GeorgiK Posted June 22, 2003 Share Posted June 22, 2003 Ami dali podhoda na Real e pravilen mislia govoriat uspehite im. Triabva da sam palen debil da ne go priznaia. Tova che az predpochitam drugia v kraina smetka si ostava za men. But who fuckin cares. Samo sega se seshtam za Figo da kaja. Toi veroiatno shte si zamine. Ne che Beckham shte mu zeme miastoto a prosto toi David zatova idva. Govori se za prodavane na Figo ot baia vreme. Az ne viarvah che tochno Beckham shte kupiat da go zamesti no iavno e taka. Nai-golemiat predpolagaem beshe Joaquin i sega mi e interesno kade li shte zaigrae toi shtoto se samniavam da ostane v Betis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 22, 2003 Share Posted June 22, 2003 Ami az li4no malko se izdraznih 4e kupuvat Bekcham, a ne pomislqt za klasen za6titnik. Ot druga strana ima mladi igra4i ot 6kolata koito sega se obigravat kato Pavon i Raul Bravo. Figo e dyrt ve4e taka ili ina4e mu e vreme. A si mislq 4e Del Boske tyrsi perfektniq podava4 ot stranata na Figo 6tot otlqvo Carlosh i Zidan sa dostaty4ni. Ne znam sq kak e to4no ama taka si mislq. A nqkade 4etoh 4e Guti zaminaval z United ? Ima li ne6to vqrno v taq rabota ? Guti hi4 ne e lo6 igra4 makar da e v sqnkata na golemite igra4i. Ako ide v Utd 6te stane golqm igra4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 22, 2003 Share Posted June 22, 2003 V spisaka ot 102ma igrachi v manutd.com za koito oficialno se e govorelo che otivat v Man Utd Jose Maria Gutierez go niama...no znam li... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.