Jump to content
BulForum.com

Hitite mechoci.Kakvo mislite za tqh?

mitak_91

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

За първи път като ги слушах много ме изкефиха, ама нещо ми омразнаха.

• 1 month later...

Абе Хитрите мичоци са супер тъпня! Хванете чуйте GP (Gosho from Po4ivka) Тва просто рулира.Чуйте го и тогава ще си говорим ;)

Аааахааааа Йеееееаааааааа :)

Е стига с тия бози бееееееееее.... Туса СЕМ няма ли? То бива долнопробно, ама това вече на нищо не прилича....

• 2 weeks later...

преди и мен ме кефиха...като ги чх за 1-ви път се разцепих да се смея. :woot ,

ама като ги слушах 4-5 пъти и вече ми стана безинтересно.....

същата работа е и с черно фередже..ама тва е друга тема :punk

пък и мечоците нямат сжоя измислена 'песен' все взимат някоя готова песен и по нея правят малко смях ;) ако мога така да се изразя.

На кратко: хитрите мечоци им мина времето :devil .

Абе Хитрите мичоци са супер тъпня! Хванете чуйте GP (Gosho from Po4ivka) Тва просто рулира.Чуйте го и тогава ще си говорим ;)

Аааахааааа Йеееееаааааааа :)

тоя Гошо от Почивка е същата работа....и той горкия се опитва да вкарва някакви рими ама нали ги чух песните му.....и те са за кофата.. :devil :devil :devil

Според мен нито Гошо нито Мечоците правят нещо кой знае колко качествено.Могат и по добре,но явно липсват финанси за това.Постигнатото досега...няма да коментирам за да няма обидени.

Офф:Йеаааа 200 поста.Ша съ разцепя кат родопска гайда!!! :punk

Абе само нещо не чатнах-как решихте че Хитрите Meчоци са седми клас? Тва доказана информация ли е?

Хаха ако си прав братле това поне доказва интелектуалното им ниво!Ши съ разпоря кат родопска гайда...супер много народ ги слушат тия.Малеее ша лудна.

emi mislia che kato gi chuesh pyrvia pyt e iako. ama na vtoria veche ti pisva :) a na 3tia veche me drazneha.

Ne mi se 4etat 3 stranici i neznam za kakvo stava vapros...no gledam Topic-a e "kakvo mislite za Hitrite Mechoci"

Az mislq 4e sa palni bokluci ... i zaedno s tqh mojem da izhvurlim celiq balgarski Rap ot roda na Misho Shamara, Spens, Konsa, Loshite i taka natatak.

Koito slusha takava muzika naistina si grubi vreme slushaiki q.

Ne mi se 4etat 3 stranici i neznam za kakvo stava vapros...no gledam Topic-a e "kakvo mislite za Hitrite Mechoci"

Az mislq 4e sa palni bokluci ... i zaedno s tqh mojem da izhvurlim celiq balgarski Rap ot roda na Misho Shamara, Spens, Konsa, Loshite i taka natatak.

Koito slusha takava muzika naistina si grubi vreme slushaiki q.

Тук ще видиш някви върли фенове на тази много "смислена" "музика"...за R&B Rеcords говоря.

По темата:Хитрите Мечоци доста яко се гаврят с тези горе,обаче след време ти писва да ги слушаш...и не вярвам че са 7ми клас!!! :D

ка ще са неизвестни!! те са ГОЛЕМИ!!! толкова мъдрост... какви текстове... какви вокали... нямам думи!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...