Jump to content
BulForum.com

Hitite mechoci.Kakvo mislite za tqh?

mitak_91

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply
sa6toto kato 4erno feredje samo4e stil rap.

Няма как да е същото. Черно фередже са музиканти, а тея тука записваха на домашния си касетофон когато са били 6-ти клас...

sa6toto kato 4erno feredje samo4e stil rap.

Черно Фередже са далеч по-стойностни отколкото тия малчовци :) Имат смисъл песните им (донякъде де ) докато при хитрите мечоци това липсва почти изцяло ..

иначе и мечоците ме кефят де .. като искам да слушам няква пълна тъпотия .. и като искам да затъпея още повече (което напоследък ми е доста трудно :D ),

си ги пускам тях . Любимата ми песен е "Желев на буклука " или нещо такова :)

Ама от къде накъде всички сравнявате Мечките с Черно фередже? На каква база правите това сравнение?!?!?!? :confused

Много луди пичове и много ме кефи че усмиват и се ебават с измислените рапъри от "аРе Не ма Бии" които са комерсиални и супер смешници.

Иначе Черно фередже е къде къде ...

Като стана въпрос за черно фередже какво стана с тази група?

А по темата: много лигава работа но поне са се опитали и да не забравяме че са били 6-ти клас :)

"Най-евтиния телефонен разговор на територията на града само за 250 лв. на минута или за 25000 лв. на месец..."

Е Хитрите мечоци ме кефат определено :D

Ама вече малко ми омръзнаха ;)

Първо - "искам да се движа със торпедо във нас" :P

Мечоците за мен са най-добрата хип-хоп група в България, предимно защото не се взимат насериозно и успяват да забавляват, докато всички останали са много заети да са gangsta, за да правят музика или да имат някакви свежи идеи.

Текстовете няма да ги коментирам. Там работата е прекалено дълбока и пространна, за да се занимавам сега с нея. Но ги харесвам много.

Черно Фередже са далеч по-стойностни отколкото тия малчовци :) Имат смисъл песните им (донякъде де ) докато при хитрите мечоци това липсва почти изцяло ..

иначе и мечоците ме кефят де .. като искам да слушам няква пълна тъпотия .. и като искам да затъпея още повече (което напоследък ми е доста трудно  :D ),

си ги пускам тях . Любимата ми песен е "Желев на буклука " или нещо такова :)

Tva edva li sa mal4ovci,ami nqkvo pre4upvane na glasa praveno na komputar i az neznam kak :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...