма,

незнам защо наречена кола,

просто казвам ви сега .....

kvo ima6 protiv kadeta we snobar ? ti de ne kara6 FERRARI ?

a we jordji_s,nqma ni6to protiv kadetta, i az karam takova "neshto" 1.4i. Ama mi idva slabi4ko, na gas sum karal do 170 nqkade, posledniq put kato se pribirah ot sofiq, me sprqha na magistralata sus 165km/h, 4ak az ahnah, ito tva na gas! I na mene ne mi se vqrvashe mnogo,ama na, radara ne luje:) Inache nqmam nishto protiv kadett-a, ama smqtam da go smenqm skoro:::))))))

kvo ima6 protiv kadeta we  snobar ? ti de ne kara6 FERRARI ?

+ tova ne mislq 4e me poznavash, za da kajesh, 4e sum "snobar"!!!!!!!!!! :punk :excl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...