Jump to content
BulForum.com

25 000 miting pred Ministerskiq suvet!?!

Mechka

Recommended Posts

Лощото е ,че няма кой да дойде след него: :angry1 БСП ли дето осра пейзажа през 96-97, или СДС дето го доосраха след тях :angry1 :angry1 Не че царя е по-добър ама като казват всеки народ си заслужава управниците :angry1 :angry1 :confused

Банада неудачници, които обвиняват другите за своите несполуки, никой не ги е карал да работят насила, след като са избрали да живеят и работят в българия да са си направили сметката.

А Симеон дойде с много добри намерения, а единствената му грешка, е че се е обградил с боклуци, които правят мили очи и правят същото каквото правеха всички управляващи до сега, а най-лошото, е че неможе да се усети вече 4 години.

P.S. Хубаво, че го няма карамана, щото като му знам мнението за "симеончо" и десет модератора няма да могат да го изнесат :pirate :lol: .

Аз не съм избирал да живея и работя в България 

В какъв смисъл, някой те е вързал, забранил, имаш черен печат в паспорта :)

"Животът е такъв какъвто си го направиш" тривиална фраза но много актуална, ако нямаш физически или психически ограничения можеш да живееш както икъдето си искаш [е разбирасе ако нямаш нищо в канчето(не говоря конкретно за никой) сам си си виновен, както се казва "с мераци нищо не става].

Аз пък избрах да живея тук и не съжалявам :love :wub: Колкото и да сме зле,майната им на парите като няма с кой да седнеш да пиеш по една ракия и да гледаш мача :devil :angry1 :confused Като българите друг такъв манталитет няма,нищо че си имаме и лошите страни :love :punk :punk

Едва ли някои би платил на тея хора да излезнат да стачкуват. Може да се каже,че съм малко навътре поне с нещата дет стават' с Булгартабак. Абсолютно никой не ги е карал ТЯХ да ходят където и да е. Просто нуждата го изисква. И оная МИСИРКА проста Шулева, дет' ги говори ония глупости по бТВ-то само може да си ги завре някъде!!! Тва правителство яко SUX. Ама покрай него всички ние лапаме :censored2: и т'ва е. Да си взимат парцалите и всеки келеш от където е дошъл там да си ходи,вместо да се чудят какво още да пуснат за приватизация,как да "опра'ят" бюджета по техен джоб и т.н...

Aquila, предлагаш ми или да живея извън закона, или да се оженя за човек който не обичам. На това ли му казваш: "Щастлив съм, оправям се сам"?

Чувал ли си за "зелена карта", "бизнес виза", къдърният човек винаги ще го вземат на работа.

Хилядите заминали в близките няколко години да не са всичките извън закона???

О, извинявай, със зелена карта ще бъда наистина един много щастлив човек.

А да те питам ли ти защо си в България? Или може би не си...

Майка ми е от 4 години в щатите с мъжа си и сестра ми. Заминаха със эелена карта и мога да те уверя, че са много щасливи и нямат намериние да се връщат.

А аз съм още в България, защото са ми наложени прекалено много ограничения, но при първа възможност смятам да се опитам да осъщиствя целите си, и то не тук.

О, извинявай, със зелена карта ще бъда наистина един много щастлив човек.

А да те питам ли ти защо си в България? Или може би не си...

Да бе сутрин да ставаш да работиш,вечер да се прибираш да спиш :angry1 Абе хора ,защо живеете с тези илюзии ,че в САщ е утопия ,където са заприритали за нас :angry1 :confused

Едва ли някои би платил на тея хора да излезнат да стачку

ОООООООООООООООООО не знаеш пък колко много има дето им плащат :angry1 :confused Като онези цигани от Видин ли бяха или от Русе ,дето не знаеха и за какво митингуват :angry1 :angry1

И защо си мислите ,че трябва да запазваме губещи предприятия с остарели технологии :confused :angry:

И стига сте плюли само царя,толкова ли бързо забравих те какво направиха тези преди него :excl: :excl:

И защо си мислите ,че трябва да запазваме губещи предприятия с остарели технологии :confused  :angry:

УоУ!!! Губещо е може би в Шумен....в Ст.Загора, ама да ме извиняваш "Пловдив-БТ" АД не е било на загуба от 4 ГОДИНИ насм! И особено със Слим-а дет' правят... Може би не знаеш,но доста голяма част от производството е за чужбина(в смисъл марки цигари), които не са на нашия пазар.

Да напраяят пакет на предприятията, които губят. Защо покрай тях да си губят работата останалите :angry1 :confused

А,и още нещо....сравнявай ми ЦИГАНИ с БЪЛГАРИ! :angry1 Има ли въобще възможност за такова сравнение? Всеки един циганин би направил квот' и да е за пари...

УоУ!!! Губещо е може би в Шумен....в Ст.Загора, ама да ме извиняваш "Пловдив-БТ" АД не е било на загуба от 4 ГОДИНИ насм! И особено със Слим-а дет' правят... Може би не знаеш,но доста голяма част от производството е за чужбина(в смисъл марки цигари), които не са на нашия пазар.

Да напраяят пакет на предприятията, които губят. Защо покрай тях да си губят работата останалите :angry1  :confused

А,и още нещо....сравнявай ми ЦИГАНИ с БЪЛГАРИ! :angry1 Има ли въобще възможност за такова сравнение? Всеки един циганин би направил квот' и да е за пари...

добре де съгласен съм за някои предприятия от веригата :wacko:

Обаче има и страшно много българи ,които ще направят всичко за пари,вервай ми :angry1 С доволно голяма част от тях съм се сблъсквал :angry1 :angry1

Има,да. И аз не го отричам, но просто при факта,че стачкуващите си плащат разноските по стачката(пътни,храна и т.н.,знам го със сигурност) дори не ми идва на акъла,че те са от тоя тип ;)

А на бас ,че сред тях е имало поне 100 човека ,наети специално да вдигат шум и да увличат останалите със конкретни скандирания :pirate

А на бас ,че сред тях е имало поне 100 човека ,наети специално да вдигат шум и да увличат останалите със конкретни скандирания :pirate

И да е имало как ще го докажеш за да спечелиш баса

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...