Mechka Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 kakwo wi e mnenieto zatwa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Ами крайно време беше , тоя малоумник 'ЦАРЯ' вече толкова много дразни, че...... ******************************************************************************** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Царя е точен човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Абе пак някой е платил за да организират този митинг,в Бг случаини неща вече не стават Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted November 10, 2004 Author Share Posted November 10, 2004 Царят или е мноо умен да се ебава с целия български народ или е адски тъп Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Лощото е ,че няма кой да дойде след него: БСП ли дето осра пейзажа през 96-97, или СДС дето го доосраха след тях Не че царя е по-добър ама като казват всеки народ си заслужава управниците Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erin Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 ами много го търпяхме , дано хората са се събудили вече .... ДАНО Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erin Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Ами нали сте гледали ТЕРМИЛ , тука е тъмна КРАКОЗИЯ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Банада неудачници, които обвиняват другите за своите несполуки, никой не ги е карал да работят насила, след като са избрали да живеят и работят в българия да са си направили сметката. А Симеон дойде с много добри намерения, а единствената му грешка, е че се е обградил с боклуци, които правят мили очи и правят същото каквото правеха всички управляващи до сега, а най-лошото, е че неможе да се усети вече 4 години. P.S. Хубаво, че го няма карамана, щото като му знам мнението за "симеончо" и десет модератора няма да могат да го изнесат . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Аз не съм избирал да живея и работя в България Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Аз не съм избирал да живея и работя в България В какъв смисъл, някой те е вързал, забранил, имаш черен печат в паспорта "Животът е такъв какъвто си го направиш" тривиална фраза но много актуална, ако нямаш физически или психически ограничения можеш да живееш както икъдето си искаш [е разбирасе ако нямаш нищо в канчето(не говоря конкретно за никой) сам си си виновен, както се казва "с мераци нищо не става]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Аз пък избрах да живея тук и не съжалявам Колкото и да сме зле,майната им на парите като няма с кой да седнеш да пиеш по една ракия и да гледаш мача Като българите друг такъв манталитет няма,нищо че си имаме и лошите страни Link to comment Share on other sites More sharing options...
oTkopEMaHaMaMa Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Едва ли някои би платил на тея хора да излезнат да стачкуват. Може да се каже,че съм малко навътре поне с нещата дет стават' с Булгартабак. Абсолютно никой не ги е карал ТЯХ да ходят където и да е. Просто нуждата го изисква. И оная МИСИРКА проста Шулева, дет' ги говори ония глупости по бТВ-то само може да си ги завре някъде!!! Тва правителство яко SUX. Ама покрай него всички ние лапаме и т'ва е. Да си взимат парцалите и всеки келеш от където е дошъл там да си ходи,вместо да се чудят какво още да пуснат за приватизация,как да "опра'ят" бюджета по техен джоб и т.н... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Aquila, предлагаш ми или да живея извън закона, или да се оженя за човек който не обичам. На това ли му казваш: "Щастлив съм, оправям се сам"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Чувал ли си за "зелена карта", "бизнес виза", къдърният човек винаги ще го вземат на работа. Хилядите заминали в близките няколко години да не са всичките извън закона??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 О, извинявай, със зелена карта ще бъда наистина един много щастлив човек. А да те питам ли ти защо си в България? Или може би не си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Майка ми е от 4 години в щатите с мъжа си и сестра ми. Заминаха със эелена карта и мога да те уверя, че са много щасливи и нямат намериние да се връщат. А аз съм още в България, защото са ми наложени прекалено много ограничения, но при първа възможност смятам да се опитам да осъщиствя целите си, и то не тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Carq da go du....a(riskuvam malko warn ama ko da praa). Za svalqne e tova pravitelstvo ama toq pyt ako moje i da otrepat nqkoi belkem zapikqsat dugite Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 О, извинявай, със зелена карта ще бъда наистина един много щастлив човек.А да те питам ли ти защо си в България? Или може би не си... <{POST_SNAPBACK}> Да бе сутрин да ставаш да работиш,вечер да се прибираш да спиш Абе хора ,защо живеете с тези илюзии ,че в САщ е утопия ,където са заприритали за нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Едва ли някои би платил на тея хора да излезнат да стачку <{POST_SNAPBACK}> ОООООООООООООООООО не знаеш пък колко много има дето им плащат Като онези цигани от Видин ли бяха или от Русе ,дето не знаеха и за какво митингуват И защо си мислите ,че трябва да запазваме губещи предприятия с остарели технологии И стига сте плюли само царя,толкова ли бързо забравих те какво направиха тези преди него Link to comment Share on other sites More sharing options...
oTkopEMaHaMaMa Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 И защо си мислите ,че трябва да запазваме губещи предприятия с остарели технологии <{POST_SNAPBACK}> УоУ!!! Губещо е може би в Шумен....в Ст.Загора, ама да ме извиняваш "Пловдив-БТ" АД не е било на загуба от 4 ГОДИНИ насм! И особено със Слим-а дет' правят... Може би не знаеш,но доста голяма част от производството е за чужбина(в смисъл марки цигари), които не са на нашия пазар. Да напраяят пакет на предприятията, които губят. Защо покрай тях да си губят работата останалите А,и още нещо....сравнявай ми ЦИГАНИ с БЪЛГАРИ! Има ли въобще възможност за такова сравнение? Всеки един циганин би направил квот' и да е за пари... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 УоУ!!! Губещо е може би в Шумен....в Ст.Загора, ама да ме извиняваш "Пловдив-БТ" АД не е било на загуба от 4 ГОДИНИ насм! И особено със Слим-а дет' правят... Може би не знаеш,но доста голяма част от производството е за чужбина(в смисъл марки цигари), които не са на нашия пазар. Да напраяят пакет на предприятията, които губят. Защо покрай тях да си губят работата останалите А,и още нещо....сравнявай ми ЦИГАНИ с БЪЛГАРИ! Има ли въобще възможност за такова сравнение? Всеки един циганин би направил квот' и да е за пари... <{POST_SNAPBACK}> добре де съгласен съм за някои предприятия от веригата Обаче има и страшно много българи ,които ще направят всичко за пари,вервай ми С доволно голяма част от тях съм се сблъсквал Link to comment Share on other sites More sharing options...
oTkopEMaHaMaMa Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Има,да. И аз не го отричам, но просто при факта,че стачкуващите си плащат разноските по стачката(пътни,храна и т.н.,знам го със сигурност) дори не ми идва на акъла,че те са от тоя тип Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 А на бас ,че сред тях е имало поне 100 човека ,наети специално да вдигат шум и да увличат останалите със конкретни скандирания Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 А на бас ,че сред тях е имало поне 100 човека ,наети специално да вдигат шум и да увличат останалите със конкретни скандирания <{POST_SNAPBACK}> И да е имало как ще го докажеш за да спечелиш баса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.