Jump to content
BulForum.com

GOLF GTI

loafer

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

а бе елементи,които да вдигат на думи конете много,ама всъщност само надувки! Най-много се разцепвам като видя как няк'ва много тунингована кола (ама само външно) диша праха на друга, съвсем проста на външен вид, но с невероятни възможности!!! :D

бе това за Шумахерите на пътя си е съвсем така.Аз имам един приятел ,който за два месеца шофьор се удари 2 пъти,даже преди това и с учебната кола се беше фраснал! Имаше и други произшествия,ама те не са за разправяне много много,нали разбирате....

Защо ми се струва че май го познавам тоя твой приятел?Даже сум почти сигурен,че го познавам.

А за Голфа третият стоп и теглича добавят поне още 15-20к.с. :D :D

Аз съм този на който му взеха книжката, и се бил удрял и к'во ли не... Ивчо, ти беше този който казваше,че било тъпо да се говори зад гърба на другите мисля .. не е ли така ? Мекия на всички които не харесват голфовете, за такова съм имал пари такова съм си купил... ударил съм се 2 пъти(някой задава ли си въпроса как?при какви обстоятелства?) ... абе я да си ебеш майката ! Писна ми ...

Golf 3 GTI Edition 2.0 115 bhp :: 1995/9 ::

Нужно е да познаваш възможностите на колата, не по-малко от собствените

xaxa mn sme6no basi prostotiata. Danebi nqkoi sas golf lll da te e izduhal na svetofara 4e tolkoz mrazi6 ina4e super qkata kolica :P

:)))

Удар 1-ви : 2 часа по-рано ми задигат от багажника музика за 7-800 лева, на 50 метра от застрахователното ми дружество отнасям една витара със 70.Имах колан и ми се отвори bag-a.

Удар 2-ри : На булевард южен ме засича един поркан дядо със 1.73 промила. Направих му жигулката комби, а аз си счупих предния джам с глава.Нямах колан и не ми се отвори bag-a, за сметка на това имах грандиозен късмет,че се отървах жив и здрав.

ВИНАГИ ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕДПАЗНИ КОЛАНИ !

xaaxaxa

:lol:

tva mi haresa, i absolu6ibalno go podkrepqm.

samo edna dobavka kam poslednata to4ka za pozata v kolata, ako individa nari4a6t sebe si 6OFIOR (ili DRIVER za po-naprednalite) gleda patia prez procepa mejdu gornata dyga na volana i tabloto, trebe da se pribavqt minimum o6te 10 kon4eta

:punk

e кво му има на Корадото. мен супер много ме кефи. предпочитам го пред оная мизерия Калибрата.

корадото и мен ме кефи ама не бих си купил,защото даржи прекалено висока цена за кола на 15-20г.Дефекта му бил в спирачките,най-много смъртни случая в Германия за незнам-си-коя година

И в спирачките, и в скоростната кутия, и тези двигатели G60 не са много читави...ако ще е корадо трябва да e VR6.

Изобщо вземеш ли си го ще ти излезе много солено...

По-добре една toyota celica :)

mm az ne sum suglasen za selica-ta,shtoto i tq e svalena ot proizvodstvo,zaradi niskiq interes! Ako e qponska da e Honda Civik ili nqkva mazda,az sum privurjenik na MAzda 6

На технологично ниво изобщо не можеш да ги сравняваш тези коли с селиката...Става дума за стари возила, новата Мазда 6 си е кола-мечта направо.

A koi shte obesni kakva e vrazkata:edna lepenka i dvigatelq,svetlini na auspuha i dvigatelq.Kajete de pls.Mnogo mi e interesno.

Майтап си правим бе пич...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...